Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla eskiden olsa fener fark yer derdim. ama şu anda fenerin napcaanı çözmek imkansız..

Takım oyununu bir maç oynuyolar 3 maç yok 2 maç oynuyolar 1 maç yok.. istikrarsız..

ama kadrosunda maç çeviricek çok adam var.. Shalke 04 de zaten kötü oynayan bir fenerin bile ayarına gelebilecek bir takım değil bence alman ligi öldü die düşünüyorum..

Fener alır.. ama gruptan çıkarmı bilinmez.. eskiye nazaran daha çok şansı var onu da itiraf etmek lazım ama futbol takım oyunu..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
bence fener alır gibi geliyo.. ztn geçen shalke bayer le mça yaptı mytlaka yorgunuk belirtileri olacak..eger golu erken bulursak farka bile gidebilir ama 1 0 olsun bizim olsujn felsefesi ile alırız inşallah..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
bu maçta nobrenin oynamaması gerekli kanımca.. fizik olarak üst düzeyde , ama sürat ve çeviklik olarak "yavaş" denilebilicek şalke defansını anelka tuncay ikilisi çok daha fazla zorlar..

serkandan yine iyi performans bekliyorum ben...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
çok farklı bitebilir maç ilk golü atan çok farklı kazanır fenerbahce defans hatası yaparsa çok gol yer eğer atak oynarsa penaltıdan felan bir tane gol atarsa kurtarır
not:fenerbahce yener :PpPPpp[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com

[Bu mesaj thug_life tarafından 18 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj thug_life tarafından 18 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
shalckhe rahat alır gibime geliyo[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
bu akşammı yarın akşammı[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
Schalke'nin canavar forvetleri sayesinde defanstaki açıklarımızı değerlendirip birkaç gol atacağını düşünüyorum. Buna karşılık iyi hücum eder ve orta sahadaki hakimiyetimizi olumlu kullanırsak galip geliriz. Ama bol gollü bir maç olacağı kesin..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Mesaj tarihi:
3 haftadır yarınki maça hazırlanıyoruz. Biletimizi formamızı çoktan hazır ettik =) Umarım herşeyden önce zevkli bir maç olur. Fenerbahçe'nin son zamanlarda golsüz maçını ben hatırlamıyorum. Mutlaka gol atıyoruz. Şalkeye de atarız..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 18 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
shalke nin yanındaki 4 sanki bana bişeyler ifade ediyo neden 4 varsa adamlar bulamamış koyacak başka bişey böle rakiplerinin piskolojisini bozmaya mı çalışıyolar ne

Schalke 04 , 04 çünkü Schalke 04 1904 yılında kuruldu.. ha ama deplasmanda fenere 4 atarız manasına geliyorda olabilir ahah :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
said:
khala, 19 Ekim 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
1-3 Schalke alır,Gsli hamit gol atar.

senin tahminlerin tutmuyor kanka trömseyede 4-5 çekeriz diyordun en son :D
Mesaj tarihi:
said:
Mumu, 18 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
thug_life, 18 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
shalke nin yanındaki 4 sanki bana bişeyler ifade ediyo neden 4 varsa adamlar bulamamış koyacak başka bişey böle rakiplerinin piskolojisini bozmaya mı çalışıyolar ne

Schalke 04 , 04 çünkü Schalke 04 1904 yılında kuruldu.. ha ama deplasmanda fenere 4 atarız manasına geliyorda olabilir ahah :P

ee fenerinde 07 :Pp allah korusun yarabbi[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Mesaj tarihi:
valla fener puan kaybettiğı an iddaa'dan yüklü bir miktar para kazanacağım ( çok yüklü değil ama bana göre iyi para heh), ama yok olmasın fenerim yensin paralar gitsin ben razıyım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
www.fenerbahce.com'a göre iki takımın ilk 11'i şöyle

Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Alex, Anelka, Nobre

Schalke: Roost, Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic, Poulsen, Hamit, Kobiashvili, Lincoln, Larsen, Kuranyi[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
fener yenilmez 01 :) berabere olasılıgı yüksek ama feneri mac bası gol ort 2 su anda :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup

[Bu mesaj PiNg tarafından 19 Ekim 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iddaaya bastım 100 kaat fener alcak bu maçı, ezicek hatta fark bile olabilir aha maç sonunda sölersiniz bana. alıcaz[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
Shalke nin bayern munih macını biraz izledim. Adamlar gercekten iyi oynuyor. Fener icin zorlu gecicek mac.Ozellikle Lincoln u durdurmak lazım.
once beraberlik sonra shalke diyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 19 Ekim 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
iddaaya bastım 100 kaat fener alcak bu maçı, ezicek hatta fark bile olabilir aha maç sonunda sölersiniz bana. alıcaz

naptın sen yaa..o kadar para oynanırmı...millet cıgrından cıkmış..

neyse mac berabere benim fikrime göre...[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar strese girmeyin, Fenerbahçe bu maçı alıcaktır.Neden alıcaktır ? Fenerbahçe-Milan maçındaki oyunuyla ardında BJK ardından Psv yani Fenerbahce Clde bambaşka oynuyor.Fenerbahce cok iyi bir takım umarım kazanırız[signature][hline]O Şimdi Okulda
  • Yeni Oluştur...