Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 merhaba işletim sistemim win98 adsl baglandi. benim sormak istedigim adslyi istedigim zaman acip kapatabilecegim bi baglanti varmidir 98 de. demek istedigim internete baglandiginizda görev çubugunun sağ tarafinda ik tane bilgisayar iconu gozukur veri alip verince yanip soner. iste bunu ben nasil cikartabilirim veya cikartabilirmiyim. simdiden tesekkurler[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çıkartabilirsin adsl modemin bağlantısını ağ bağlantılarında görebilirsin, özelliklerinden de aşağıdaki veri transferini gösteren ikonların gözükmesini seçebilrsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 98 den xp ye geç hemen derim. Bende 98 kullanırken hayatta xp ye geçmem derdim ama çok rahatlarsın. Sistemide yawaşlatmaz bazılarının dediği gibi. Bu topici de açmana gerek kalmazdı (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 muhallebi haklı xp ye geç çok rahatlarsın 98 le uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Eh xp ye geç ama sistemin yetersizse 98 ile devam et :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yetersizsede geç ben 64mb ram 8mb ekran kartı 4 4 gb 2 hdd celeron pc ile kurmuştum 6saat sürmüştü setup[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- yetersizsede geç ben 64mb ram 8mb ekran kartı 4 4 gb 2 hdd celeron pc ile kurmuştum 6saat sürmüştü setup -------------------------------------------------------------------------------- oyle bı bılgısayarım olsa dırek cope atardım ve her gun kafelere gıderım en azından bekleme sorunum olmazdı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sadece forum veya surf icin yeterli :D tabi xp ile bide kurduktan sonraki acılma devresi var ondan acınca kapamıcaksın onu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: fixxer, 20 Ekim 2005 04:50 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- yetersizsede geç ben 64mb ram 8mb ekran kartı 4 4 gb 2 hdd celeron pc ile kurmuştum 6saat sürmüştü setup -------------------------------------------------------------------------------- oyle bı bılgısayarım olsa dırek cope atardım ve her gun kafelere gıderım en azından bekleme sorunum olmazdı :D ne çöpe atcam yaa.benim de makinam eski ama çatır çatır çalişiyo..zaten bi starcraft oynuyom..zaten nette çogu yerde sorun yaşamıyosun..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar