Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

ya kötümser olmayayım diyorum ama Bayern maçında da ilk golü oktay atmıştı (ki ben o kalenin arkasındaydım ne delirmiştik ama ne güzel goldü) sonra FB iki tane yemişti boynumuz bükükj ayrılmıştık maçtan[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun inşallah daha başka gol yemez fenerbahce[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

hay a.q olmaz olsun bole T.D ya ulan 1 degil 2 degil hep bole yapıyo bu herif oyna dogru duzgun topunu pozisyon bul yok gol attım yatacam ben diyo adam sanki uber defansımız var 13123 1 kisi gelse gol atamaz..bole defansla defansif oynanmazki orta saha alex yok zaten lord of the ghosts apiah ta ruh kardesligine katıldı ne defans var ne orta saha aptal bi oyuncumuz var zaten adı N ile baslıyo bilin bakalım kim :) adam 2 tane gol kacırdı sacımı basımı yoldum..kısacası cok kotu oynuyo fener hadi defans i orta saha i si.. ettim bari ofansif yonu iyi olsaydı da gol atsaydı..

ben istemiyodum 1-0 ken de simdi 1-2 oldu hala istemiyorum ulan yeneceksek dogru duzgun yenelim 45 dk defans oynayarak yensen aaa sana ne kadar iyi defans yaptı gol attırmadı demeyecekler ki? fb ezik ezik oynadı 45 dk bi tarafını sıktı falan vs seyler soleyecekler..
Sosyal ağlarda paylaş

star sapıttı :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!

[Bu mesaj RayCharles tarafından 19 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...