PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Dün 00:40'da seferihisar merkez üssü depremle çok pis sallandık izmir olarak. Depremin şiddeti 5.9 olarak belirlenmiş (ama geçenki 5.9'dan baya daha şiddetliydi sanki). Deprem 15-20 saniye sürdü. Diğer depremlerden bağımsız bir deprem olduğu söyleniyor (yeni fay falan mı var ki). Okullar 1 gün tatil edildi. Ben tam uyuyacaktım çok fena salladı hemen aşağıya indik. 1 saat sonra annemi zorla ikna ettikten sonra çıkmayı başardık. Ayrı bi komedi kadınlar dio fazla durmıcaz biz de sahurda giricez (saat 01:00 :D). Cidden çok kötü sallandık. 93'de izmir'de yaşadım bi deprem daha, istanbula gittik sonra orda ayrı bi fena deprem geldi başımıza, izmire geldik yine oluoo ufff :( deprem seferihisar'da 28 km aşağıda olmuş geçenki depremler 10km falan olmasına rağmen bu daha çok salladı. bu 10 km'de olsa nolcaktı kimbilir :( :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gecmıs olsun prudent[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 insanlarin sinirleri cok gergin. Allah korusun gun icinde 5.5 uzeri bi deprem olursa insanlarin sinirleri daha fazla dayanmaz
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet ne yazıkki öyle :(. göç etmeye başlıcaklar nerdeyse. biz alışığız allahtan istanbuldan sonra, ben evin sağlamlığından emin değilim (zemin kayalık ama)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
redge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yeterr artıkkk depremm düş yakamızdan :( bitsinnnn artıkkkkk bu çileeee aaaa çekemem bileeee bileee sen ne söylersen söle bu hayat geçmez böyle...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gerçekten korkuttu bizi deprem. bide ben depremden deil bizim binadan korkuyorum. :([signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 açılmıştı lol vol.2'den devam pru[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar