Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 nedir abi bu fragmandan bi halt anlamadım ben eueuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bende az önce gördüm 14 ekimde vizyonda dio, çok az reklamı yapıldı ama belli olmz ne olduu ilginç olabilir.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bana hoş gibi gözüktü , izlemeyi düşünüyorm[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nedir ki konusu filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 imam hatip mezunu birisinin,arkadaslari arasinda bu durumu saklamasi. tv8 e yonetmen ve bir oyuncu konuk olmuslardi filmle ilgili. bana pek ilgi cekici gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İyi bir filmdir ama sinema izleyen anlar kanımca. Reyting filmi değil. Sanat filmi muhtemelen. Türkiye'deki kültür çatışmasını objektif olarak incelemiş...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 filmi izlemedim ama boyle adları ne akla koyuyolar onu anlamadım film güzel olabilir ama izleyince anlarız.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 izlemedim ama güzele benziyo,izlemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 isim çok falso yaa..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 nerde bu? bende izlemek istioruM.. acil cvp:([signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 14 ünde sinemalarda...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 T.H.E. IMAM T.H.E. IMAM 14 Ekim 2005 İsmail Güneş Eşref Ziya Terzi Ahmet Yenilmez Turgay Tanülkü Devamı.. Dram Türkiye 2005 Emrullah Hacıoğlu, biraz da ailesinin zorlamasıyla İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiştir. Sonrasında farklı bir hayat seçer, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirir ve İngiltere'de yüksek lisans yapar. Aynı zamanda motosiklet ve hız tutkunu olan Emre, İstanbul'a döndüğünde bir arkadaşıyla ortak şirket kurar ve hızla zengin olur. Tüm bu süre boyunca İmam Hatipli kimliğini saklamış ve adını Emre Tarhan olarak değiştirmiştir. Ancak bir gün tesadüfen lise arkadaşı Mehmet'le karşılaşır. Mehmet liseden sonra köyüne dönmüş ve imamlık yapmaya başlamıştır. Ancak şimdi, tedavisi nedeniyle İstanbul'da olması gerektiğinden Ramazan ayında köyünde hizmet veremeyecektir. Emre, Mehmet'in durumundan çok etkilenir ve onun yerine imamlık yapmayı kabul eder. Köyde geçireceği zaman, yıllardır bastırdığı geçmişiyle yüzleşmesini de sağlayacaktır. 12 Eylül döneminde yaşanan işkenceleri konu alan ve sansür kuruluna takılıp vizyona giremeyen "Gülün Bittiği Yer"le tanınan İsmail Güneş, 6 yıllık bir aranın ardından "T.H.E. İmam"la sinemaya dönüş yapıyor. konusu bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Film artık sanat filmimidir yoksa 2 dakka göstereyim paramı alayım gideyim filmimidir bilemem ama ben acayip merak ediyorum filmi[signature][hline]How's it going to end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sinan Çetin yapımı olması dışında herşey bağımsız gözüküyo filmde.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ilginc bı fılme benzıyo ızlemek lazım[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Pek gusele benzemiyor ama biz izliyelim bakalım.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Filmin isminin başına "the" ekinin gelmesinin nedeni yeni nesilin konuşma dilindeki yozlaşmaymış[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 valla gene böyle abuk subuk bizi kötü şekilde lanse edecek şeyler koymamışlardır umarım. da bu ihtimal çok fazla sanırım.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: MrLevie, 15 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: valla gene böyle abuk subuk bizi kötü şekilde lanse edecek şeyler koymamışlardır umarım. da bu ihtimal çok fazla sanırım. mümkündür levicim ama izlemekte fayda var bence. ne bileyim ben merak ediyorum kendi adıma. ya çok kötü çıkacak ya da inanılmaz iyi.[signature][hline]ah küçücük gemi sulara attın şimdi kendini, delisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana iyi cıkacak gibi geliyor[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 izleyen varmi???[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 saçmalık gibi geldi bana abuk sabuk işler...[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konusu ilginc gibi duruo ben acaip merak ettim şimdi reklamlarını gördükçe ismine uyus oluodum ama hakkında hiç araştırma yapmamıştım konu cidden ilgi çekici meraklandıım şimdii izleyeniniz var mı peki??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: angband, 16 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki: izleyen varmi??? kimseye tavsiye etmiyorum hatayımda izlediğim en gereksiz filmdi oyunculuk,kurgu fln dibe vurmuş.iğrenç ötesi,tiksinç bööğhh.harcadığınız zamana yazık[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 19 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Herkes gitsin manyak bi film varyaaa offfffff oscarlık valla..[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar