Linu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 siz hiç mi oynamadınız kızlarla bilmem ama öyle görünüyor:)böyle tepkliler yeni başlayanlarda olur diğerleri tam gazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bir rpg'de oyunu oynamaya istekli bayanların olması, oyunun kalitesini arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Venator, 09 Ekim 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 30 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Bi de tabi bayan DMin erkek oyuncuların verebileceği erkeksi ve barbarca tepkilerini nasıl karşılar? Onu da bilmiyorum. Erkek DM iyidir ;) Orrayt. Kadın dm olmasın, hatta hayatta basarılar. Abi dalga geçiyorum, tabii ki olsun. Hatta birçok erkek DM'den daha anlayışlı olurlar. Olsun, benle de oynasın, sevinirim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hatta o kiz dm benim sevgilim olsun bende epic char olayim jfkdlgjdfkjgfdl[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riverkhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Anelor, 17 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: hatta o kiz dm benim sevgilim olsun bende epic char olayim jfkdlgjdfkjgfdl DM sevgilin var mı derdin var bence. Mesela; Bayan DM: Girdiğiniz handa çok güzel bi dişi yarım elf bard var. Şöyle böyle giyinmiş neşeli şarkılar söylüyor falan filan. Sevgilisi : Alla, ben hemen en yakındaki boş masaya yerleşip şöyle bi bakış atıyorum bard'a... DM: !!!.... Akabinde sevgili kafaya zarları yer. :D [Bu mesaj riverkhan tarafından 18 Ekim 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 valla ii bi konuya deginmişsin ben ole ahım şahım dilim bu konuda ama paladin de ole bi durum var yani paladinken fallen yaptırmıyolar :) vs vs yok onu yapamazsın yok doru konus yok asil dur yok sen yorulmazsın korumalısın gibi şeyler yani ben de insanım sonucta istediimi yaparım burda denilen şu "roleplaying" rol yapıyoz sonucta istediimizi yaparız ha bazı seyler mecburi sen gidipte barbarla insanlara cicek verirsen oha paladinken onunden gecene celme takamazsın yani :) ama bunu abartıyorlar...[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sorun şurda bence herkes en iyi rpyi kendisinin yaptığını düşünüyo başkasının karakterine onun için karışıyor *bak bizi dinlersen süper frpci olcucaksın* durumları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 rol yapıyoz sonuçta olayını yanlış anlamışsın biraz sanırım. paladinsen paladin rolü yapıcaksın mesela. o anlama geliyo o.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 rolüne-yani belirli olan karakter davranışlarına-çok ters bişi yapılırsa bizde noluyoruz denir,o konuda haklısın ama benim dediğim herkesin birbirinin karakterine karışması durumu.. ha roleplay her istediğini yapmakmıdır değildir,(gözümden kaçmış) Paladin rpsi budur deyip ne kural kitabında yazana harfiharfi uyacaksın,nede heristediğimi yaparım diyceksin.karakterin özünü bozmadan kndin bi farklılık katarsan bence o zaman rp yapıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bütün yazılanları okuyamadım, ilk sayfa hariç, onun için bazı noktalarda bodoslama dalıyor olabilirim. Hoca şimdi Paladin kural çiğner mi ? çiğnetebiliriz... fakat paladin oynayan adam, nasıl desem mesela çiğnediği temel paladin öğreti ve eğitim kuralına, çok iyi, ve gene paladin öğretileri ile kendi içinde çakışan sebepler bulmalı kanımca. Nedir .. Masumu koru .. ( Robocop olayı ) , bu temel olay hemen her şey ile çelişebilen bir olay. Yalan söylemek zorun da kalabilirsin büyük kitleleri korumak için mesela... Fakat gene olay, eğer rp ise .. Paladin oynayan arkadaş bunun role play ini iyi yapabilmeli.. paladinin yaşadığı çelişkiler, kendi içinde ki isyanlar, kendi temel inançlarını çiğnemek zorunda kalması ve bunun omuzlarına verdiği yük, belki kendi kendini cezalandırmaya çalışması, vs vs vs Tabi DM de deneyimli olacak, genelde bu tip rp ye renk veren olaylara karşı çıkılmasının nedeni, düzgün yapılamaması role play in, veya DM in, çok genel bir deyimle, deneyimsiz ya da : BY THE BOOK DM olması oluyor. Bu tip DM gördümü, ben kişisel fikrimdir, See you later demek de fayda var :=)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar