tekaten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya arkadaşlar ben evde bir server kurdum ama sürekli gz ler kalkıyo kendi kendine ve bazı yerler gz değil nasıl yapa bilirim yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
askin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 SANIRIM... gz olmak ıstedıgın yere gıt.. .region.guarded 1 veya 0 tam olarak bilmiyorum...[signature][hline]http://www.hiddenworld.gen.tr '' Ultima Online Server '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 scriptlerdeki tüm smsgx gibi sysmessage yerine koyulmuş functionları sysmessage ile değiştirirsen, region flagleri bozulma olayı düzelecektir. tabi bir de invis deed meselesi var :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 loop meselesini de unutma :D [Bu mesaj dory tarafından 20 Ekim 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yanniz bendede olmuşdu .region.guarded 1 bi zamana kadar işlior soradan direk kalkior GuardZone Ama Ben Map.scp den duzeltmişdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 SMS mi MMS mi nbl zımbırtısından dolayı bozulan regionları map.scp den duzeltmeye gerek yok cunku map.scp den bozulmuyo.. Sphere'ı kapatıp acınca düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tekaten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thelegbra, 20 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki: scriptlerdeki tüm smsgx gibi sysmessage yerine koyulmuş functionları sysmessage ile değiştirirsen, region flagleri bozulma olayı düzelecektir. tabi bir de invis deed meselesi var :D ama bende smsgx değilde acayim acayip yazıyo hatrılaıyorum onları değiştirir sem düzelirmi kesin acaba çünkü çok var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hani olaki yapamadin bi tane taş yarat stepinden gecince guard zone yapsin 1 ay sonra silersen temelli guardzone olur Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lol telif hakkı çalmayalım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gz yaptin hani olaki cıkarmak istersen [itemdef i_gzcik] name=gzcikar id=i_teleporter on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI $EHRI GZ cikariom on=@step src.region.guarded 0 Yapamadıysan [itemdef i_gzolur] name=gz yapiom ben id=i_teleporter on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI $EHRI GZ YAPIOM B4B INVISIM BEN on=@step src.region.guarded 1 şeklinde yapabilirsin p.s : Belirtmeden gecemeyeceğim. Fikir icin yüce sikriptır mikeronosh a tüm paticik scripterlari olarak sükranlarimi iletiorum :D :D :D [wooohooo][signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 21 Ekim 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 taşı ekle gohell2 nin dediği gibi , 1 ay sonra silersin , sonra heryer gz olur bi sorun kalmaz. Fikirin yaratıcısı : mikeronosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar