Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sırtımdan aşağıda böbreklerin olduğu yerde , sol tarafımda yaklaşık 1 senedir ağrı oluyor..bugünlerde tekrar başladı..Sizce taş olma ihtimali var mı? Aklıma hiç doktora gidip göstermek gelmedi ya da üstünde durmadım..Şimdi ise korkuorum..[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Polly, 20 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Sırtımdan aşağıda böbreklerin olduğu yerde , sol tarafımda yaklaşık 1 senedir ağrı oluyor..bugünlerde tekrar başladı..Sizce taş olma ihtimali var mı? Aklıma hiç doktora gidip göstermek gelmedi ya da üstünde durmadım..Şimdi ise korkuorum.. 1 senedir varsa git derim.Tabi kesinilmiş bi ara ama olsun....s
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aklına doktora gidip göstermek şimdi geldiğine göre,artık gidebilirsin demektir? :) edik: korkunun ecele faydası yok :) [signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 20 Ekim 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İşte böyleyim hiçbişeyin üstünde durmuyorum..inşallah kötü bişey yoktur ama ağrı şu an bile var..umarım taş deildir diyim..[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya buraya topiç açmaya harcadığın zamanda doktora git derim daha ii olur bence bu arada sağlıkla ilgili bi ana topiç yapsalar ya....[signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence hemen bi doktora goster en azindan icindeki supe yok olur[signature][hline] Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet ii yapmadığımı biliyorum gidicem derhal..ama sadece mrk ediyorum taş olabilir mi diye..bi de yaşla ilgisi var mı?[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 taş ağrısı fena olur yalnız...anlarsın zaten taş olduğunu... sen bir an önce doktara git...[signature][hline]Follow the Darkness... Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Horrible, 20 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: edik: korkunun ecele faydası yok :) klasik horiblecik cevabı işte ama gercekten doktora gitmeyi dusunmen iyi olmus.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bnce de doktor a git. en azından ne olduunu örenirsin ve aklında soru işareti oluşturmaz en azından ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tas da olabilir kist de olabilir... En yakin zamanda git doktora[signature][hline]Bal adam... Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bıldığım kadarıyla taş cok buyuk ağrı yapar dayanılmaz acı duyuyomuşsun... mutlaka dr a danış pollycım sağlık ihmale gelmez =)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 taş olamaz çünkü sol tarafta taş yapacak bir organımız yok. büyük ihtimalle gaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haa 1 yıldır gazmı diceksin olabilir.mide hastalıgı gastrit vs. doktora git.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1410211-a%25c3%25b0ry/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Ağrı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence hemen bi doktora goster en azindan icindeki supe yok olur[signature][hline]
Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet ii yapmadığımı biliyorum gidicem derhal..ama sadece mrk ediyorum taş olabilir mi diye..bi de yaşla ilgisi var mı?[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 taş ağrısı fena olur yalnız...anlarsın zaten taş olduğunu... sen bir an önce doktara git...[signature][hline]Follow the Darkness...
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Horrible, 20 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: edik: korkunun ecele faydası yok :) klasik horiblecik cevabı işte ama gercekten doktora gitmeyi dusunmen iyi olmus.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bnce de doktor a git. en azından ne olduunu örenirsin ve aklında soru işareti oluşturmaz en azından ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tas da olabilir kist de olabilir... En yakin zamanda git doktora[signature][hline]Bal adam...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bıldığım kadarıyla taş cok buyuk ağrı yapar dayanılmaz acı duyuyomuşsun... mutlaka dr a danış pollycım sağlık ihmale gelmez =)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 taş olamaz çünkü sol tarafta taş yapacak bir organımız yok. büyük ihtimalle gaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haa 1 yıldır gazmı diceksin olabilir.mide hastalıgı gastrit vs. doktora git.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Öne çıkan mesajlar