SavagE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 abi fenerin 3 golünede bal diyolar ya hala ehehe :D orta gelen topa kafa wurarak gol atilmasi bal ise dünyadaki tüm takımlar ballı. ceza sahası dışından gol atmak bal ise dünyadaki tüm takımla ballı. topu kalecinin ıskalayıp rakibin boş kaleye gol atması bal ise shalke ballı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Maçın skoruna hiç üzülmedim aksine sevindim... Beşiktaş eğer doğru yolu bulmak istiyorsa sorunun Yönetimden kaynaklandığını artık anlamalı.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 budala dikkat et balon sana patlamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yahu arkadaşlar fakelere , balonlu olup böle mesaj yazanlara cevap vermeyin ... takılsınlar ellerinde balonlarıyla..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yok yane balonundan ziyade yaşı önemli kim bilir kaç yaşında?!Boşverin.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Budala-Dedektif yorunge disi oldu.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben diyorum şunlara bişi demeyin diye , olan mesajın altındaki diğer mesjlara oluyor :) ha ben de yaptım ama geyik bi anıma geldi ondan yaptım :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar