Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 nıahaha çekememeler başlamış. 4kb 15 falan normaldir çeqtiin elemanlarda sorun war =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 torrenti kullanamadım ben :( beceremedim...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şaşırmadım, ne var torrentte ya torrent programı çek sonra aç de çektiğin torrent dosyasını göster bitti?![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Emule en iyisi![signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mike, olm şakamısın? Ne salak muamelesi çekion bana :) Torrent, p2p download programı değilmi? Benmi yanlış biliyorum?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 torrent, ilk kurulumda, bilgisayar hakkında bilgisi kısıtlı olanlar için gerçekten zor bir program.. önce programı kuracan, sonra port açacan (ha bu port [misal 6881] senin üye olduğun yerde desteklenmiyorsa yapılandır diyip bunu 6880 e çevirecen..) sonra torrent sitesi bulacan (üyelikli veya üyeliksiz) sonra tracker indirecen, sonra buna çift klikleyecen, şuraya kaydet diyecen ve sonra indirecek.. ha bi de bu indirme sırasında seeder/leecher olayını anlayacan.. ölme eşeğim ölme.. He bunları yapmak (benim için) 1dk falan sürer herhal, her gün torrent indirme prosedürü ise 10sn falan sürüyor herhalde, çift tıkla+şuraya kaydet şeklinde.. Gel gelelim dieceğim şudur ki; kız arkadaşınız falan torrent derse tüyün! hele netten tarif etmeye falan hiç uğraşmayın. Karşı tarafta olsadahi atlayın gidin.. Siz yapıp ayarları sadece kullanımını gösterirseniz en az 30dk önce huzura kavuşursunuz.. Sevgili kullanıcı; bilgisayarla aranız mp3 çalmak, soliter oynamak ve arada internete bağlanmak düzeyinde ise torrent falan yormayın kendinizi. ciddiyim.[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ekim 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alalal bit torrent kur, dosyay aç de çek bitiiii[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sevgili ustam; asıl mesleğim bilgisayar donanımı ile ilgilidir. seneler önce solitaire oynamayı bırakmışımdır...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Lonely, 16 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki: sevgili ustam; asıl mesleğim bilgisayar donanımı ile ilgilidir. seneler önce solitaire oynamayı bırakmışımdır... sefgili çekirge, =) niye alındın anlamadım. Ancak sevgililere anlatmaya uğraşmayın kısmına yazdığım şeylerden dolayı alındığını düşünüyorum. Dert etme. Öyle sevgili değil, dediğim şey kız arkadaş olan sevgili. "Sevgili usta" deil. Haşa! Aramızda usta, çekirge ilişkisinden başka boyut yok! bazı kızlara anlatmak zor oluyor çünkü bunlar sadece Spam yapıp, soliter oynuyor. Ha bi de Sims var. Onun sayesinde milyonlarca genç kızımız setup olayını öğrendi. Tabi senin de öğrenmen gereken yeni bir şey var. Alınganlık hakkında. Şöyle ki; Viorel Moldovan daş gibin futbolcuydu, gel zaman git zaman derken jubile yaptı. Bak hatırladım Moldovan'ı yine gözlerim dolu dolu oldu. nostalji gibin bi şey işte.. İmza; Sensei Dasaaa dip not veya ps: Ulan bilmeden usta oldukta yarın öbürsü gün sen ehliyetsiz, ruhsatsız, diplomasız Toprak Ninjası kursu açmışın, ustalık yapıyomuşsun, gençlere ders veriyomuşsun derlerse yandık. Olm Lonely! Söleme kimseye, gömerim toprağa, çıkamazsın bi daha!![signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ekim 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne? anlamadımki?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dasaaa, 16 Ekim 2005 03:26 tarihinde demiş ki: torrent, ilk kurulumda, bilgisayar hakkında bilgisi kısıtlı olanlar için gerçekten zor bir program.. önce programı kuracan, sonra port açacan (ha bu port [misal 6881] senin üye olduğun yerde desteklenmiyorsa yapılandır diyip bunu 6880 e çevirecen..) sonra torrent sitesi bulacan (üyelikli veya üyeliksiz) sonra tracker indirecen, sonra buna çift klikleyecen, şuraya kaydet diyecen ve sonra indirecek.. ha bi de bu indirme sırasında seeder/leecher olayını anlayacan.. ölme eşeğim ölme.. İnsanlar yanlış anlayacak, yok böyle şeyler. Port açmak sadece firewall varsa gerekli. Onun dışında kimsenin ihtiyacı yok. (ben 2Mbit ile nasıl çekiyorsam 210k port açmadan, öyle yani...) "Tracker indirmek" nedir? Ayrıca birşeylerin kaydedilmesine gerek yok. Direk tıklarsın ve istemci yazılımın o dosyayı otomatik kapıp indirmeye başlar. Yani işin özü kısaca; "İstemci indir, torrente tıkla."[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dasaaa, 16 Ekim 2005 03:46 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 16 Ekim 2005 03:36 tarihinde demiş ki: sevgili ustam; asıl mesleğim bilgisayar donanımı ile ilgilidir. seneler önce solitaire oynamayı bırakmışımdır... sefgili çekirge, =) niye alındın anlamadım. Ancak sevgililere anlatmaya uğraşmayın kısmına yazdığım şeylerden dolayı alındığını düşünüyorum. Dert etme. Öyle sevgili değil, dediğim şey kız arkadaş olan sevgili. "Sevgili usta" deil. Haşa! Aramızda usta, çekirge ilişkisinden başka boyut yok! bazı kızlara anlatmak zor oluyor çünkü bunlar sadece Spam yapıp, soliter oynuyor. Ha bi de Sims var. Onun sayesinde milyonlarca genç kızımız setup olayını öğrendi. Tabi senin de öğrenmen gereken yeni bir şey var. Alınganlık hakkında. Şöyle ki; Viorel Moldovan daş gibin futbolcuydu, gel zaman git zaman derken jubile yaptı. Bak hatırladım Moldovan'ı yine gözlerim dolu dolu oldu. nostalji gibin bi şey işte.. İmza; Sensei Dasaaa dip not veya ps: Ulan bilmeden usta oldukta yarın öbürsü gün sen ehliyetsiz, ruhsatsız, diplomasız Toprak Ninjası kursu açmışın, ustalık yapıyomuşsun, gençlere ders veriyomuşsun derlerse yandık. Olm Lonely! Söleme kimseye, gömerim toprağa, çıkamazsın bi daha!! fazla anime izlemenin yan etkileri olsa gerek... gec olmadan bende biraksam mi:) [Bu mesaj Fable tarafından 16 Ekim 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @kymophobia: böhönk, :lol: ve ayrıyetten geyik.. @fable: Anime değil, 2 adet proje ve üstüne bi dolu ders beni bu hale getirdi.. Sıyırdım hafif, ayrıca yorgunam ben bahuh bahuh fırk bahuh(hökürerek ağlama efekti) Ayrıca animeden hazzetmeyen bir bünye olduğumuda belirtmem gerek sanırım (ama 70lerin filmleri güzeldi be.. ööle toprak nincaları, su ninjaları falan vardı.. Pehey..) [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 18 Ekim 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 program deil tam olarak[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 torrentta yada emule de görüntü kalitesi iyi olan film nerden bulunur. emule de ben aratıyorum işe yarar bisey cıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 E Mule kesinlikle, aradığım herşeyi buldum. Razorback 2.0 serverinde her bir halt var.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar