Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sürü soru etc. işte (ayrı ayrı topicler açmaktan iyidir)


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle aklında olan varsa bana kaiowas, ending credits, orion gibi sırf instrumental şarkılar bilen varsa buraya yazabilir mi hastasıyım ya ama çok bulunmuyor...
Bir başka sorum Linkin Park'ın Hybrid Theory albümünde The Cure For The Itch diye bir parça var, tek dinlediğim linkin park parçası ama çook hoşuma gitti cure for the itch gibi şarkıların türü ne oluyor? Bir kaç örnek verebilir misiniz?
Acid jazz dinleyeneniz varsa bana tavsiye edebileceğiniz acid jazz artistleri/parçaları var mı?
Evet şimdilik bu kadar =) Bu sorularımın cevaplarını alabilirsem çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cure for the itch techno-rock dediğimiz prodigy ve massive attack türünün vokalsiz biçimidir yalnız sadece o şarkıyı dinlediysen, o linkin park'ın "konsept dışı" bir şarkısıdır, eğer alacaksan diğer şarkılarını da dinledikten sonra albüm edin[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Linkin Park sevmememe rağmen arkadaş ricası (zoruyla) "abi bak dinle bayılcan abey falla diyorum bah!" modunda dinletildim, özellikle hiç bir parçasını sevmesem de CD'yi takıp dinleyince öyle gidiyor yani... Ya cure for the itch'de hoşuma giden çok funky olması anlatamayacağım nasıl olduğunu anlayan anlar. İnstrumental parça önerileri için teşekkürler herkese de koskoca paticikde acid jazz dinleyen yok mu? En azından jazz falan??? Jazz mp3'leri indirmek istiyorum bildiğim artist yok fazla yani deliriceğim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var acid jazz dinleyen. En azından jazz falan ne demek! Duymamış oliim.

Acid Jazz istiyosan Jamiroquai var mesela.
US3 var özellikle Cantaloop (a.k.a. Flip Fantasia) mutlaka dinne.

Ve genrenin kurucusu denilebilen adam, Miles Davis hazretlerinin The Acid Jazz Test albümü, Chocolate Chip parçası süperdir.

Bilahare, Propellerhead, RedSnapper da yine dinnemen gerekn gruplar. Hepsinden bişiler dinle ama. Hepsinden.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...