Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Valla eskiden olsa fener fark yer derdim. ama şu anda fenerin napcaanı çözmek imkansız..

Takım oyununu bir maç oynuyolar 3 maç yok 2 maç oynuyolar 1 maç yok.. istikrarsız..

ama kadrosunda maç çeviricek çok adam var.. Shalke 04 de zaten kötü oynayan bir fenerin bile ayarına gelebilecek bir takım değil bence alman ligi öldü die düşünüyorum..

Fener alır.. ama gruptan çıkarmı bilinmez.. eskiye nazaran daha çok şansı var onu da itiraf etmek lazım ama futbol takım oyunu..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

bence fener alır gibi geliyo.. ztn geçen shalke bayer le mça yaptı mytlaka yorgunuk belirtileri olacak..eger golu erken bulursak farka bile gidebilir ama 1 0 olsun bizim olsujn felsefesi ile alırız inşallah..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçta nobrenin oynamaması gerekli kanımca.. fizik olarak üst düzeyde , ama sürat ve çeviklik olarak "yavaş" denilebilicek şalke defansını anelka tuncay ikilisi çok daha fazla zorlar..

serkandan yine iyi performans bekliyorum ben...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

çok farklı bitebilir maç ilk golü atan çok farklı kazanır fenerbahce defans hatası yaparsa çok gol yer eğer atak oynarsa penaltıdan felan bir tane gol atarsa kurtarır
not:fenerbahce yener :PpPPpp[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com

[Bu mesaj thug_life tarafından 18 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj thug_life tarafından 18 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Schalke'nin canavar forvetleri sayesinde defanstaki açıklarımızı değerlendirip birkaç gol atacağını düşünüyorum. Buna karşılık iyi hücum eder ve orta sahadaki hakimiyetimizi olumlu kullanırsak galip geliriz. Ama bol gollü bir maç olacağı kesin..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 18 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
shalke nin yanındaki 4 sanki bana bişeyler ifade ediyo neden 4 varsa adamlar bulamamış koyacak başka bişey böle rakiplerinin piskolojisini bozmaya mı çalışıyolar ne

Schalke 04 , 04 çünkü Schalke 04 1904 yılında kuruldu.. ha ama deplasmanda fenere 4 atarız manasına geliyorda olabilir ahah :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 18 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
thug_life, 18 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
shalke nin yanındaki 4 sanki bana bişeyler ifade ediyo neden 4 varsa adamlar bulamamış koyacak başka bişey böle rakiplerinin piskolojisini bozmaya mı çalışıyolar ne

Schalke 04 , 04 çünkü Schalke 04 1904 yılında kuruldu.. ha ama deplasmanda fenere 4 atarız manasına geliyorda olabilir ahah :P

ee fenerinde 07 :Pp allah korusun yarabbi[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
www.edepom.com * www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

www.fenerbahce.com'a göre iki takımın ilk 11'i şöyle

Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Alex, Anelka, Nobre

Schalke: Roost, Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic, Poulsen, Hamit, Kobiashvili, Lincoln, Larsen, Kuranyi[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 19 Ekim 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
iddaaya bastım 100 kaat fener alcak bu maçı, ezicek hatta fark bile olabilir aha maç sonunda sölersiniz bana. alıcaz

naptın sen yaa..o kadar para oynanırmı...millet cıgrından cıkmış..

neyse mac berabere benim fikrime göre...[signature][hline]Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...