10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sevgilimin doum günü yaklaşıyoo ve ne alıcaım hakkında hiç 1 fikrim yook.Yardıım şöööle orj bişiler olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sen erkeksin galiba.. valla benim tavsiyem özel bi pasta yaptırman olabilir..mesela smiley pasta...veya da çanta alabilirsin spor...küpe olabilir değişik bi tane..[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hazır bır$eyden zıyade snn ıcın anlamı cok olan,degerlı veya senın emegın gecen bır$eyı hedıye etsen daha cok mutlu olabılır kanımca.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3 gün once cevahir alısveris merkezine gittim orda oyuncakcı var oyuncakcını n bir kenarında acayip sevimli bir kum saati gibi birsey cevirdikce yazılar cıkıyo seni seviyorum gibi bisi alıcaktım sevggilime kavga ettik ne yazıkki:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Pyro, 20 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki: hazır bır$eyden zıyade snn ıcın anlamı cok olan,degerlı veya senın emegın gecen bır$eyı hedıye etsen daha cok mutlu olabılır kanımca. evet bu da iyi[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet pyro dediini deniycm ama biraz düüneyim neler yapabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ortaokulda lisesde falan makrome yaptıyolardı onlardan yap lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kızın beklemediği bi$i almanı öneririm.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kızın bugün doüum günüydü. sabah benim parmak uçları kesik eldiveni aldı giydi: - ya bunlar ne böyle parmaklarım üşüyooo -al o zaman bunları canım ( daha önceden alınmış eldivenler giydirilir ve durum bozuntuya verimez ) bi de kolye almıştım çok beğendi böyle taşlı filan bişeydi. bi de 10ur sen hangi üniversitedesin tobb mu[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. [Bu mesaj fede tarafından 20 Ekim 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ama abartmamak lazım beklemediği şey derken yani ne biliim gidipte kağıt havlu falan almak... ı ıh[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim için içimde ukte kalan bişeyi yapabilir misin? Seni Seviyorum de ve Öp! Ben bunu aşkıma hiç yapamadım :(:(:(:(:(:(:([signature][hline] [K.o.T.n] by_SeaGle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmms ne yapabilirim ne yapabiliriiim diye düşünüyorum 3 saattir aklıma bişi gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 10ur o yazdıgım onerıyı $ımdı bır daha okudumda; $ahsen ben hıc uygulamadım o yontemı onu da eklıyım dedım. p.s:bu arada 10ur ve ne unısı lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haa cidden ne üni si yaw korkuyom ben uni den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SeaGle, 20 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim için içimde ukte kalan bişeyi yapabilir misin? Seni Seviyorum de ve Öp! Ben bunu aşkıma hiç yapamadım :(:(:(:(:(:(:( yapıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 al sevgilinin fotoğrafını git bi tane ressama onu resmini yaptır .. kara kalem çalışması olsun... resmin arkasınada güzel sözler falan yazarsın..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bi gul ver yeter de artar bile onun degerini bilmiyosada postala gitsin...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SeaGle, 20 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim için içimde ukte kalan bişeyi yapabilir misin? Seni Seviyorum de ve Öp! Ben bunu aşkıma hiç yapamadım :(:(:(:(:(:(:( aglattın beni yaa..bende yapamadım ondan mi acaba:([signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dream theatre cdsi al psikopata baglanın ıkınızde :D bı dream theatre dinleyen sevgılı bulamadık ona yanarım.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Kişisel Doum günü hediyesiii × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmms ne yapabilirim ne yapabiliriiim diye düşünüyorum 3 saattir aklıma bişi gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 10ur o yazdıgım onerıyı $ımdı bır daha okudumda; $ahsen ben hıc uygulamadım o yontemı onu da eklıyım dedım. p.s:bu arada 10ur ve ne unısı lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 haa cidden ne üni si yaw korkuyom ben uni den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SeaGle, 20 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim için içimde ukte kalan bişeyi yapabilir misin? Seni Seviyorum de ve Öp! Ben bunu aşkıma hiç yapamadım :(:(:(:(:(:(:( yapıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 al sevgilinin fotoğrafını git bi tane ressama onu resmini yaptır .. kara kalem çalışması olsun... resmin arkasınada güzel sözler falan yazarsın..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bi gul ver yeter de artar bile onun degerini bilmiyosada postala gitsin...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SeaGle, 20 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim için içimde ukte kalan bişeyi yapabilir misin? Seni Seviyorum de ve Öp! Ben bunu aşkıma hiç yapamadım :(:(:(:(:(:(:( aglattın beni yaa..bende yapamadım ondan mi acaba:([signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dream theatre cdsi al psikopata baglanın ıkınızde :D bı dream theatre dinleyen sevgılı bulamadık ona yanarım.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar