angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadaslar biraz alakasız olcak ama bir karar aldım artık kendi düşüncelerime sahip cıkıcam ve onları küçük görmiycem... ben şole bi problem var bi türlü kendime güveneyip,her şeyi başkasınada sorar,bazı zamanlarda kendi zevk ve düşüncelerimi hiçe sayip sırf millet dedi diye aldıgım,yaptıgım cok sey vardı... bu günden itibaren artık kendimi dinlemeye karar verdim... artık en büyük benim:) sizde de varmı başkasının fikrine kendikinden cok benimseme olayı???[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 özenti olmayacaksın..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim fikirlerimi benimserim. Bana ne başkasının fikrinden. Gösterişçi tiplerden olacağıma kendim olurum daha iyi. :) Aferin çok iyi bi karar almışsın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: maelstrom, 20 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: özenti olmayacaksın.. özenti olmakla alakası yok.. benim demek istedigim farkettimki benim zevklerimi ve hareketlerimi yonetenler benim yakın çevrem yani dostlarım... en iyisi ornek veriyim. cok beğendiğim bir gitar vardı,2 tane dostum var 2si de begenmedi gitarı ve ben o gitarı begenmediler diye almadım..bole bişi...[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 20 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Onları dinleme. Git beğendiğin gitarı al...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 her neyse sonuçta doğru kararı aldığına inanıyorsan sorun yok elbet.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 20 Ekim 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Çok güzel bir karar almı$sın. Tebrik ederim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kimden arakladın bu kararı? :D danışılcak yerler var, ukala oluncak yerler var, dengeyi iyi kurmak gerekiyo bence. ama sürekli bağımlı olmamak lazım tabii insiyatif gerekli.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar