Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
arc, 19 Ekim 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
valla fener puan kaybettiğı an iddaa'dan yüklü bir miktar para kazanacağım ( çok yüklü değil ama bana göre iyi para heh), ama yok olmasın fenerim yensin paralar gitsin ben razıyım.

neyse berbat oldu maç çok isterdim yenmeyi ama böyle ce de kasama para girmiş oldu, eh napalım fenerin de canı sağolsun, appiah günü kurtardı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de ben FB küçük demedi ki. Bu maçta FB'nin 3-1 almasını bekliyodum, kötü oynadı. Daum kötüydü. Ama gollerde organize atak falan değildi yani. Duran top golleri 3'ü de.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyundan kopmadilar ve iki kere geriye dusmelerine ragmen 1 puan almasini bildiler.. Alex'e yazik oldu.. Uzuldum. Ancak pek bir poh poh lanmisti.. Tuncay gene yapacagini yapti, girdikten sonra o bir heyecanlandi mac helal cocuga.. Hamit'e olan tepkiler için taraftarimin nedeninin ne oldugunu merak ediyorum. Neyse darisi diger maclara.. Milan maci da 00 galiba..[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun...
Sosyal ağlarda paylaş

alex naptı ki sanki alexsiz nabcak diyosunuz. adam türkiyede oynuyo işte sadece. "Yenilgi" bence Daumun hatası.

bi de fenerde defans yok ya..[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dufrasne, 18 Ekim 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
Schalke'nin canavar forvetleri sayesinde defanstaki açıklarımızı değerlendirip birkaç gol atacağını düşünüyorum. Buna karşılık iyi hücum eder ve orta sahadaki hakimiyetimizi olumlu kullanırsak galip geliriz. Ama bol gollü bir maç olacağı kesin..

futbol bilgim konuşmuş yine kahretsin..

bünyem alt üst oldu ya sevinsem mi üzülsem mi.. keşkelerle dolu bi maç oldu , keşke volkan , keşke nobre , keşke bik bik..
önümüzdeki maçlara bakalım[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ümit özatın allah belasını versin.. Şaşı gözlerinin ortasına tüküreyim.. Ulan adam resmen izliyor ya pozisyonları varmı böyle birşey???? Ulan bassana topa sen defanssın mal herif işin topu çıkarmak senin...

Gerizekalı herif gene olur olmadık yerlerde gereksiz çalımlar, GİRMEYECEĞİ GÜN GİBİ AŞİKAR OLAN ŞUT DENEMELERİ gibi klasiklerini gerçekleştirdi.. Senin de allah belanı versin....

of. yok rahat edemicem ben bu gece[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

[Bu mesaj Slat tarafından 19 Ekim 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 19 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
bu sene hic bi macta bu kadar stress oldugumu hatirlamiyorum , yani volkan oyle bi hareketi nasil yaparsin sen ya.

neyse

türkiye maçında da tarihi bir hata yaptıydı onda allahtan bişey olmadı o hata gol olsaydı türkiye play of lara kalmasaydı burda da bu hata yüzünden yenilse fenerbahce bilmiyorum neler olcağına volkana yazık olurdu[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

böyle golleri zaten ancak bu tarz hava şartlarında ve bu tarz zeminlerde görebiliriz. çok saçma bi maç oldu baştan sona..
ömrümden 5 yıl gitti bre 5 yıl[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 19 Ekim 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Bu bal bi GSde var bi Schalke'de zaten.

Almanya'da yeriz bunları. çok ii tecrübe oluyor bu sene.

şimdi sorması ayıp bu maçın GS ile ne alakası var?
sırf ortamı germek için laf etmeyin arkadaşlar.
ayrıca hiç bir gol bal değildi.
Shalke ilk yarı feneri harcadı,çıkartın şu at gözlüklerini,belli kısımlar hariç fener çok kötü oynadı ha suçlu kim? tabiiki daum.
volkan'a üzülmemek elde değil ama suç orda o geri pası veren öküzdeydi.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...