Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Lenslere Gel!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler boşverin sallayın lensi ya şindi takçanız yaşlı adamın biri görcek "ANAAAAA!!!ŞEYTAN GİRMİŞ" deyip kalp krizinden ölcek

Hoş bişi mi?

:D:D:Dlollollol:D:D:D[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle
Mesaj tarihi:
sharingan almak icin arkadas oldurmek gerekiyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Oki o zaman bu arada ii geceler arkadaşlar bu kardeşiniz sabah 4:30 da kalkıp sahuru yapıp 6:00 da servise bincek byEs[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 20 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
sharingan almak icin arkadas oldurmek gerekiyo mu?

valla gercek hayatta olsa denerdim herhalde =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
yakında böyle gözünden lazer çıkaran sayko sayko cisimlerde çıkar,ilgi çekmek için bu kadar kasmamak lazım.çiçek,böcek,hatunlar falan yani dünya güzel,olduğunuz gibi takılın-sana ne lan- : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
o büyük gözü kaplıyanlar tam lens, yani gözün tamamına oturuyor. gözle beraber hareket ettiğinden kuşkuluyum o yüzden irisi olanları alınca sürekli ileriye bakarmış gibi durur gibi geliyor. Ayrıca onları tek başınıza takamazsınız:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 20 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
sharingan almak icin arkadas oldurmek gerekiyo mu?

magne ye geçişte öldürdüğüne dair belge istiyorlarmış :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
valla basket oynadıgım zamanlarda basketbol topu gorunumlu bir lens gormustm, uzun sure garip bi sekilde takmak istedim, en azından dogal olmadıgı belli.. ama dogalmıs gibi takılan lenslerin sahteligi cok belli oluyor. lacivert gozlu bir arkadasım vardı mesela :D
Mesaj tarihi:
öeh çok hoşları var içlerinde bence. siyah olana bittim.[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
said:
fellantis, 20 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
valla basket oynadıgım zamanlarda basketbol topu gorunumlu bir lens gormustm, uzun sure garip bi sekilde takmak istedim, en azından dogal olmadıgı belli.. ama dogalmıs gibi takılan lenslerin sahteligi cok belli oluyor. lacivert gozlu bir arkadasım vardı mesela :D

bende gri kullanıyorum direk anlıyolar lens olduğunu (:[signature][hline]In flames we trust.
Mesaj tarihi:
güzelmiş modeller , alacam bi tane valla , güneş gözlüğünün altına takacaksın şöyle arada bir çıkarıp milleti şok edecen aslında :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bazılarında görme olayı olmuyor tabi sitede vardı ayrıntılı bilgi yazıyordu.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Valla benim istediğim sharinganın teki 100$ ki bayada pahalı.. ben numaralı lens kullanıyorum... 3 çift numaralı lens (1er aylık) 55 milyon civarı..
Mesaj tarihi:
said:
Lethious, 21 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
dikkat çekmek için yapılmış bence... gereksiz...

Tebrikler...[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
alevli bana gore :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
  • Yeni Oluştur...