Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul deprem ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne alaka ? depremin merkezi izmir??? belli bi alanda mı yayılıo dalga sanki? yada tabaka neyse[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
evet kesinlikle iki ayrı deprem çünkü imkansız İzmir - İstanbul aynı şiddeti hissetsin.

Marmara'da oluyor 7 şiddetinde İzmir duymuyor.İzmir'de 5.9 İstanbul duyacak.İmkansız[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ya öbür 5.9 dan çok daa fazlaydı bu tavandaki avize yere düşüyodu bütün cdler şangır diye yere düştü parkeler gıcırdadı alakası yok kardeşim aaaa[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
İzmirdeki deprem niye etkilemesi yer şekillerine göre değişir pakistan depremi çin sınırında bile hissedilmiş.Ha eğer 2 ayri deprem varsa istanbul için korkmaya başlayabilirim.
Mesaj tarihi:
marmara depremlerinde ve ankta olan depremde izmirden hissedilmişti ama çok hafifti hatta şu depremden olan hafif artçılar gibi

edit: şu->şimdi olan deprem izmirdei deprem

[Bu mesaj slayer__ tarafından 21 Ekim 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haberlerde istanbuldan bahsedilmiyor sadece izmir deniyor istanbuldakiler niye sallandıysa[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 21 Ekim 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
haberlerde istanbuldan bahsedilmiyor sadece izmir deniyor istanbuldakiler niye sallandıysa

Keyfimizden sallandık :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
bencede ya ekonomi vsvs die saklıolar depremin şiddetini saçma yani 5.9 un şiddeti nedir ki..

Uluslararası sitelerden araştırmak lazım
nihayet habertürk istanbulu duyurdu

http://www.haberturk.com/news/202017.html
Mesaj tarihi:
diolarki izmirdeki deprem istanbulu etkilemez,
bunu diyen gelsin benim eve ...

ben hissettiğime inanırım, paralı papaanlara deil walla..
demekki etkiliyor..

uyanık olmak lazım walla, evdeki kedimde deli gibiydi 2 gündür uysallaştı sindi 2 saattir filan..

ilk izmir depremi olduğu gece aşağıdaki köpekler ve kedim dellenmişti walla..
Mesaj tarihi:
90dk içinde 3 artcısı olmuş wallahi allah sonumuzu hayır etsin
şimdi bence asıl tartışma konusu olucak nokta istanbuldakiler mi korkmalı izmirdekiler mi ?

çünkü izmirde olan oluyor daha büyüğü beklenmiyor ve orta şiddette geçiyor, ama istanbul ne olucağı belli değil

haydi fikirlerrr[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
walla kedilerim sindi uyuyor, bu saat azma saatleri normalde.
tırstım acaip uyumucam..

ve evet, izmirmi korkçak, istanbulmu...
ahmet ercan die biri dioki ben oralarda 6,5 7 bekliorum
5.9 u böle hissediosam ki 7.2 yi çatıda geçirmiş biriyim kiremit üstünde, 7 olsa walla....
Mesaj tarihi:
kz arkadaşm oldugunda msj attı (izmir) acaip deprem oldu diye 2 saniye sonra istanbuldan arkadaşım msnden olm sallanıyoruz noluo dedi

[Bu mesaj parker tarafından 21 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu depremleri silmişler 5.9 u artcılarını fln siteden halk panik olmasın diyemi anlamadım allah allah[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
diolarki deprem depremi fay fayı tetiklemez alakası yoktur..

Deminde kandilliden biri dioki fayları su borusu olarak düşünün, su akarken fazla titreyince hava varsa boruda titrer dio..

E hani etkilemiodu...
Mesaj tarihi:
valla rasathane sitesinde aralarda depremler çıkmaya başlıyor... ve en son 2 saatin depremleri var şuanda.. durmadan eski bilgiler değişiyor...
  • Yeni Oluştur...