heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne alaka ? depremin merkezi izmir??? belli bi alanda mı yayılıo dalga sanki? yada tabaka neyse[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet kesinlikle iki ayrı deprem çünkü imkansız İzmir - İstanbul aynı şiddeti hissetsin. Marmara'da oluyor 7 şiddetinde İzmir duymuyor.İzmir'de 5.9 İstanbul duyacak.İmkansız[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya sadece binayı salladı 2 sn bile olmadı[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya öbür 5.9 dan çok daa fazlaydı bu tavandaki avize yere düşüyodu bütün cdler şangır diye yere düştü parkeler gıcırdadı alakası yok kardeşim aaaa[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İzmirdeki deprem niye etkilemesi yer şekillerine göre değişir pakistan depremi çin sınırında bile hissedilmiş.Ha eğer 2 ayri deprem varsa istanbul için korkmaya başlayabilirim.
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 marmara depremlerinde ve ankta olan depremde izmirden hissedilmişti ama çok hafifti hatta şu depremden olan hafif artçılar gibi edit: şu->şimdi olan deprem izmirdei deprem [Bu mesaj slayer__ tarafından 21 Ekim 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haberlerde istanbuldan bahsedilmiyor sadece izmir deniyor istanbuldakiler niye sallandıysa[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya izmir diyor kafayı yicem beylikdüzündeyim baya baya sallandım sarsıldım yani ki bina sağlam :| Dalgamı geçiyorlar 5.9 nedir bu ya ?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 21 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki: haberlerde istanbuldan bahsedilmiyor sadece izmir deniyor istanbuldakiler niye sallandıysa Keyfimizden sallandık :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 burada başka bi fayı tetikleyip bizdede bunun ufağı oldu desem istanbulun diğer tarafları hissedecek öte yandan ben hissettim buradaki çoğu arkadaş hissetmemiş , hissedenlerin sayısı az o zaman izmirdeki deprem şiddetliydi bizi kandırıyo bunlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 http://www.haberturk.com/news/202017.html
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bencede ya ekonomi vsvs die saklıolar depremin şiddetini saçma yani 5.9 un şiddeti nedir ki.. Uluslararası sitelerden araştırmak lazım nihayet habertürk istanbulu duyurdu http://www.haberturk.com/news/202017.html
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 diolarki izmirdeki deprem istanbulu etkilemez, bunu diyen gelsin benim eve ... ben hissettiğime inanırım, paralı papaanlara deil walla.. demekki etkiliyor.. uyanık olmak lazım walla, evdeki kedimde deli gibiydi 2 gündür uysallaştı sindi 2 saattir filan.. ilk izmir depremi olduğu gece aşağıdaki köpekler ve kedim dellenmişti walla..
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Psikolojik sallantı[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
kickass Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 90dk içinde 3 artcısı olmuş wallahi allah sonumuzu hayır etsin şimdi bence asıl tartışma konusu olucak nokta istanbuldakiler mi korkmalı izmirdekiler mi ? çünkü izmirde olan oluyor daha büyüğü beklenmiyor ve orta şiddette geçiyor, ama istanbul ne olucağı belli değil haydi fikirlerrr[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 walla kedilerim sindi uyuyor, bu saat azma saatleri normalde. tırstım acaip uyumucam.. ve evet, izmirmi korkçak, istanbulmu... ahmet ercan die biri dioki ben oralarda 6,5 7 bekliorum 5.9 u böle hissediosam ki 7.2 yi çatıda geçirmiş biriyim kiremit üstünde, 7 olsa walla....
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kanlıca da bişi hissetmedik valla...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İzmirde 5.9 şiddetinde olan deprem istanbulda da hissedilmiş. Sadece istanbul değil eskişehirde de hissedenler var. Artçılar hala devam ediyor, kazasız belasız atlatırız umarım. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=21+ekim+2005+izmir+depremi
finch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kz arkadaşm oldugunda msj attı (izmir) acaip deprem oldu diye 2 saniye sonra istanbuldan arkadaşım msnden olm sallanıyoruz noluo dedi [Bu mesaj parker tarafından 21 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
kickass Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yahu depremleri silmişler 5.9 u artcılarını fln siteden halk panik olmasın diyemi anlamadım allah allah[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
finch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet ben de anlamadım ... ? ayrıca ekşisözlükten okursanız bayağı abartı bir depremmiş arkadaşlar..[signature][hline]i love you my apathetic angel... www.dudeband.com
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 diolarki deprem depremi fay fayı tetiklemez alakası yoktur.. Deminde kandilliden biri dioki fayları su borusu olarak düşünün, su akarken fazla titreyince hava varsa boruda titrer dio.. E hani etkilemiodu...
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 depremin derinliği 27km idi, birden 7,5 a düştü rasathane sitesinde... gelde güven
Raven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 valla rasathane sitesinde aralarda depremler çıkmaya başlıyor... ve en son 2 saatin depremleri var şuanda.. durmadan eski bilgiler değişiyor...
Öne çıkan mesajlar