kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlarından uzağa ortam dersiniz siz genelde ortamdan uzaklara gidince ayrı kalınca herkesten unutulmak kötü bişi kimsenin arayıp sormaması adama çok pis koyuyo eğer çok samimi dediğiniz ve güvendiğiniz her şekilde bu gerçekten her yönden benim arkadaşım dediğiniz insanlar varsa bence onların peşini bırakmayın benim gibi yanlız kalırsınız böyle gurbet ellerde :) arayın yazışın mesajlaşın bişiler yapın seviyorum sizi. arada girer okurum ben sizin yazılarınızı oha felan da olurum sonra 2 bira çakarım kendime gelirim.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şimdi bira çakma :) Ramazan ramazan olmaz lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yazık lan.üzülme bab[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bak onu unuttuk zaten lafın gelişi yurtta kalıyoz zor biraz hemde diğer arkadaşlara biraz saygılı olmalıyız alkol felan ne yurtmuş be ,herşeyin bi saati var anons veriyolar içeri giriş saati diye şimdide sonra tekrar oruç tutanlar için dışarı bırakıyolar bizde arada kaynıyoruz. duş almak için sıccak sudyun bile saati olurmu be kardeşim herşey saat ile kafam girsin kurtulcam burdan az kaldı sadece seneler var :) öpüldünüz yeşil bi mahlukat tarafından[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 13 Ekim 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kermit sen şimdi bu tecrübeyi yaşıosun ilerde askerlikte öle herkesten uzak yanlızsın deişik bi ortam seninki de bi nevi askerlik..Saygı duyarım bende askede bunu yaşadım sonra bütün arkadaşlar zamanla aradıkça çok mutlu olmuştum.. Asteğmen yapmanın tabi bi artısı vardı yani hehe.. Ama beni en çok etkileyen kız ark tan ayrılmam oldu dile kolay 4 sene burda da yazmıştım hatırlayan hatırlar hatırlamaz neyse sana sabır diliıorum derslere kanalize ol birini bul mutlu ol :) Sevgiler... P.S: Ramazan da içme ha..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 içmiyom zaten ramazanda :( birini bulmak zor burda paraya bakıyo buranın milleti hep çok boktan bi yere düştük anlıycanız[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hüzünlendim bir an :([signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 neresi orası[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Isparta[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlarının aramaması bi yana 6 senelik kankanla aynı üniversiteyi kazandıktan sonra bi de sana ben senle aynı yurtta kalmak istemiyorum demesi gibi bi olay var... ne kadar acı bi bilseniz[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Allah Yardımcın Olsun Kardeş :([signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Şu an bende üni yurdundan yazıyorum. 2. sınıfım sana tavsiyem. Takma yurdada alışırsın yaşadığın yerede. İlk gidince insan biraz kötü oluyo ama sonra düzeliyo. Şu an bulunduğum yerde mutluyum. Umarım sende mutlu olursun.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Gozden ırak olan gonulden de ırak olur :([signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben izmirden istanbula geldim ama sevgilimle geldim yurdum çok rahat hiç senin zorluklarınla karşılaşmıyorum belki de ondandır izmirde olmayı hiç ama hiç özlemiyorum! özleyemiyorum... bazen kendime neden böyleyim diye kızıyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok güzel sölemişsin.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende sandım yurtdışındasın gerçi oda kötü ama yinede kendi ülkendesin kendi dilin konuşuluo kendi insanın var şanslı hiiset biras kendini ... çabuk geçer öğrenim yılları bence...=)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: kermit, 13 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: arkadaşlarından uzağa ortam dersiniz siz genelde ortamdan uzaklara gidince ayrı kalınca herkesten unutulmak kötü bişi kimsenin arayıp sormaması adama çok pis koyuyo eğer çok samimi dediğiniz ve güvendiğiniz her şekilde bu gerçekten her yönden benim arkadaşım dediğiniz insanlar varsa bence onların peşini bırakmayın benim gibi yanlız kalırsınız böyle gurbet ellerde :) arayın yazışın mesajlaşın bişiler yapın seviyorum sizi. arada girer okurum ben sizin yazılarınızı oha felan da olurum sonra 2 bira çakarım kendime gelirim. ayni seyleri yasiyoruz kardesim,cok kotu koyuyo hakkaten..dost bildiklerin kayboluyo,kendini elinde icki kadehin,sigaran yapayalniz eski dostlar sarkisini dinlerken buluyosun..cok feci.. :([signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 20:45 tarihinde demiş ki: bende sandım yurtdışındasın gerçi oda kötü ama yinede kendi ülkendesin kendi dilin konuşuluo kendi insanın var şanslı hiiset biras kendini ... çabuk geçer öğrenim yılları bence...=) yurtdisinda degilmisin???ben de yurtdisindasin zannedip uzulmustum haline hain seni! :P anadilini konusuyosun hoca,hic dert etmeyesin..derdin sikintin yok abi senin,takil guzelcene :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 önemli olan birinde yer kazanabilmek değil bence;o yeri saklayabilmek kendini sevirmek önemli olan sevdirince sevebilmek... anlayana[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kermit senin durumun benimkinden daha iyi: Ankaradan gümüşhaneye gittim bilg. programcılığı bölümüne,kendi kafa dengi bi adam bile yok,sınıftan bi çoçuğu küçük yuvarlak bi küpesi var diye şehir merkezinde pataklamışlar,kaldığım yurdum bi internet cafesi var kapanana kadar müslüm,ismail türüt vs. çalıyo,yurdun manzarası hele çok süper camı açıyon,5-6 m ilerde kayalıklar var:),siz gene bira içebiliyomuşunuz,burda oruç tutsanda tutmasanda iftara kadar aç kalıyosun:),yada geceden depolayacan yemekleri sonra kimsenin olmadığı bi yerde yiycen Sıcak su sabah saat 8-9 arası bide akşam 8-9 arası var,yurtta yemek yemekten ve tv izlemekten başka yapacak bişey yok,yurdun dışındada okey,kağıt oynamaktan başka yapacak faaliyet yok,yaa işte böyle,neyseki dersler çok kek bu sene sonu inşalla yatay geçiş yapcam[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 burdayız biz kermit. mrk etme sen[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yakısır kankama yürübe gurba patlarızız efesleri su uniden gel bide :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ivy, 14 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: önemli olan birinde yer kazanabilmek değil bence;o yeri saklayabilmek kendini sevirmek önemli olan sevdirince sevebilmek... anlayana sen çok konuşma bence laf sokma çabasınada girme kimin ne olduğunu bilen bilir cnm benim üzme canını yalanlarla dolanlarla da bu hayat yürümez bunuda unutmadan ekleyelim arkadaşlar...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 slm arkadaşlar bende yurttan yazıyorum... bende bu sene kazandım ve hazırlık okuyorum.. okulda 1 tane arkadaşım yok :( hergece alkole veriyorum kendimi :( ...mutsuzum; inşalla alışırım yaaa.....ama kurtulmak istiyorum yurttan[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kermit kardeşim kerçekten çok güzel söylemiş =)[signature][hline]Silmarwen [Fallen Crows] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar