BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya kötümser olmayayım diyorum ama Bayern maçında da ilk golü oktay atmıştı (ki ben o kalenin arkasındaydım ne delirmiştik ama ne güzel goldü) sonra FB iki tane yemişti boynumuz bükükj ayrılmıştık maçtan[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tuncay konusunda hem fikirim.. girmeli.[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yeni alıyor tuncayı 2 gol yedikten sonra aklı başına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2-1 olmus çok kötü eğer milan maçı berabere gitseydi 1. fener olcaktı yazık oluyo fenerbahçelilere[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GEBER[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yuh. 3 dakika arayla gol mu olur. neyse, geçmiş olsun.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya cok hatali olmaya basladi defans..[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 geçmiş olsun inşallah daha başka gol yemez fenerbahce[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: elm, 19 Ekim 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Yeni alıyor tuncayı 2 gol yedikten sonra aklı başına geldi. 1-0 galipken alsaydı ama laf yerdi Tuncay girermi ama diye...[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hay a.q olmaz olsun bole T.D ya ulan 1 degil 2 degil hep bole yapıyo bu herif oyna dogru duzgun topunu pozisyon bul yok gol attım yatacam ben diyo adam sanki uber defansımız var 13123 1 kisi gelse gol atamaz..bole defansla defansif oynanmazki orta saha alex yok zaten lord of the ghosts apiah ta ruh kardesligine katıldı ne defans var ne orta saha aptal bi oyuncumuz var zaten adı N ile baslıyo bilin bakalım kim :) adam 2 tane gol kacırdı sacımı basımı yoldum..kısacası cok kotu oynuyo fener hadi defans i orta saha i si.. ettim bari ofansif yonu iyi olsaydı da gol atsaydı.. ben istemiyodum 1-0 ken de simdi 1-2 oldu hala istemiyorum ulan yeneceksek dogru duzgun yenelim 45 dk defans oynayarak yensen aaa sana ne kadar iyi defans yaptı gol attırmadı demeyecekler ki? fb ezik ezik oynadı 45 dk bi tarafını sıktı falan vs seyler soleyecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 su nobre nin ben futbolcuyum diye ortada gezinmesi bile hataydı tuncay ın olusu yeter bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 star sapıttı :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 19 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 YA HAYATINDA KAÇ GOLÜN VAR ORDA ORTA AÇSANA!!![signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gooooool :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 2-2[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 NOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MARCIO NOBREEEEEEEEEEEE[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GOL![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ahahaah2-2 karambol falan idare edin:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gol, nobre![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 heheheheh 2-2 ooldu[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 euheuheu nobre attı :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Slat, 19 Ekim 2005 23:15 tarihinde demiş ki: YA HAYATINDA KAÇ GOLÜN VAR ORDA ORTA AÇSANA!!! abi zuhahah aynısını ben yazıodum gol oldu sildim gool yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Way, 19 Ekim 2005 23:14 tarihinde demiş ki: su nobre nin ben futbolcuyum diye ortada gezinmesi bile hataydı tuncay ın olusu yeter bea :lol: herif golü attı ama en nihayetinde[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar