Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karar aldım...

angband

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar biraz alakasız olcak ama bir karar aldım artık kendi düşüncelerime sahip cıkıcam ve onları küçük görmiycem...

ben şole bi problem var bi türlü kendime güveneyip,her şeyi başkasınada sorar,bazı zamanlarda kendi zevk ve düşüncelerimi hiçe sayip sırf millet dedi diye aldıgım,yaptıgım cok sey vardı...

bu günden itibaren artık kendimi dinlemeye karar verdim...
artık en büyük benim:)

sizde de varmı başkasının fikrine kendikinden cok benimseme olayı???[signature][hline]Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
maelstrom, 20 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
özenti olmayacaksın..

özenti olmakla alakası yok..
benim demek istedigim farkettimki benim zevklerimi ve hareketlerimi yonetenler benim yakın çevrem yani dostlarım...
en iyisi ornek veriyim.
cok beğendiğim bir gitar vardı,2 tane dostum var 2si de begenmedi gitarı ve ben o gitarı begenmediler diye almadım..bole bişi...[signature][hline]Follow the Darkness...

[Bu mesaj angband tarafından 20 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir karar almı$sın. Tebrik ederim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

kimden arakladın bu kararı? :D danışılcak yerler var, ukala oluncak yerler var, dengeyi iyi kurmak gerekiyo bence. ama sürekli bağımlı olmamak lazım tabii insiyatif gerekli.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...