muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 selam, yetkililerin affına sığınarak wowturk'un açıldığını bildirmek istiyorum. ne kadar çok türkçe wow sitesi o kadar bilgi ve paylaşım demek. ben sadece haber vermek istedim. vatana millete hayırlı olsun. dört gözle patinin kini de bekliyoruz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 20 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bak bu iyi oldu.Türkçe bir kaynak bulamıyorum diyordu en son arkadaşım, ona vereyim. :)[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya ben bole seylere hasta oluyorum, yarisi turkce yarisi ingilizce lutfen degistirin Turkiyenin ilk ve tek offical fan sitesi[signature][hline]imza!
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Güya paticik acacakti wow hakkinda site kac ay gecti ustunden bari su yukari kosedeki http://www.paticik.com/wow/ yazisini kaldirsalar[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paticik wow hakkında siteyi daha wow piyasaya cıkmadan önce açmıştı yanlış hatırlamıyosam. Ama şu anda yan siteler kapalı. Yani sadece wow değil, lyrics, edebiyat, uo, bölümleri de kapalı.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 güzel olmuş druidlerle ilgili bölümü full okudum tebrikler.
riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 guzel de... mambo sux... link vermeyi unutmayin mambo'ya, malum blizz'e kayitli olup yasallasma yoluna girmissiniz bi kere...[signature][hline]Tulahr
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 oo hayırlı olsun tekrar açıldı demek :)
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 elinize kolunuza sağlık..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Öne çıkan mesajlar