Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldboy

screamer

Öne çıkan mesajlar

Bugün izledim çok güzel bir filmdi tek sorun direk kültür farkı yaşıyorsunuz adamların kültürü ve onur anlayışı bayağı farklı o yüzden bir anda beklemediğiniz şeyler oluyor imdb notu 8.5 bu arada

konu şu adamın biri bilmediği bir sebepten dolayı hiç bilmediği bir yerde 15 yıl tutuluyor ve bir gün ordan salınıyor sonra 15 yıl tutulmasının nedenini arıyor ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

gittiğime pişman olduğum film, hele bir koridorda dövüş sahnesi var jackie chan olsa bile çıkamazdi ama bizim çapon çıktı ordan neyse dillerini anlayamadiğim için bana pek bir duygu hissettirmedi zaten konu çok saçmaydi bunlar kendi görüşüm yani beni çok rahatsız etti.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 23 Ekim 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok farklı şeyler bekleyerek gitmiştim filme bi kaç arkadaşla, aslında filmi belki başka bir ortamda izlesem bu kadar tepki vermezdim ama o an çok kötü gelmişti bana.
beklediğimden çok farklı bişi çıktı çünkü.
şu an bile objektif bir yorum yapamıyorum esasında yani.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Cannes'da Juri Büyük Ödülü'nü aldı. (imdb notundan çok daha önemli bir done olduğu kesin :) )

Bir çok eleştirmen tarafından yılın filmi ilan edildi. Güney Kore sinemasının bu filmle kendini aştığı ifade edildi. G.K nın verebileceği en iyi örneği verdiği kanısı herkesde hakim oldu.

Yok yav kötü film demek ayıp olur buna.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 23 Ekim 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
gittiğime pişman olduğum film, hele bir koridorda dövüş sahnesi var jackie chan olsa bile çıkamazdi ama bizim çapon çıktı ordan neyse dillerini anlayamadiğim için bana pek bir duygu hissettirmedi zaten konu çok saçmaydi bunlar kendi görüşüm yani beni çok rahatsız etti.

o dövüş sahnesi adamın hayata dair hiçbirşeyi umursamadığını anlamak lazım (ki orada bir simgesel anlatım mevcut) ayrıca kamera kullanımını takdir etmek lazım minimalizmin çok iyi bir örneği(arkadaşımın yorumu ve sana cevabı)[signature][hline]LiVe and LeT DiE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 24 Ekim 2004 11:12 tarihinde demiş ki:
tarantino'nun cannes'daki favori filmi olduğunu eklemekte yarar var.

he ben hala izleyemedim ayrı mesele tabi

izle neden tarantino beğendi anlarsın, tarantino kendine kardeş bulmuş[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Sosyal ağlarda paylaş

güney kore'nin türkiyede gösterime giren ilk filmi olan ihtiyar delikanlı bence mükemmel kurgulu çok başarılı bi film..

esas adamımız hücreden çıktıktan sonra gelişen olaylar ve ufak ipuçlarıyla cevaplara yaklaşması- ki bu süreç aslında tamamen kusursuz bir kurgu- soluksuz izlenebilecek bir film yaratmış..

koreli oyuncu da - ismini tabi ki bilemeyeceğim ama tahminen cho'lu su'lu ko'lu bişeydir - mükemmel bir oyunculuk göstermiş..

filmi hepinize önerir ve bu yönetmenin bundan sonraki filmlerini de kaçırmamayı kendime görev edinirim..

iyi seyirler..signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 28 Ekim 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
fordcus, 03 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
Süper bir film.. Gayet mantıklı hele sonunda süper oluyor.. Korelilerden beklenmiyecek bir iş.

Daha önce hiç Kore filmi izledin mi?[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...