feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nefes alamıyorum Bakamıyorum artık yüzüne Tek bir kelime Akıp gider mi sence.. Hayat donuyor gözlerimde Korkuyorum aynalardan Susuyorum her seferinde Aklım almıyor sensizliği kabul edemiyorum bana bıraktığın hiçliği ısıtamıyorum artık kalbimi Düşerken ben hep tutardım ellerini Birer bıçak onlar şimdi Yağmur yağıyor artık bu eve Sesleniyorum kalbime Beni iten zaten o eller değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cok gusel olmusss[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bundan iki sene önceki "ben" aklıma geldi.Hüzünlendim gece gece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 çok hoş olmuş hakkaten..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: deadwoll, 20 Ekim 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Bundan iki sene önceki "ben" aklıma geldi.Hüzünlendim gece gece ... şuanki BEN aklıma geldi. guzel olmus.eline saglık[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar