Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Daha önce bu konu açıldığını görmedim, az önce TV'de izledim. Haber Türk'te de, Erman Toroğlunun maç anlatışı gibi olayı analiz ediyorlardı. "Bak kardeşim, şu adam 2 metre geride dursa, ofsayt, ah pardon başbakan attan düşmezdi"... Tabii adam zamanda çok spor yapmış futbol oynamış, düşünce bile hemen ayağa kalktı karizmayı çizdirmedi. Ama başkası olsa kesin kaburgası felan kırılırdı. Yazık oldu seyise bu arada, onun durumu daha kötü gibi gözüküyordu. Atın niye başbakanı attığından tut, korumalara kadar herşeyi tartıştılar, ama kimse at hakkında yorum yapmadı. Kesin vurmuşlardır atı. Yazık.. Ha bu arada, atın en kuvvetli hislere sahip olan havyan olduğu söylenir...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 aha açıldı bile çoktan. geçmiş olsun.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 başbakan ın atın üstünde işi ne anlamadım gaza getirmişler adamı çok ısrar etmişler kendisi söyledi ecevit e yapmadılar allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 izledim bugün haberlerde aau baya komik çizildi bütün karizma :) bide at sakat yeri 3-4 cm ıskalamıs bassaydı başbakaniye olucaktı valla :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bence üzücü bir suikast.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 lanet olsun ya. bendeki sanş arı maya'da yok be..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar