streamin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 şu ana kadar izledigim eğer 500 film varsa bu en iyisiydi ..koreliler cidden bu işte bizde variz diyo ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 soundtracklerini bulamadım bi türlü ben :([signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 divx ini arkadaşım verdi kesin izle dedi. BEynimden vurulmuşa döndüm. Bu çekik gözlüler harbi admalarmış... Bu arada iinternet kafe sahnesinde arkadan awp ve mp5 sesleri geliyordu. Bir de arkadaki 2 kişi starcraft oynuyorlardı :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 çok güzel bir film kesinlikle ana karakteri çok sevdim ya :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Cizgi film olarak yapılsaymıs daha bır anlamlı olurmus mus dıyenlerde var sanırım haklılar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Neden? diye sorma ihtiyacı duyuyorum. Bu sene seyrettiğim en iyi üç filmden biri. Tam anlamıyla insanı beyninden vuruyor. Ayrıca çekik gözlülere has özgür konu ve sahneler animasyon olsa bu kadar vurucu olmazdı. [spo1=Örneğin]Adamın canlı ahtapot yediği dilini kestiği sahneleri animasyon olarak seyretsen aklında klır mıydı?[/spo] Oyuncuların yeteneğinden bahsedilebilir miydi? Mimikler... Bence bütünüyle ve olduğu gibi çok güzel bir film.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 senaryoyu yazan insanı bulup tebrik etmek gerektirecek kadar iyi kurgulanmış, son 15 dakikası mükemmelin ötesinde bir film.. 2004'te izlediğim en güzel filmdi kesinlikle..her sahnesi ayrıca bir şölen..quentin tarantino filme övgüler yağdırmıştı ve kendi filmlerine yakın bulmuştu..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Süper bir film[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu arada fimin Amerikan vrsn u çekileceği söylendi N.Cage de oynayacakmış[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 İgrenc olur bnce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: screamer, 15 Ocak 2005 09:58 tarihinde demiş ki: bu arada fimin Amerikan vrsn u çekileceği söylendi N.Cage de oynayacakmış ekşi sözlükte vin diesel demişler.bölebi haywanlık yapılmamıştır sinema tarihinde heralde .berbat bir hollwood filmi olucaktır kesinlikle. filmin senatyosunu haklarını satan g.koreli adamıda burdan tokatlıyorum.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 süper bi filmdi ''15 yıllık bir çalışma ve...''[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 güzel görünüyor. divx'ini bulamadım. aramalardada sapık şeyler çıkıyor. pek üstüne gitmedim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:163/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaratıcı bir zekanın ürünü, uzakdoğu sinemasının son döneminin en güzel örneklerinden biri.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 her sahnesi her anı ayrı ayrı duşunulmuş ccok tatlı ve etkileyici bir film. bir cok sahnesinde, oyle dehşete kapıldım ve yıkıldımki kubrick yanında ahlt etmiş demek istedim [spo1=dağ gibi spoiler birikmiiiş]mesela adamın direk sokaktan alınıp ne sebebini bile bilmiyerek bi yere kapatılması, bi eyrde kapalı kalma durumu bile benı dehşete duşurmuşken bunun 15 yıl bounca surmesi tuylerimi urpertti, adamın aşağıdan kafasını cıkartması üfff cok feci irkildim[/spo][signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 mükemmelmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kım ne derse desın mukemmel bı fılmdı ole bı senaryo we kurgu hıc bı amerıkan fılmınde olamaz benı fıght clubtan bıle cok sasırttı sonu azımı actım " aaa aaaaaa aaa aa oha oba hede hodo" dıye son 15 dk yı gecırdım -yuh- oldum oha falan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eb eebeebeebeeeee O_o o neydi ya nasıl bi filmdi bu insanı bi iflm bu kadar mı dumur eder aldığı zevkten gülermisini ağlarmısın durumuna tek bu film getirir heralde. bohaa ne hala etkisinden çıkamadım . filmin senaryosunu kim yazdıysa Allah ne akıl vermiş bu adama diyorum.harika bir senaryo.harika bir kurgu. Şaşırdım kaldım ve gerçekten herkesin dediği gibi o son 15 dk da hebe hebe oldum ya harika açıklandı herşey.sonu zaten ayrı bi dumur. birde eğer cidden amerikan versiyonu çekilirse amerikalılara lanet okumamın yeni bi sebebi olur. izlemeden bu diyardan göçmeyin serisi filmlerden biri bu.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben de bir kez daha izleyeyim bari, unuttum gibi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 film başladıktan sonra 5 dk içinde bu film bilimkurgu diye düşünürken, bitden acaib şeyler oldu. çok yalın bi senaryoya rağmen mükemmel bi film. bende çok büyük etki bıraktı...[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bilmiyorum ben beğenemedim. Tamam konusu sdenaryo güzel de o [spo1=kaçın sakırma]ahtapot yeme dil kesme[/spo] falan ne oluyo ya[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Baba film.. sevenlere tavsiye Oldboy yonetmeninin revenge uclemesinin dier iki filmi Sympathy for Mr. Vengeance ve Sympathy for Lady Vengeance Ayrica: BadGuy A Bittersweet Life Peppermint Candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sağlam bir filmdi.Konusu hoşuma gitti, farklı bi yapıt..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 super film herkes mutlaka seyretmeli ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 biraz önce bitti ve tek kelimeyle efsane bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar