DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yumuşak Rock şarkıları arıyorum bildiğiniz güzel şarkı varsa söylerseniz sevinirim.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yumuşak ? ehe çekileybıl bi kelime eheu queens of the stone age - no one knows foo fighters - hero[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bryan Adams - How do you feel tonight, on a day like today... aslında nerdeyse tüm şarkıları :P[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 jj72 - formulae[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yaa sofrock dediniz aklima geldi..ece dorsay diye bi hatun wardi acaba albumu falan bulunur mu ya album cikardi mi mp3.com da 3 tane demo tadinda sanirim ev kaydi sarki var..[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dire straits ın hepsi sultans of swnig ve money for nothing tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 yani bunu yazarken vala aci cekiyorum..:) Metallica-nothing else matters :) guns'n roses-one in a million falan olabilir. eskilerden. Dreamtheater-looking through her eyes (concert) vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Manowar-Master of the Wind Scorpions-Still loving you Iron Maiden-Afraid to Shoot strangers Dire Straits-Brother in Arms Megadeth-Time the beginning Nick Cave-As I sat sadly by her side Coldplay-Don't panic Gene Pitney-Something's Gotten Hold of My Heart Joe Cocker-My Father's Son Sting-An English Man in New York Sting-Fragile Queen-Scandal Queen-Innuendo Queen-We will rock you Queen-You don't fool me Aslında senin queenin bütün işlerini dinlemen lazım direk.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 3 doors down - Here Without you tek geçerim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 abi şimdi mutlu oldum ya ben sitede yeniyim ve hiçbiyerde queen in lafı bile geçmiyo. üzüldüm başta ismini bile görmek güzel. queen dinledikten sonra zaten başka şarkı bile aramazsın ( biraz fazla gaza geldim galiba) ama bencede özellikle bi innuendo ne bileyim show must go on ya da you don't fool me dinledikten sonra kayarsın (yine gaza geldim) her neyse benim için bu kadar konuşma fazla. herkese queen li ve mutlu günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eheh. eyvallah kardeş. burda herkes blind guardian opeth ve evanesence dinniyo. fakat Queen işte. Yönetmiş. Yönetir.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Silverchair-Without you Silverchair-Miss you love Smashing Pumpkins-Suffer Smashing Pumpkins-Tonight tonight Smashing Pumpkins-1979 Smashing Pumpkins-Mayonaise smashing pumpkins yönetir mutlaka çek derim, daha bir sürü senin istediğin gibi parçaları var da isimleri ni bilmiyorum greatest hits albümünün ortalar ve sonlarında özellikle ismini henüz bilmedğim ama öçok yakında öreneceğim parcalar var ps: elma yediğimden tek el yazıyoryum hataları affedinb :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Smashing Pumkins - Bullet with butterfly wings Dream Theater - To live forever[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Soft Rock Şarkı aranıyor. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dire straits ın hepsi sultans of swnig ve money for nothing tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 yani bunu yazarken vala aci cekiyorum..:) Metallica-nothing else matters :) guns'n roses-one in a million falan olabilir. eskilerden. Dreamtheater-looking through her eyes (concert) vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Manowar-Master of the Wind Scorpions-Still loving you Iron Maiden-Afraid to Shoot strangers Dire Straits-Brother in Arms Megadeth-Time the beginning Nick Cave-As I sat sadly by her side Coldplay-Don't panic Gene Pitney-Something's Gotten Hold of My Heart Joe Cocker-My Father's Son Sting-An English Man in New York Sting-Fragile Queen-Scandal Queen-Innuendo Queen-We will rock you Queen-You don't fool me Aslında senin queenin bütün işlerini dinlemen lazım direk.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 3 doors down - Here Without you tek geçerim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 abi şimdi mutlu oldum ya ben sitede yeniyim ve hiçbiyerde queen in lafı bile geçmiyo. üzüldüm başta ismini bile görmek güzel. queen dinledikten sonra zaten başka şarkı bile aramazsın ( biraz fazla gaza geldim galiba) ama bencede özellikle bi innuendo ne bileyim show must go on ya da you don't fool me dinledikten sonra kayarsın (yine gaza geldim) her neyse benim için bu kadar konuşma fazla. herkese queen li ve mutlu günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eheh. eyvallah kardeş. burda herkes blind guardian opeth ve evanesence dinniyo. fakat Queen işte. Yönetmiş. Yönetir.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Silverchair-Without you Silverchair-Miss you love Smashing Pumpkins-Suffer Smashing Pumpkins-Tonight tonight Smashing Pumpkins-1979 Smashing Pumpkins-Mayonaise smashing pumpkins yönetir mutlaka çek derim, daha bir sürü senin istediğin gibi parçaları var da isimleri ni bilmiyorum greatest hits albümünün ortalar ve sonlarında özellikle ismini henüz bilmedğim ama öçok yakında öreneceğim parcalar var ps: elma yediğimden tek el yazıyoryum hataları affedinb :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Smashing Pumkins - Bullet with butterfly wings Dream Theater - To live forever[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar