knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 As of September 1st, the new subscription prices are: 12 months subscription* . USD/EUR 7.95 per month, total USD/EUR 95.40 6 months subscription* . USD/EUR 9.95 per month, total USD/EUR 59.70 3 months subscription* . USD/EUR 11.95 per month, total USD/EUR 35.85 1 month subscription* . USD/EUR 14.95[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hmm, bi de SL features: Feature Highlights - 20+ new playfields across seven distinct themes - Enhanced graphics with unique depth and detail - Two new professions; Shade and Keeper - Hundreds of new monsters with improved AI - Thousands of new weapons, armour and items - Faction system to further emphasize the strong setting - Hundreds of Perks; increasing specialization options even further - Shadowbreed, unleash your inner self in combat - Increased level cap, 220. - 150+ Shadowlands dungeons, with a unique new style - New land control areas, where players can conquer the veins of notum - The floating city of Jobe - New music and audio - New deluxe apartments - Loads of quests - And much more.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bu mail geldikten sonra bugün AVATURK ten onsipariş verdim[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yaw ben alıcaktım tam zamanında yaptılar :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 en iisi ben de sipariş ediim. dayalı döşeli mi olacak dairem? =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bu arada level 80 gözüküyon artık dextra :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ama ben 105'im =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Normal Fiyatı : 41.500.000 TL (KDV Dahil) Avaturk Üye Fiyatı : 35.275.000 TL (KDV Dahil) Explorer Üye Fiyatı : 31.125.000 TL (KDV Dahil) explorer üye'liği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar