Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

win98 ve adsl

Caecillia

Öne çıkan mesajlar

merhaba işletim sistemim win98 adsl baglandi. benim sormak istedigim adslyi istedigim zaman acip kapatabilecegim bi baglanti varmidir 98 de. demek istedigim internete baglandiginizda görev çubugunun sağ tarafinda ik tane bilgisayar iconu gozukur veri alip verince yanip soner. iste bunu ben nasil cikartabilirim veya cikartabilirmiyim. simdiden tesekkurler[signature][hline]Just Breath
Sosyal ağlarda paylaş

çıkartabilirsin
adsl modemin bağlantısını ağ bağlantılarında görebilirsin, özelliklerinden de aşağıdaki veri transferini gösteren ikonların gözükmesini seçebilrsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

98 den xp ye geç hemen derim. Bende 98 kullanırken hayatta xp ye geçmem derdim ama çok rahatlarsın. Sistemide yawaşlatmaz bazılarının dediği gibi. Bu topici de açmana gerek kalmazdı (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
yetersizsede geç
ben
64mb ram
8mb ekran kartı
4 4 gb 2 hdd
celeron

pc ile kurmuştum
6saat sürmüştü setup
--------------------------------------------------------------------------------
oyle bı bılgısayarım olsa dırek cope atardım ve her gun kafelere gıderım en azından bekleme sorunum olmazdı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fixxer, 20 Ekim 2005 04:50 tarihinde demiş ki:
yetersizsede geç
ben
64mb ram
8mb ekran kartı
4 4 gb 2 hdd
celeron

pc ile kurmuştum
6saat sürmüştü setup
oyle bı bılgısayarım olsa dırek cope atardım ve her gun kafelere gıderım en azından bekleme sorunum olmazdı :D

ne çöpe atcam yaa.benim de makinam eski ama çatır çatır çalişiyo..zaten bi starcraft oynuyom..zaten nette çogu yerde sorun yaşamıyosun..[signature][hline]Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...