Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Fener yağmur yağınca oyuncularda bi isteksizlik oluştu herkes durdu zaten saha agırlaştı rehavete girdiler yorgunluktan 2 gol yiyince disiplinden kopmayan schalkeden akılları başlarına geldi.schalke'nin ilk golünün oluşumu başından sonuna kadar baldı.kim ne derse desin.yerse...

Hamit'de hiç bişey yokken yere attı terbiyesiz herif sakatlık numarası yaptı.
Tamam numara yaparsında oyun soguduktan sonra kalkıp depar atmassın be kardeşim! seyirci ona tepki gösterdi.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 19 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki:

Bu ümit özatın allah belasını versin.. Şaşı gözlerinin ortasına tüküreyim.. Ulan adam resmen izliyor ya pozisyonları varmı böyle birşey???? Ulan bassana topa sen defanssın mal herif işin topu çıkarmak senin...

Gerizekalı herif gene olur olmadık yerlerde gereksiz çalımlar, GİRMEYECEĞİ GÜN GİBİ AŞİKAR OLAN ŞUT DENEMELERİ gibi klasiklerini gerçekleştirdi.. Senin de allah belanı versin....

terbiyeli ol biraz. selçuk'tan gerrard, ümit'ten de carlosluk bekliyorsun.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

müthiş maç oldu ama en kötü ümit oynadı... hem ofans hem defans olarak...
milli takım ve fb bu adama muhtaç olmamalı.. ama ben demiştim...sezon öncesi tahminler konusunda...

http://forum.paticik.com/view.php?id=133786&page=3

Fenerbahçe ligin 2 favorisinden biri ama bu sene işleri daha zor şampiyon olmak istiyorlarsa bu sene çok daha fazla çabalayıp iyi olmalılar.
avrupa'da
ise
bu defans ve ümit özat'ın sol kanat oynadığı bir takım iş yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 19 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
sinirden ağlıyom abi of şsansa bak yanlız dikkat çekerim
nobre gol kaçırdı seyirci ıslıklamadı DESTEK verdi

gs bjk yada ts olsa başlarlardı s.git nobre o.x nobre diee eee kalite farkı diyorum

Ya gel de kaşıma.Neyse[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

Defansın topu çıkarması carlosluk, selçuk'un da gereksiz hareketler yapmadan ortasahayı taşıması gerardlıksa, evet bekliyorum...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinirden ağlıyom abi of şsansa bak yanlız dikkat çekerim
nobre gol kaçırdı seyirci ıslıklamadı DESTEK verdi

gs bjk yada ts olsa başlarlardı s.git nobre o.x nobre diee eee kalite farkı diyorum

futbolcu dövdüğünüz günleri unuttunuz[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

Ping iyi misin evladım? Kendine gel.

Öncelikle bir Türk takımının $anssızca puan kaybetmesine üzüldüm. Sonra Fenerbahçe'nin özellikle Nobre'nin kaçırdığı goller aklımı aldı.

Neyse ki Milan'da berabere kaldı.

Ama yenebilirdik.
Be$ikta$ımızla güleriz in$allah.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:

ondan sonra neden banlıyorlar bizi bölümden vb
aslında hiç acımıcan
nerde böyle suni polemik yaratmaya meyilli laflar var 1 hafta tatil[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 19 Ekim 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
daumun açıklama süper :P havayı ben değiştiremem havadan da beni sorumlu tutmayın :D

daum'a +1.
____

hiçbir hata yapmadı. çıkardığı kadro tam yerindeydi.
nobre 2 tane pozisyonu atsaydı daum diyecekmiydiniz?tuncay girsin diyecekmiydiniz?
ümit tek aksayan adamdı onada tahammul edin artık daum'un torpillisi.
2. yarı yagmurla birlikte disiplinden koptu takım. naapsın daum?

ilk yarı müthiş kontrollü oynadık ve kontralarımız cok etkiliydi.ancak şansızlık olabiir.

daum kötüm diyenler :/[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

maçın bittiğine inanamıyorum halen. neyse milan da berabere kaldı psvyle. önümüzdeki maçlara bakacaz. beşiktaş maçını merak ediyorum ben şimdi beşiktaşlı olarak =)[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi bi zahmet atla köprüden...

Gol yiyeceğimizi 5 yaşında çocuk bile anlayabilirdi ama daum değişiklik yapmadı.. Adamlar göstere göstere attılar gollerini.. Bu mudur teknik direktörlük?

İlla gol yiyince mi değişiklik yapmak idrak ediyor?[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 19 Ekim 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Bu bal bi GSde var bi Schalke'de zaten.

Almanya'da yeriz bunları. çok ii tecrübe oluyor bu sene.

farkli mac izledin galiba? fener puan aldigina sevinmeli bu oyunla. 70-80. dakka arasi top kontrol oranlari %64 schalke %36fenerdi, bal demeyin bence. bide hamite numara yapiyor diyenler volkanin yaptiklarinida unutmasin.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk ve Ümit Özat gibi "etkisiz elemanları" hatta takıma zararlı futbolcu demeye bin şahit isteyen çapulcuları oyundan alabilirdi??

Çıldırmak üzereyim bu adamları nasıl oynatıyorlar 90dk anlamak mümkün değil ya..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...