tekaten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya arkadaşlar ben evde bir server kurdum ama sürekli gz ler kalkıyo kendi kendine ve bazı yerler gz değil nasıl yapa bilirim yardım pls
askin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 SANIRIM... gz olmak ıstedıgın yere gıt.. .region.guarded 1 veya 0 tam olarak bilmiyorum...[signature][hline]http://www.hiddenworld.gen.tr '' Ultima Online Server ''
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 scriptlerdeki tüm smsgx gibi sysmessage yerine koyulmuş functionları sysmessage ile değiştirirsen, region flagleri bozulma olayı düzelecektir. tabi bir de invis deed meselesi var :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 loop meselesini de unutma :D [Bu mesaj dory tarafından 20 Ekim 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
soydaner Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yanniz bendede olmuşdu .region.guarded 1 bi zamana kadar işlior soradan direk kalkior GuardZone Ama Ben Map.scp den duzeltmişdim..
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 SMS mi MMS mi nbl zımbırtısından dolayı bozulan regionları map.scp den duzeltmeye gerek yok cunku map.scp den bozulmuyo.. Sphere'ı kapatıp acınca düzelir...
tekaten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thelegbra, 20 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki: scriptlerdeki tüm smsgx gibi sysmessage yerine koyulmuş functionları sysmessage ile değiştirirsen, region flagleri bozulma olayı düzelecektir. tabi bir de invis deed meselesi var :D ama bende smsgx değilde acayim acayip yazıyo hatrılaıyorum onları değiştirir sem düzelirmi kesin acaba çünkü çok var ?
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hani olaki yapamadin bi tane taş yarat stepinden gecince guard zone yapsin 1 ay sonra silersen temelli guardzone olur Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gz yaptin hani olaki cıkarmak istersen [itemdef i_gzcik] name=gzcikar id=i_teleporter on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI $EHRI GZ cikariom on=@step src.region.guarded 0 Yapamadıysan [itemdef i_gzolur] name=gz yapiom ben id=i_teleporter on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI $EHRI GZ YAPIOM B4B INVISIM BEN on=@step src.region.guarded 1 şeklinde yapabilirsin p.s : Belirtmeden gecemeyeceğim. Fikir icin yüce sikriptır mikeronosh a tüm paticik scripterlari olarak sükranlarimi iletiorum :D :D :D [wooohooo][signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 21 Ekim 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
leyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 taşı ekle gohell2 nin dediği gibi , 1 ay sonra silersin , sonra heryer gz olur bi sorun kalmaz. Fikirin yaratıcısı : mikeronosh
Öne çıkan mesajlar