himselff Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Priest FTW...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dunemaul da level 50 civarı gördüğüm horde ların %40'ı warrior %30'u shaman diğerleride mage çoğunlukta olmak üzere dağılmış. Healer yok yaf bir shaman olarak main healer olduğum mauradon ları bilirim valla (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste [Bu mesaj Lamerize tarafından 19 Ekim 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ehuehuehu.shaman main healer he! :) bakalım daha neler görcez!mage tank olmuş mesela :P[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 meseladegil area yapan mage`in elinden kimse bir sey alamaz. ragnarosu tanklarim valla :D istediginiz her bossu 20 saniye tanklayabilirim aheuae[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sonra mefta gitti 12.5 g :D[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 her olusum 1.5gold :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ehe :) benim hertarafim kirmizi olsun 4.8g :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol ben full kirmiziyi gormedim. bigun 25 goldum olursa denicem onu full res sickness alicam lol[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :PPP[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Nun, 18 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: said: priest_mert, 18 Ekim 2005 11:30 tarihinde demiş ki: bn sahsen ne zaman bir parti yapsam warlock almadım.çünkü çok fazla alternetifi war. Molten Core'da lava annihilator ile Lava core sizinle dövüşürken warlock'un alternatifi varmıymış, anlarsın..! Burada classlar hakkında şu daha fazla veya bu daha az damage veriyor diye tartışma çıkarmak niyetinde değilim ama bir warlock en az mage kadar dd'dir ve her partide aktif rol alabilir... Bir sınıfın, diğer sınıflara oranla az seçiliyor olması, o sınıfın alternatifinin çok olduğuna işaret değildir... Warlock, özellikle ilk leveller itibariyle biraz sabır gerektiren bir sınıftır, çünkü kırılgan bir yapıya sahiptir... Ama özellikle lvl40'tan, hele lvl50 den sonra gelen yıkıcı büyüler sayesinde (örn. soulfire) 2k critleri bol bol gören, raidlerde en çok aranılan sınıflardan biri olma özelliği gösterir... Yuru be kardesım kım tutar senı bende Warlockum ve MC de BWL de bı cok mage ı dd listlerde gecıorum bunların konustuklar kulaktan duyma salak sacma sapan seyler adamlar daha oyun oynamamıslar 2300 2400 shadow bolt patlamamıs suratlarında konusuorlar Lutfen boyle yerlerde classları kotulemeyın bılıp bılmeden oynamadan konusmaın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nefr "Death Coil" plixkthx!!1[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 rogue kasiyom ben 8 oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 patidaşlarım bişeyi açıklığa kavuşturalım lütfen bu baslık herhangi bir classı kötülemek amacıyla açılmamıştır ayrıca kötülenmemiştir.warlockların pek cok alternatifi olduğu konusunda ısrarcıyım.bu düşüncemin nedeni warlock popülasyonunun az olmasından kaynaklanıyor olabilr.zaten warlocklar hakkında pek bir bilgim yok.fakat sunuda belirtmek isterim.wow a basladıgımdan beri hiç bir zaman 'lf warlock' die birsey görmedim.tekrar söylüyorum bu baslık priestlerin az olduğu we oyunun en ihtiyac duyduğu class olduğunu belirtmek için açılmıştır. oh be bitti sonunda :)[signature][hline]Power of Priests [Bu mesaj priest_mert tarafından 19 Ekim 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biz de diyoruz ki yok oyle bi sey. ya "LF healer" yazarlar ya "LF aoe" diye yazarlar. ayrica eger sadece class olarak bakarsan, lock'lar da en az priest'ler kadar araniyo. ozellikle high lvl inst.'lerde lock mutlaka oluyo...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben gördüğümü söledim arkadaşlar.tekrar söylüyorum hiç bi class kötülenmemiştir.lütfen artık su warlock olayından cıkıp esas konu baslığımıza geri dönelim.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Char açarken hangisinin çok arandığına degilde, hangisini daha iyi oynayabilirim olarak düşünmek gerekir. Heal den anlamayan bir priest, aggrodan alamayan bir warrior anca server kalabalığıdır. O yüzden 2.char pri açmak yerine charınızı max seviyede kullanmaya çalışın. Diğer insanlardan farkınız olsun. Ben hiçbirzman bir warrior, rogue paladin açmam. Çünkü o yönlü yakın dövüş düşünebilen bir yapım yok. Diablodan beri caster oynuyorum. Şu an priestle gayet mutluyum. Bunu neden mi söylüyorum. Öncelikle Priest oynarken sadece seyretçeksiniz. Savaş içinde olmayacaksınız. Bir warrior priest açıp sizce nekadar savaş içine girmemeye dayanabilir. Yahut diger classlar. Kimi priestler bu yüzden sıkılırlar. Abi duruyoz yaw bişi yaptığımız yok diye:) Sonra mobların arasına dalıp mind blast atar bunlar. Biz ceiyette bunlara yalan priest diyiyoz:) Ben hunterdan prieste döndüm ve zorlandım. 4-5 serverda farklı insanlarla, farklı kişiliklerle oynadım. Charımı test ettim. Sonuç olarak Frostwishper serverında gerçek karakterimi oluşturdum. Konsantrasyon isteyen, yorgunluk ve uyku olayını affetmeyen bir class kendisi. Bu yüzden "bilinçli" oyuncu olun, "yalan ..."olmayın. Serverda priest sayısı azken bunaldığınıız anlar çok oluyor. Herkes biyerlere çağırıyor. Dkp kullanmaya başlamayan guildler sizi Mc ye çağırıyolar. Sonra guildleri gelişince almıyolar:) Warlock çok tartışılmış. Neyini tartışıyonuz anlamadım aslında. 4288 crit görmüş bir insanım. bunu vuran bir warlock tu. 5k görende olmuş:) DD işte :) [Bu mesaj samaella tarafından 20 Ekim 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar