Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The İmam

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

bende az önce gördüm 14 ekimde vizyonda dio, çok az reklamı yapıldı ama belli olmz ne olduu ilginç olabilir.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

bana hoş gibi gözüktü , izlemeyi düşünüyorm[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

T.H.E. IMAM
T.H.E. IMAM

14 Ekim 2005

İsmail Güneş

Eşref Ziya Terzi
Ahmet Yenilmez
Turgay Tanülkü
Devamı..

Dram

Türkiye 2005

Emrullah Hacıoğlu, biraz da ailesinin zorlamasıyla İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiştir. Sonrasında farklı bir hayat seçer, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirir ve İngiltere'de yüksek lisans yapar. Aynı zamanda motosiklet ve hız tutkunu olan Emre, İstanbul'a döndüğünde bir arkadaşıyla ortak şirket kurar ve hızla zengin olur. Tüm bu süre boyunca İmam Hatipli kimliğini saklamış ve adını Emre Tarhan olarak değiştirmiştir. Ancak bir gün tesadüfen lise arkadaşı Mehmet'le karşılaşır. Mehmet liseden sonra köyüne dönmüş ve imamlık yapmaya başlamıştır. Ancak şimdi, tedavisi nedeniyle İstanbul'da olması gerektiğinden Ramazan ayında köyünde hizmet veremeyecektir. Emre, Mehmet'in durumundan çok etkilenir ve onun yerine imamlık yapmayı kabul eder. Köyde geçireceği zaman, yıllardır bastırdığı geçmişiyle yüzleşmesini de sağlayacaktır.
12 Eylül döneminde yaşanan işkenceleri konu alan ve sansür kuruluna takılıp vizyona giremeyen "Gülün Bittiği Yer"le tanınan İsmail Güneş, 6 yıllık bir aranın ardından "T.H.E. İmam"la sinemaya dönüş yapıyor.

konusu bu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla gene böyle abuk subuk bizi kötü şekilde lanse edecek şeyler koymamışlardır umarım. da bu ihtimal çok fazla sanırım.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrLevie, 15 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
valla gene böyle abuk subuk bizi kötü şekilde lanse edecek şeyler koymamışlardır umarım. da bu ihtimal çok fazla sanırım.

mümkündür levicim ama izlemekte fayda var bence.
ne bileyim ben merak ediyorum kendi adıma.
ya çok kötü çıkacak ya da inanılmaz iyi.[signature][hline]ah küçücük gemi
sulara attın şimdi kendini, delisin...
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu ilginc gibi duruo ben acaip merak ettim şimdi reklamlarını gördükçe ismine uyus oluodum ama hakkında hiç araştırma yapmamıştım konu cidden ilgi çekici meraklandıım şimdii izleyeniniz var mı peki??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
angband, 16 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
izleyen varmi???

kimseye tavsiye etmiyorum hatayımda izlediğim en gereksiz filmdi oyunculuk,kurgu fln dibe vurmuş.iğrenç ötesi,tiksinç bööğhh.harcadığınız zamana yazık[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 19 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...