Baluu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Netten yayin yapilan sayfa var mi ? mac icin ?[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nobre demoralize oldu yaw ikinci yarıya tuncayla başlaması lazım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: dufrasne, 19 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: zamo, 19 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 19 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: TRIBUNLERDEEEEEE HEP DILLERDEEEEEEEE BU SEVDA BITMEZ GONULERDEEEEEE DAR AGACINDA OLSAK BILEEEEEEEEE SON SOZUMUZ FENERBAHCEEEEEEEEEE!!!!! Her takımdan taraftarın olduğu forumda tezahurat yazman ne kadar doğru bilmiyorum.Bence buranın antu vb.lerinden farkının olması lazım.Şahsi fikrim sonuçta yönetici sensin. Bunca mesaj arasından o mu dikkatini çekti ? İnşallah schalke kazanır eki eki bastır schalke , kolpa fener tarzı mesajlar forum konsepti içinde ama takımımızı destekleyince "elit" forumumuz bayağılaşıyor öylemi ? Özelden devam edin. Tartışma konuyu batırmasın. Bu konuya bu tip bir mesaj geldiğinde mesaj silinecek.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ikinci yarı nobre - tuncay değişikliği harika olur hakem de düzgün yönetse güzel olucak ah bi ingiliz hakem olucaktı bu maçta pehey[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gilean nasıl iyi yönetiyor ya? Şalkeliler resmen kendilerini yere bırakıyor herif faul çalıyor her halta.. Tamam maçın başında yapılan hareketler fauldu ama baktılar hakem her b.ka düdük çalıyor, kendilerini yere atmaya başladılar.. Volkan'a yapılan faulu niye vermedi o zaman? Nobrenin her ikili mücadelesine faul veriyor ne bu futbol çoluk cocuk oyunu mu?[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 19 Ekim 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nobre'nin çıkması facia olur. Tuncay olsa o ataklar rakip yarı alanın ortasında ölür gider. Kesinlikle Nobre'yle devam edilmeli. İyi gidiyor herşey bozmanın alemi yok.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Anelka da durgun gibi bu maç ya.. Milan ve PSV maçlarında oynadığı gibi oynasa...[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 volkana ful yokki orda.adam onların üstüne çıktı hiçbişi yok. nobre dediğin adam zaten türkiye liginde de saçma sapan fauller yapan ama hakem tarafından es geçilen bi adam. ha aynı pozisyonlar fenere olsa çalarmı hakem?pek zannetmiyorum.sonuçta biz yani gs şampiyonlar ligindeyken de çektik bu hakemlerden.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Slat, 19 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Anelka da durgun gibi bu maç ya.. Milan ve PSV maçlarında oynadığı gibi oynasa... oruç tuttuysa belki etkiliodur performansı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Fenerin defansı iyi.Gözlerim yaşardı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nobre - Tuncay Değişikliği ile Nobre'yi ebediyen kaybederiz[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 anelkaya doru düzgün top gelmioki orta sahadan top alıyor.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gilean volkana faul var orda dikkatli bak pozisyona :) bu arada yagmur basladi yaw pff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hocam kalecinin hareketini kısıtlayan her türlü hareket fauldur.. ilk pozisyonda ittiriyorlar volkanı.. İkinci pozisyonda da adam volkana omuz atıyor, topu tutamıyor ... Nobre'nin de bu maçta abuk subuk fauller yaptığı yok ki.. Tamam ligde bazen yapıyor ama bu maçta göremedim ben..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 haydii hakem alman asıllıymış daha yeni duydum ilginç ,şenes baba nasıl izin verdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1-0 mı maç?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Revenge, 19 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Fenerin defansı iyi.Gözlerim yaşardı Ne? Fenerin? Defansı? İyi? Yauvvv..... Hocam yapma etme böyle giderse gol yicez nesi iyi.. Luciano ve Önder çok iyi gerçi ama ümit özat nal topluyor gene... Açık veriyoruz çok...[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gilean, 19 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: Slat, 19 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Anelka da durgun gibi bu maç ya.. Milan ve PSV maçlarında oynadığı gibi oynasa... oruç tuttuysa belki etkiliodur performansı Eheh olur mu öyle şey.. CL maçında oruç tutan adamın alnını karışlarlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 alex bi iki gol atsada fantasy football dan iyi bi puan kırsak.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Gilean, 19 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: oruç tuttuysa belki etkiliodur performansı tutmuyor.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 of bu appiah'ı hiç sevmiyorum. Çalımı yedikten sonra o ayak sallama hareketi neydi ya? Ne o maganda mı ayak mı kırmaya çıkmış oraya?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ALLAH BELANI WERSIN[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Slat, 19 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 19 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Fenerin defansı iyi.Gözlerim yaşardı Ne? Fenerin? Defansı? İyi? Yauvvv..... Hocam yapma etme böyle giderse gol yicez nesi iyi.. Luciano ve Önder çok iyi gerçi ama ümit özat nal topluyor gene... Açık veriyoruz çok... Sen yapma etme hocam Fenerin Defansı Önder başta olmak üzere şimdiye kadar ii Sadece Ortasahadaki kademe hatalarımız Pozisyon yarattı[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GO0o0o0o0ol olsa ne güzel olur şimdi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Schalke fena bastırıyor Daumun önlem alması lazım.Fener bu maçı alıp da gruptan çıkamazsa Daum gitsin bence. Ve Fener bu maçla puanını 6ya yükseltiyor.Bekle bizi 2.tur biz geliyoruz. -İlker Yasin :D[signature][hline]Ethernass [Bu mesaj zamo tarafından 19 Ekim 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar