PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 resmi bir kaynakss varmı ki eğer aldıysak hayırlı olsun[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi ara fenere geldi diye butun kaynaklar yazmıstı ama sonra kolpa cıkmıstı. eger haber dogruysa besiktas icin onemli bi adım olur.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya neden elalem yerine goldon milne hazır gelmişken yeni teknik direktörümüz olmuyor sebebini bilen varmı?Adam beşiktaşa altın yıllarını yaşattı daha ne isteniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 thug imzana bayıldım hoca.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: arc, 19 Ekim 2005 16:20 tarihinde demiş ki: le guen gerçekten gelecekse ben bir fenerli olarak gerçekten üzülürüm, kendisi şahsen benim kendi takımıma layık gördüğüm derecede iyi bir teknik direktördür. o yüzden korkarım. Cintonik ve Smoke azıcık yapıcı olun. Laf sokarak egolarınızı tatmin etme yeri değil. kaç aydır takip ediyorum sizi. ama yeter ikinizde fanatik fb li paso laf sokun millete başka bişiy yaptıgınız yok. her zamanda yağ gibi üsttesiniz[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 $$$ttt..! Sen karı$ma :) Onlar öyle mutlu Niha.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 niha die kötü bi gülüş yaptın nie =)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Cintonik, 19 Ekim 2005 16:14 tarihinde demiş ki: o kim ya lol beşiktaşa del bosque geldi bişe olmadı bu gelenlede pek bişey olacagını sanmıyorum aynı tas aynı hamam Le guen de kim diyorsanız artık, futbol'dan ya uzaklaşın yada araştırıp konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Le Guen:Lyon'a ilk şampiyonluğunu yaşattı ve onu 3 şampiyonluk daha izledi,Avrupa'da çeyrek final gördüler,bir takımı yoktan varetti.Govou,Essien,Juninho,Diarra gibi yıldızlar kazandırdı futbola ve bunları çok genç yaptı..Şu an Lyon'un Avrupa'nın en iyi futbol oynayan takımı lafıyla en azından anılması bile onun mimarlığının eseridir..Del Bosque'yle kıyas edilemez bile..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayırlı olsun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yaw o diilde bi ara fener le gueni alıcak iddaları varken her yerde bi müthiş le guen lafları vardı şimdi bjk talip oluncamı adam kötü oldu onu anlamadım geçen sene lyona iyi top oyanttı ama sonra nie bıraktı bi fikrim yok neyse geniş bilgi çıkar illaki gazetelerde felan böle bi olay gerçekleşmişse[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tra bi diğer örnek de hakan yakın fb talip olduunda gazeteler hakanı destansı şekilde anlatıolardı fb alamadı yıllar geçti gs aldı herkes adama 2.sınıf oyuncu muamelesi yaptı yani anormal bi durum yok[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sezon sonuna dayanmaz.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tupekin kasintisi tutmus yine :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: BulletRide, 19 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Le Guen:Lyon'a ilk şampiyonluğunu yaşattı ve onu 3 şampiyonluk daha izledi,Avrupa'da çeyrek final gördüler,bir takımı yoktan varetti.Govou,Essien,Juninho,Diarra gibi yıldızlar kazandırdı futbola ve bunları çok genç yaptı..Şu an Lyon'un Avrupa'nın en iyi futbol oynayan takımı lafıyla en azından anılması bile onun mimarlığının eseridir..Del Bosque'yle kıyas edilemez bile.. 1999-2003 yılları arasında Real Madrid'i çalıştıran Del Bosque bu döneme 2 lig, 2 şampiyonlar ligi, 1 Kıtalararası ve 1 de İspanya kupası sığdırdı. sezon başı le guen de gider :D del bosque nin kariyeriyde buyudu. [Bu mesaj SavagE tarafından 19 Ekim 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Le Guen Beşiktaş'ın aradığı kan.. kesin ve net söylüyorum ve yönetimimze yalvarıyorum.. LÜTFEN BU ADAMI Bİ 10 SENE TAKIMIN BAŞINDA TUTUN LİGDEN DÜŞSEK BİLE...[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sorun teknik direktör olsaydı keşke, bu yönetimle iş yapabilmemiz çok zor. 3 teknik direktör gitti adamlar hala oturuyor , buda gider yine bunlar oturur. Yaz boz tahtası değilki bu onu bunu yapim bakim tutmuyorsa bozayim yapabilesin o.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayira vesile olsun[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya gelmez le guen me guen.. rüya kurmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Topmöller veya bruno metsu büyük ihtimalle :-) metsu şu 2002de senegalin teknik drektörü topmölleri bilmiyorum ben ya :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 milne ile anlaşmadı mı bjk?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 milne altyapı[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gordon Milne teknik konulara karı$mıyor. Sportif Direktör sıfatıyla geldi Be$ikta$'a "Yani 4-4-2 veya 3-5-2 olacak lan" demiyor. Bi bakıma menajer gibi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hade beşiktaş avrupalı nasıl olunur bir kere daha göster dünyaya türkiyeye[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nası gösterio annamadım ?[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar