Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ağır film ya , böle ben ilk 20 dakkasında kapatıp şöle bi evde dolanıp sonra devam etmiştim, devamı değilde o giriş kısmı benı ürkütüyo valla. ama muhteşem bi film. kasılıyorum izlerken yoksa izlycem sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hoba negzel up eve gidimde izliyim gene daesu : laugh and the world laughs with you. weep and you weep alone. mi-do: what should I pray for? daesu : dear lord, next time let me meet a younger man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Oh Daesu... Ohhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Heh gerçekten efsane filmdir,herkesin koleksiyonunda bulunması lazım.Dün alacaktım bir anda döndüm La Haine'yi aldım :) Bir ara tekrar izlemem lazım bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Zannetmiyorum bir daha bu kadar güzel bir intikam filmi cekilsin.Dumur etti beni arkadasları falan.Yönetmene büyük saygı duydum sahsen.Böle senaryo yu böyle güzel anlatmak.Şahsi görüşüm ki bir cok insan bana katılır bu filmi Tarantino çekmiş olsaydı yer yerinden oynardı.Yine de hak ettigi ilgiyi gördü bence.İzlemeyen arkadaşlara mutlaka öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 İzliyeli 2 yıl filan olmuştu ama akşam can sıkıntısına arşivden açıp izledim, ne efsane bir filmdir ya ilk defa izlediğim bi filmi tekrar izleyip bu kadar etkilendim yine ve gene ilk izleyişimdeki gibi dumur oldum.Hele o filmin sonundaki soundtrackıyla ve dumur olmuş halle süper acayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dvd koleksiyonumun baş tacı, izleyecek bir şey bulamadığımda açıp izliyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 üçlemeyi hangi sırayla izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mangası da güzeldir. Daha uzun ve farklı ilerliyor olaylar. Filim ile epey farklı. Konuyu iyice değiştirmelerine rağmen iyi uyarlama yapmış yönetmen. Normal de bok ederlerdi. Helal valla. Super filimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hala seyrettiğim en iyi film olarak nitelendiriyorum kendisini. daha 10 kere seyrederim. odesüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 eagle_dnz said: üçlemeyi hangi sırayla izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 önce oldboyu izlersen diğer filmler çok garip gelecektir, madem 3ünü de izleyeceksin bence oldboyu en son izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konular birbirinden bagımsız;ama oldboy ile lady vengeance çok çok iyi.Mr. vengeance ı o kadar beğenmedim.Sonuç olarak hangi sırayla izledigin mühim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar