Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bladefist serverında başlama ve horde char açma sebebim Alaturqua guildi dağıldı. Ve aynen orda oynama hevesim aniden yok oldu. Liderimiz Kanuni'nin söyledikleriyse üzücüydü. Belki sadece lvl 60'ların alındığı "über" guildlerden olsaydı Alaturqua, böyle olmuycaktı. Elalem lvl 60 olduğuyla beraber guildden ayrılıp Brotherhood of Dawn adlı "lame" mc guildine katılıyordu. Öylesine dağılmıştık ki, heralde artık umutsuzluğa kapıldılar ve guildi kapatmaya karar verdiler. Bilemiyorum.. Ne yapıcam. AŞırı yavaş kasan biri olarak o kadar parayı ve eşyayı bırakıp gitmek ve yeni baştan kasmak istemiyorum ama orda oynamayı hiç istemiyorum. Lvl 60'ta süfer olucak diye dorf priest mi açsam, yada güzel gözüküyo diye NE priest mi? Yoksa aşırı dmg koymanın verdiği zevki görmek için rogue mu? Bilemiyorum. Sadece sinirlerim bozuk. Zamanımı boşa harcamış gibi hissediyorum. Nerede oynuyacağımı da bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hm "lame" guild.. ben de seni seviyorum evet.[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kişi hakkında deılde topluluk hakkındaki düsüncelerini kendıne saklasan daha güzel olur ve yazın daha saglıklı olurdu derım. geçmiş olsn[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Tuor, 18 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: hm "lame" guild.. ben de seni seviyorum evet. Hıhı evet.. Nası güzel itemlar düşürdün mü bari? Laxar'a nasıl dayanıyosun? [Bu mesaj Rebelution tarafından 18 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 boşu boşuna saçma sapan tartışma yapmanın bir anlamı yok. hiç bir şey bilmeden benim guildim hakkında ileri geri konuşuyorsun. evet item topladım o beni ilgilendirir, başkasını değil. oyunu oyundan başka bir şey görenlerle eğlenilemez. mesajdan da belli oluyor durumun ne olduğu.[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu oyuna ilk başlarken ya thepantheon için ally ya da alaturqua için horde olucaktım thepantheon'u seçtiğim için çok mutluyum geçmiş olsun alaturqua'lılara :([signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 The pantheon lafi gecmisken, 3 tane Turklerin kurdugu guildi denedikden sonra (isimleri lazim degil) dusundukce sinirlerim bozuluyor :). The pantheona gecdim ve memnunum. Her onune gelen guild acip liderlige soyunursa ve aksine liderlik yapabilecek kapasiteye sahip degilse olan uye playerlere oluyor. Guild kuracagim liderlik edecegim diye dusunuyorsaniz 5 kere dusunun, ben sahsen yapamam o kadar zaman ayiramam. Birde bazi oyuncular var gercekden hal ve tavirlari cok komik daha dogrusu uzucu :( daha nasil konusmasi gerektigini, insanlara nasil hitap etmeleri gerektiklerini bilmiyorlar. Acaba sanal ortamdayim istedigim gibi konusurum mantigiyla mi hareket ediyorlar ? Cunku bu sekilde sokakda birileriyle diyalog kurarlarsa deli diye dusunurler :(. Bu bahsettigim oyuncular 12,13 yasinda cocukda degiller yani kocaman yetiskin insanlar. [Bu mesaj Law tarafından 18 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Law tarafından 18 Ekim 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Başka guildleri küçük gören tavırları burada sevmediğimizi biliyorsunuz arkadaşlar. Devam etmemesini diliyorum.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nası ya üzüldüm walla doru dürüst guild az bide olanda sabırsız insanlar yüzünden dagılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 geçmiş olsun gel bl ye birlikte kasak ama ally :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu lame, lehim gibi bişey mi oluyo ?[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konunun özünden çok millet "lame" kelimesine takmış gibi.. Bende zamanında bir guilddeydim , bu guildde lvl 40 olanlara parası olanlar toplar binek alırdı her lvl da adam kabul edilir sadece turklerin oluşturdugu bir guild oluşturulmayı hedeflenmişti.. Sonra ne oldu ? Lvl 40 da binek almak için girenler.. Binek alınca çıkanlar.. Lvl 60 olana kadar guildden yararlanıp lvl 60 olunca terkedenler.. Daha sonra dönüp arkalarına baktıklarında bu kendisine yardım eden insanlara bir selamı bile esirgeyenler.. Bahsettiginiz guildlerden haberim bile yok ama bu tür insanların eski guildlerini bırakıp item açlığı ve molton core merakı için ona yardım eden ve belkide güzel bir guild olabilecek bir yeri terkedenlerin gidecegi bir Guilde açıkcası acırım.. Çünkü onlar için Guild/Clan/Group/Raid önemli degildir İsim/DKP/Drop onlar için daha önemli insanlardır...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: CapriceXante, 19 Ekim 2005 09:15 tarihinde demiş ki: Konunun özünden çok millet "lame" kelimesine takmış gibi.. Bende zamanında bir guilddeydim , bu guildde lvl 40 olanlara parası olanlar toplar binek alırdı her lvl da adam kabul edilir sadece turklerin oluşturdugu bir guild oluşturulmayı hedeflenmişti.. Sonra ne oldu ? Lvl 40 da binek almak için girenler.. Binek alınca çıkanlar.. Lvl 60 olana kadar guildden yararlanıp lvl 60 olunca terkedenler.. Daha sonra dönüp arkalarına baktıklarında bu kendisine yardım eden insanlara bir selamı bile esirgeyenler.. Bahsettiginiz guildlerden haberim bile yok ama bu tür insanların eski guildlerini bırakıp item açlığı ve molton core merakı için ona yardım eden ve belkide güzel bir guild olabilecek bir yeri terkedenlerin gidecegi bir Guilde açıkcası acırım.. Çünkü onlar için Guild/Clan/Group/Raid önemli degildir İsim/DKP/Drop onlar için daha önemli insanlardır... +1[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Law, 18 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: The pantheona gecdim ve memnunum. Her onune gelen guild acip liderlige soyunursa ve aksine liderlik yapabilecek kapasiteye sahip degilse olan uye playerlere oluyor. 1- bahsettiginiz konu uzerinde bir fikriniz yok. oncelikle alaturqua zamaninda wowturk forumlari icerisinde yer almis liste icinde bildigim guildler arasinda en yasli guildlerden birisi idi. avrupa serverlarinin acildigi gun acilmistir alaturqua, oyuncularinin bir kismi beta wow dan beri oyunda yer almaktadir. kanuni everquestlive ( yada bildiginiz adi ile everquest 1) den beri alaturqua guild lideri idir. her zaman sahip cikti guilde, hic bir zaman yari yolda birakmadi. 2- ayrica alaturqua sadece bir wow guildi degildir. gecmisi everquest1 ve everquest2 ye dayanmaktadir. anlayacaginiz sadece world of warcraft icin kurulmus bir guild degildi. 2003 mart ayindan beri degisik mmo larda faliyet gostermektedir bu guild. ileride belki alaturqua yi vanguard da goruruz, kim bilir ? 3- surekli baska guildlere oyuncu kaybetmekte iseniz ve bu kilit classlarda sorunlar cikarmakta ise ( priest, druid, mage), pvp serveri oldugu icin ihtiyacinizdan fazla shamaniniz var ise, kimseyi uzmemek kirmamak icin kati kurallar koymadi iseniz guild roster hakkinda ya da raidler hakkinda, tum turklere her sartta iyi niyetli bir sekilde acik bir kapi olmayi istediyseniz bu tur sorunlar yasayabiliyorsunuz. halen alaturqua nin yapabildiklerini ayni ciddiyet, forum, site, event takvimi ve eqdkp sistemi ile sadece ama sadece turklerden olusan bir uye portfolyosu ile yapmis tum serverlarda bir turk guildi bilmiyorum ben. kaybettigi oyuncularida aslinda bir nevi kendi eli ile teslim etmistir bu guild. MC, onyxia ve benzeri eventler icin horde guild alliancelara girmis, kilit oyuncularini bu guildlerle ve guild liderleri ile kendi eli ile tanistirmistir. uyeleri icin her zaman en iyisini dusunmus oldugu gercegi goz ardi edilmemelidir. 4- hedeflerine ulasmasi zorlasmis olsa da varligini devam ettirebilirdi, napalim , kismet degilmis. alaturqua uye portfolyosuna baktiginizda simdiki ya da gecmisteki uyelerinin bir kisminin eski bir cok mmo da unlu guildlerin kuruculari, oyunculari, yillardir mmo mudavimi insanlar oldugunu gorebilirsiniz. diger wow guildlerinden alaturqua yi ayiran sey budur daha cok. 5- bladefist in halen tek turk guild i idir. alternatifi yoktur, o serverda oynayanlar icin ne horde ne ally baska hic bir turk olusumu yoktur. o nedenle yukarida saydigim maddeler tamamen gecersiz olsa idi bile onemliydi. www.alaturqua.org, WoW taziye mesajlariniz icin. rahmetli iyi adamdi. [Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Karakterler yeniden kasılır itemler yeniden droplanır para yeniden farmlanır bunlar önemsiz şeyler benim için önemli olan insanlar. Sevgili çırağım tuor u hatırı sayılır zamandır bilirim birgün açgözlülüğünü