forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1 dakikaniz ve 10 tane de sorunuz var: asagidaki sorulari tam 1 dk içinde yanitlamaya çalis. bir kagit kalem al ve yanitlarini not et, ve her soruya bir defa bakmaya çalis oldukça ilginç bir zeka testi... :)) 1. bazi aylar 30, bazilari 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardir? 2. doktorunuz size 3 hap verir ve bunlari yarimsar saat arayla almanizi tavsiye ederse, ilaçlarin tamamini bitirmeniz ne kadar sürer? 3. gece saat sekizde yatiyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum? 4. 30'u yarima bölüp 10 eklediniz, kaç etti? 5. bir çiftçinin 17 koyunu vardi. sürüde salgin hastalik oldu, dokuzu agir hastalandi, digerleri öldü. çiftçinin kaç koyunu var? 6. sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambasi, bir gaz sobasi, ve birde mum bulunan karanlik ve soguk bir odaya girdiniz... önce hangisini yakarsiniz? 7. adamin biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzarali bir ev insa ediyor. evi kocaman bir ayi ziyaret ederse bu ayi ne renk olur? 8. 3 elma vardi ikisini aldim. kaç elmam var? 9. musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldi? 10.chicago' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullaniyorsunuz. pittsburgh' da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. cleveland' da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra philadelphia'ya vardiginizda soförün adi neydi? şimdi yanıtlar: [spo1=soruları çözmeden bakma]1. hepsinde, tüm aylarda 28 gün vardir. 2. bir saat 3. guguklu saatler gece gündüz ayrimi yapmadigi için 1 saat. 4. 70 eder, yarıma bölmek 2 ile çarpmak demektir. 5. 9 canli koyun 6. kibriti 7. ayi beyaz olur. evin her cephesi güneye baktigina göre bina kuzey kutbundadir. 8. 2 elma 9. sıfır, gemisine hayvan alan musa değil, nuh idi. 10. şoför sizdiniz. [/spo] değerlendirme: [spo2=herkes einstein kadar zeki değildir]10 dogru : einstein seviyesi 9 dogru : toplumla uyusamayan psikolojik bozuk vaka 8 dogru : mühendis 7 dogru : üniversite öğrencisi 6 dogru : lise ögrencisi 5 dogru : ilkokul ögrencisi 4 dogru : ilkokul ögretmeni 3 dogru : lise ögretmeni 2 dogru : üniversite profesörü 1 dogru : milletvekili 0 dogru : vatandas [/spo] uyarı; [spo3=çok önemli]konu daha önce açıldıysa kafana takma, aramaya inanma[/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İyi de bu çok basit bi test...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 7 doğru harbiden de üni öğrencisi[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 zeka ile alakası yok:) çoğu yannış[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hangileri yanlış?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vallahi bildi : Lise öğrencisi ehehe :D[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1.,6.,9.,10. soruları yapamadım. 6 doğru. evet, lise öğrencisiyim :)
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben hepsine direk atladım...sonuçlar yanlış..psikolojim bozuldu filan..imdat filan...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 9 doğru.. yanlışım da guguklu saatin kurulamayacağı idi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Syn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: 9 dogru : toplumla uyusamayan psikolojik bozuk vaka [signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 3 , 9 , 10 yanlış ama otobüs nasıl hala anlamadım[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2 dogru cıktı ınanmıorum ya bide lise ogrencısı olcam[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 valla doğru :) 9 dogru : toplumla uyusamayan psikolojik bozuk vaka meraklısına ; 6.soruyu yapamadım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: fede, 19 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: 3 , 9 , 10 yanlış ama otobüs nasıl hala anlamadım Otobüsü kullanıyorsunuz diyo. Dolayısıyla şöför sensin. Ve yine dolayısıyla ad senin adın...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 puanlama çok garip? 1 dogru : milletvekili
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sadece 7. soru biraz sakat. Kuzey kutbunda olduğu doğru evin de, burdan bi ayı götürürsün oraya, koyarsın eve. Zor ama illa kutup ayısı olmak zorunda değil. Önceden bildiğim sorular zaten çoğu...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: fede, 19 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: 3 , 9 , 10 yanlış ama otobüs nasıl hala anlamadım Otobüsü kullanıyorsunuz diyo. Dolayısıyla şöför sensin. Ve yine dolayısıyla ad senin adın... 5 kere filan okumama rağmen görmedim ben onu ya.. oruç başıma vurdu heralde :D[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 puanlama yardı beni 0:vatandaş 1:millet vekili :D[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tuh lise örencisi oldum ben =) direk dikkat yaw bunnar cok eelencelı[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 7[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla hosuma gıtmedı sorular da puanlama da cıddı yapmadım ama herkes yapmiş heralde[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 9 doğru ama ben herkesle anlasabılıyorum o nasıl olcak[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =)
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Puanlama garip değil, dandik ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 7 doğru. Ancak guguklu saat sorusu saçma geldi, ben testten önce bilmiyordum bile sabah-akşam ayırt etmediğini, dolayısıyla zekamı nasıl ölçmüş oluyor şimdi?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ahaha 5 dorum var . ilkokul öğrencisi diyo. ama lise sonum. kötü hissettim kendimi.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Öne çıkan mesajlar