Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldboy

screamer

Öne çıkan mesajlar

divx ini arkadaşım verdi kesin izle dedi. BEynimden vurulmuşa döndüm.
Bu çekik gözlüler harbi admalarmış...

Bu arada iinternet kafe sahnesinde arkadan awp ve mp5 sesleri geliyordu. Bir de arkadaki 2 kişi starcraft oynuyorlardı :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Cizgi film olarak yapılsaymıs daha bır anlamlı olurmus mus dıyenlerde var sanırım haklılar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Neden? diye sorma ihtiyacı duyuyorum. Bu sene seyrettiğim en iyi üç filmden biri. Tam anlamıyla insanı beyninden vuruyor. Ayrıca çekik gözlülere has özgür konu ve sahneler animasyon olsa bu kadar vurucu olmazdı.
[spo1=Örneğin]Adamın canlı ahtapot yediği dilini kestiği sahneleri animasyon olarak seyretsen aklında klır mıydı?[/spo]
Oyuncuların yeteneğinden bahsedilebilir miydi? Mimikler...
Bence bütünüyle ve olduğu gibi çok güzel bir film.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

senaryoyu yazan insanı bulup tebrik etmek gerektirecek kadar iyi kurgulanmış, son 15 dakikası mükemmelin ötesinde bir film..
2004'te izlediğim en güzel filmdi kesinlikle..her sahnesi ayrıca bir şölen..quentin tarantino filme övgüler yağdırmıştı ve kendi filmlerine yakın bulmuştu..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 15 Ocak 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
bu arada fimin Amerikan vrsn u çekileceği söylendi N.Cage de oynayacakmış

ekşi sözlükte vin diesel demişler.bölebi haywanlık yapılmamıştır sinema tarihinde heralde .berbat bir hollwood filmi olucaktır kesinlikle.

filmin senatyosunu haklarını satan g.koreli adamıda burdan tokatlıyorum.[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
her sahnesi her anı ayrı ayrı duşunulmuş ccok tatlı ve etkileyici bir film.

bir cok sahnesinde, oyle dehşete kapıldım ve yıkıldımki kubrick yanında ahlt etmiş demek istedim

[spo1=dağ gibi spoiler birikmiiiş]mesela adamın direk sokaktan alınıp ne sebebini bile bilmiyerek bi yere kapatılması, bi eyrde kapalı kalma durumu bile benı dehşete duşurmuşken bunun 15 yıl bounca surmesi tuylerimi urpertti, adamın aşağıdan kafasını cıkartması üfff cok feci irkildim[/spo][signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
eb eebeebeebeeeee
O_o
o neydi ya
nasıl bi filmdi bu
insanı bi iflm bu kadar mı dumur eder
aldığı zevkten gülermisini ağlarmısın durumuna tek bu film getirir heralde.
bohaa ne hala etkisinden çıkamadım
.

filmin senaryosunu kim yazdıysa Allah ne akıl vermiş bu adama diyorum.harika bir senaryo.harika bir kurgu.
Şaşırdım kaldım ve gerçekten herkesin dediği gibi o son 15 dk da hebe hebe oldum ya harika açıklandı herşey.sonu zaten ayrı bi dumur.
birde eğer cidden amerikan versiyonu çekilirse amerikalılara lanet okumamın yeni bi sebebi olur.

izlemeden bu diyardan göçmeyin serisi filmlerden biri bu.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

film başladıktan sonra 5 dk içinde bu film bilimkurgu diye düşünürken, bitden acaib şeyler oldu. çok yalın bi senaryoya rağmen mükemmel bi film. bende çok büyük etki bıraktı...[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ben beğenemedim. Tamam konusu sdenaryo güzel de o [spo1=kaçın sakırma]ahtapot yeme dil kesme[/spo] falan ne oluyo ya[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...