görmedim birgün abi şuraya gidelim şunu düşürelim diye tutturduğunu görmedim bırakın ki item için guild bıraksın. Şayet bir guild basiretsiz yöneticiler tarafından yönetiliyorsa;şayet bir guildde şark kurnazlığı yüceltilen değerse burada başarıdan sözetmek mümkün değildir. Dediğim gibi önemli olan insandır Alaturqudaki görevim sırasında tanıdığım(ne yazık ki tanıyamadığım) veya daha sonra tanıştığım bir sürü insan var bunlar belki dünya çapında oyuncular değil ama hepsi iyi insanlar önemli olanda bu ve asıl hüzün verici olan başlarındaki basiretsiz yönetimden habersiz oyun hayatlarına devam etmeleri[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Açıkcası çok üzüldüm bu duruma, birçok guild benzer problemleri yaşıyor, bizde yaşadık. Kaç kişi level 60 olunca gitti yeteri kadar level 60 yok diye, ancak guildte insanlar birbirini tanıdıkça beraber birşeyler yapmaya başladıkça, yüksek level olanlar bu ortam yüzünden gitmemeye başladı. Çok uğraştık bazı adamları tutmak için, bazen çok moralim bozuluyodu bazı adamların guildten ayrıldığını görünce, bazen bırakmayı bile düşünmüştüm. Ancak sabır gerekiyor bir yere gelmek için, gidenler zaten işe yaramaz adamlarmış demek lazım, güvenemeyeceğiniz adamlar kendi isteği ile gidiyor ne kadar güzel esasında. Bu şartlara rağmen kalanlarıda ayrı tutmak lazım diğerlerinden, işte onlar guildin çekirdek kadrosunu oluşturan sağlam adamlardır. Bence tekrar toparlanın, otomatik eleme yapmış oluyorsunuz, 2 kuruşluk adamlara güle güle, sağlam adamlarınızla devam. Şu an biz o problemi çözmüş durumdayız, artık insanlar bizim guilde gelmeye çalışıyor, zamanında gidenler geri dönmek için yalvarıyor. Bozmayın moralinizi... bence sabredin en sağlam guild olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Namessar, 19 Ekim 2005 11:59 tarihinde demiş ki: said: Law, 18 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: The pantheona gecdim ve memnunum. Her onune gelen guild acip liderlige soyunursa ve aksine liderlik yapabilecek kapasiteye sahip degilse olan uye playerlere oluyor. 1- bahsettiginiz konu uzerinde bir fikriniz yok. oncelikle alaturqua zamaninda wowturk forumlari icerisinde yer almis liste icinde bildigim guildler arasinda en yasli guildlerden birisi idi. avrupa serverlarinin acildigi gun acilmistir alaturqua, oyuncularinin bir kismi beta wow dan beri oyunda yer almaktadir. kanuni everquestlive ( yada bildiginiz adi ile everquest 1) den beri alaturqua guild lideri idir. her zaman sahip cikti guilde, hic bir zaman yari yolda birakmadi. 2- ayrica alaturqua sadece bir wow guildi degildir. gecmisi everquest1 ve everquest2 ye dayanmaktadir. anlayacaginiz sadece world of warcraft icin kurulmus bir guild degildi. 2003 mart ayindan beri degisik mmo larda faliyet gostermektedir bu guild. ileride belki alaturqua yi vanguard da goruruz, kim bilir ? 3- surekli baska guildlere oyuncu kaybetmekte iseniz ve bu kilit classlarda sorunlar cikarmakta ise ( priest, druid, mage), pvp serveri oldugu icin ihtiyacinizdan fazla shamaniniz var ise, kimseyi uzmemek kirmamak icin kati kurallar koymadi iseniz guild roster hakkinda ya da raidler hakkinda, tum turklere her sartta iyi niyetli bir sekilde acik bir kapi olmayi istediyseniz bu tur sorunlar yasayabiliyorsunuz. halen alaturqua nin yapabildiklerini ayni ciddiyet, forum, site, event takvimi ve eqdkp sistemi ile sadece ama sadece turklerden olusan bir uye portfolyosu ile yapmis tum serverlarda bir turk guildi bilmiyorum ben. kaybettigi oyuncularida aslinda bir nevi kendi eli ile teslim etmistir bu guild. MC, onyxia ve benzeri eventler icin horde guild alliancelara girmis, kilit oyuncularini bu guildlerle ve guild liderleri ile kendi eli ile tanistirmistir. uyeleri icin her zaman en iyisini dusunmus oldugu gercegi goz ardi edilmemelidir. 4- hedeflerine ulasmasi zorlasmis olsa da varligini devam ettirebilirdi, napalim , kismet degilmis. alaturqua uye portfolyosuna baktiginizda simdiki ya da gecmisteki uyelerinin bir kisminin eski bir cok mmo da unlu guildlerin kuruculari, oyunculari, yillardir mmo mudavimi insanlar oldugunu gorebilirsiniz. diger wow guildlerinden alaturqua yi ayiran sey budur daha cok. 5- bladefist in halen tek turk guild i idir. alternatifi yoktur, o serverda oynayanlar icin ne horde ne ally baska hic bir turk olusumu yoktur. o nedenle yukarida saydigim maddeler tamamen gecersiz olsa idi bile onemliydi. www.alaturqua.org, WoW taziye mesajlariniz icin. rahmetli iyi adamdi. [Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Ben o yazimda ortaya genel olarak konusdum, eger liderlik kapasitesine sahip olmayan insanlar, guild kurmaya calisirsa o guildin uzun omurlu olamayacagindan bahsettim. Alaturqa adini ilk defa duyuyorum ve o guildde problemin ne oldugunu bilmiyorum ama sen kalkmis bana cevap yazmissin ne alaka anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aslina bakarsaniz su anda level 60 sayisi bir hayli fazla guildde. 42 civari level 60 main var. ama kilit classlar cok az. oyundan soguyan birakan oyuncular vs. olay wow un genel yapisindan kaynaklaniyor biraz da. neyse olan oldu, biten bitti. zulgurub da egleniyordum baya ben acikcasi raidlerde, halimden memnundum. ama olmuyorsa olmuyormus demekki. [Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 wowdayım tüylerin ürperirse bilki arkandaki benim ve sana spirit healer adında bir fıstıktan randevu kopartıyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 naptin, silip alliance mi actin ? bu arada laf yemeyelim diye ozel mesaja cevirmistim ben o soruyu :P ordan devam edelim muhabbete. [Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 The Pantheon Kurulurken aldığımız Örnek Alaturqua'ydı. Düşünceleri ve Fikirleri, en önemlisi de amaçlarımızı koyarken her zaman bize yol gösteren kendileriydi.Ben Kendim, Alaturqua Horde Kalesi biz Alliance Kalesiyiz derdim.Horde Kalesi gitti, Yeni Bir Alliance Kalesi daha açıldı. Alaturqua'nın Bizim Realm'imize gelişinin anlamı nedir benim için? Bilmiyorum şu an. Ama Hedeflerimin yol göstericisi bir guild bizim realm'e gelip bir Guild daha burada kurarken sorum şu oluyor. "Neden FW?" Bunu iyi irdelememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Kanuni ile dün görüşmeye başladım.Kendisinin fikirleri çok marjinal geldi, ancak Kanuniye sonsuz bir saygım vardır.Yaptığı işe ve yapmaya çalıştıklarına karşı. A l A Guild'ine FW'de başarılar dilemekten ve Hocam gibi gördüğüm bir guild'e Alliance hakkında yardımcı olmaktan başka şu anda elimden hiçbirşey gelmiyor. Hoşgeldin A l A.Umarım Bladefist'de bulamadığınızı burada bulursunuz. Eéroverian - Mindmaster(GM) of The Pantheon Guild, EU- Frostwhisper Not:Bi anda bizim Guild'in ismi neden geçti ki?Bi Mod arkadaş arada sildiği bir içerik varsa bana gönderebilir mi onu rica etsem? [signature][hline]Mastermind of The Pantheon Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper [Bu mesaj Eeroverian tarafından 19 Ekim 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben sadece tek birsey soylemek istiyorum guzel sözler marjinal fikirler söylemk laf salatalığı yapmak cok kolay mühim olan söylediklerinini arjkasın da dimdik durmak. bunu yapayan kişi lider olamaz olmamalıda. Ben bir cok formu takip ediyorum pek yazı yazmıyorum ama neyin iyi neyin kötü olduğu o havayı kokladığın zaman anlarsın ben fazlada yazmak istemiyorum kırıcı olmak hiç istemiyorum ama aynı kişi aynı mantıkla bir guild kuar ise sonuç ayı olur. Birde herzaman ayrılan kişiler kötü adam olmamalı kendilerini irdemeli eğergelen kişi kötü ise senin lider olarak ayklaman gerkli haa eğer ayıklamıyorsan sağlam temeller üzerine guildi kurmamış olursun. Dileğim bazı kişilerin bazı olaydan birşeyler çıkarmışolmasıdır çünki bircok insan bir çatıaltında toplayıp hadi allahsmarladık demesi nekadar iyiyidir oda tartışılır. Neyse inşallah herkeze hayırlıolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu üzücü olayda en az suçu bulunan tarafın Ala yöneticileri olduğunu düşünüyorum.. Dışardan yorum yapmak pek sağlıklı değil gelen tepkilerden anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bizim neyi bilip neyi bilmediğimizi sen nereden biliyorsun[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tasy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben o guildin içinde olmuş biri olarak bu yorumları yaptım ve ayrıldım sebeleri yazmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar