revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bağlantı hızını arttırırsam acaba lag'ı azaltabilir miyim?[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet bende ayni dertten muzdaribim....adsl256 baglantim var ama yetmiyor sanirim...gerci ramde biraz dusuk kaldi 1gb....sizce ramdenmidir sorun baglantidan mi? neseyle her iksisinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bandwidth, ping süresini hiç etkilemez.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben bu terimlerden çok anlamam... bağlantı hızımı 512 ye çıkartırsam lag azalır mı azalmaz mı? :D[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 malesef azalmaz[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hiç mi azalmaz? :P ok sağol sufi... peki bu lag dan kurtulmanın başka bir yolu var mı?[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şöyle bi olay var.. adsl nin hızını arttırırsan pek bişey değişmez , ama kablonet kullanıyorsan ve bağlantı hızını yükseltirsen , kayda değer bir fark görebilirsin... sonuçta adsl nin mantığında dosyalar paketler halinde gönderiliyor , oyunlarda perofrmansı bu yüzden pek te iç açıcı değil... komik bir örnek.. CU öncesindeki lagsz dertsiz dönemde , evimde 128k kablo ile bariz bir bağlantısı sıkıntısı yaşamazken , "bi bakıyım" diye denediğim 512k adsl bağlantıda , "laggggg" dediğimi hatırlıyorum.. not: tamamen tesadüfte olabilir[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar 512kablo ve acaip lag sorunu yaşıyorum. Tatoonie'de 2 yer dışında 0 lag var :) Mos Eisley ve Mos Ari. Mos Ari'deki gruplarda %&^% laggggg gibisinden çok diyalog yaşadım :) Bu lag herkeste var yanı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 diğer topicte de söylediğim gibi dail-uptan bağlanıyorum. çok da kötü diil aslında, tabii lag yok diil ama sizden daha çok lag yediğim kesin:p[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 *Korku Icinde Dial-Up Kullandigi Gunleri Hatirlar* :D Dial-Up'la Vette Yaptik...Vetteye Cikmadan Once Zirh Giydim Vette'de Baya Ilerledik 10dk Falan Kaldi Zirhimi Gormeye Basladim...Vette Bitti Test Centera Gidelim Dedik Guildle Test Centera Gittik (Frog Donemi...) Herkez Bir Gaz DWB'den Armor Cikarmaya Diye Gittik...Ilk ve Son Gordugum Sey Kirmizi Super Battle Droid Yazisiydi... Kısaca : Dial-UP S.X *Korkusundan Aglar* :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ister kablonet ister adsl olsun hız artırımı olsa bile ping degismez.Bu ping olayi ülkemizin yurtdışı çıkış hızı ile alakalı.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yani bu demek oluyorki onumuzdeki ay 2 katına çıkınca ADSL ler , yurt dışı çıkışları daha da sıkışacak , daha yüksek pingler görmeye başlayacağız. Ek hat alırlar işallah[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ama yurtdisi cikisida 2 katina cikacak yanilmiyorsam(Umarim oyle olur =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Abi Adsl iki katına çıkmayacak boşuna beklemeyin... Babam Telekom'da çalışıyor diyiyorum size onların haberi yoksa bu haber yalan.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar