priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 değerli pati dostları!!!tuvalete gitmeden,geceleri uyumadan wow oynadığımız su günlerde oyundaki bir eksikliği gözler önüne sermek istiyorum.oyunda inanılmaz derecede priest we mage yokluğu bulunmakta.özellikle healer olan priestlerde.ben şahsen priest olarak kapışılıyorum arkadaşlar.oyuna yeni başlayacak olan weya yeni char açıcak olan arkadaşlar lütfen birkez daha düşünsün.wallahi ac kalmazsınız! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bumudur yani bence druid acsalar daha kral olur mc ye giderken en fazla 3-4 druid olur ama priest 6-8 olur yaaa :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 LF rogue UBRS, last slot (have key,healers) Haftada bir yazarım bunu Ironforge'da. Burning Legion'da migrationdan önce tam 21 tane pm aldım.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iyide abi bi grup yaptıın zamn healer bulamıyosun.shaman falan bulabiliyosun ancak. [Bu mesaj priest_mert tarafından 17 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Biliyorum =) Rogue popülasyonuna gönderme yaptım.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi healer her eve lazım walla. :) aslında druidde fena bi seçim deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mage konusuna katılmıyorum ama priest ve druid pek aç kalmaz gerçekten. Aynı şey warrior için de geçerli..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 druid en temizi =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Orası öyle canım. Priest'im lvl 52 şuanda. Yeni favorim /dnd No, I don't want to come to that instance. Önce ilk mesaj geliyo, sonra "lol" yazıyolar. Ben işime devam ediyorum.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya adam lvl 12.bni guild e al diye takıldı peşime ya!!bıktım bu newbie lerden! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 warrior en iisi[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Warrior gerek yok oynayan epey arttı priest desen doğru halen açık var ama warrior-rogue(özellikle) oynayanlar direk priest-druid açıyor ha tabi bu serverdan servera değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kasması cok zor deil we kolay grup buluyon.ama bnce mage yada priest.bnce mage biraz daha zevkli! [Bu mesaj priest_mert tarafından 17 Ekim 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Warlock? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bana sorarsan hayvanının belej olması dışında pek göze carpan bi özelliği yok![signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 warlock cogu zaman partilerde olmuyor,raidlere alıyorlar zavallıları.baya bir dm yaprım mesela 1 kez bıle warlock a rastlamadım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bn sahsen ne zaman bir parti yapsam warlock almadım.çünkü çok fazla alternetifi war.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: priest_mert, 18 Ekim 2005 11:30 tarihinde demiş ki: bn sahsen ne zaman bir parti yapsam warlock almadım.çünkü çok fazla alternetifi war. Molten Core'da lava annihilator ile Lava core sizinle dövüşürken warlock'un alternatifi varmıymış, anlarsın..! Burada classlar hakkında şu daha fazla veya bu daha az damage veriyor diye tartışma çıkarmak niyetinde değilim ama bir warlock en az mage kadar dd'dir ve her partide aktif rol alabilir... Bir sınıfın, diğer sınıflara oranla az seçiliyor olması, o sınıfın alternatifinin çok olduğuna işaret değildir... Warlock, özellikle ilk leveller itibariyle biraz sabır gerektiren bir sınıftır, çünkü kırılgan bir yapıya sahiptir... Ama özellikle lvl40'tan, hele lvl50 den sonra gelen yıkıcı büyüler sayesinde (örn. soulfire) 2k critleri bol bol gören, raidlerde en çok aranılan sınıflardan biri olma özelliği gösterir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bl de aşırı warrior var[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hunter zevklidir tam bir solo takilma karakteri o yuzden grubu etkilicek skilleri azdir class raid disinda pek aranmaz ama oynamasini bilen adamla cok ise de yarar tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 End game instance raidlerine, istedigi an grup bulabilecek tek karakter warlocktur bence, ki bence degil öyle yani. Grup bulma sansina gelince, mage neredeyse rogue a esdeger bicimde sanssiz bu konuda cünkü cok mage var genelde tüm sunucularda. Benim oynadigim sunucuda Warrior > Priest seklinde durum ama. Ayrica basligi acan arkadas, bu durumlar sunucudan sunucuya degisir.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 rogue disinda her karakterin kapisildigi bi gercek. tabii ki priest olmak bi ayricalik gibi gozukse de sonucta damage dealer olmayan bi parti de dusunulemez. ayrica warlock'larin guclerine kimse laf edemez, tabi dusuk seviyede pek farketmiyosunuz ama yuksek seviyede anlasiliyo. level ortalamasi yukseldikce mage arayisi da artacak emin olun. en fazla mage, lock, warr ve druid araniyo genelde. (herkes durumun farkinda oldugundan alt olarak priest aciyo, bi sure sonra herkes 2. altini lvl60 yaptiginda, ortada priest sorunu kalmiyo.)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 warlock ların gücününe bi laf ettim yok zaten.bütün charlar gerek rogue,gerek mage iyi kullanıldıgı zaman cok degerli elemanlardır.sadece warlockların cok fazla olmadıını(cogu serverda böle) ve eksikliğiğnin hissedilmediğini sölemeye calısıyorum.ayrıca bu baslık priest char kasmayı tesvik etmek amacıyla acılmıstır!!cünkü gercekten cok büyük bi bosluk war priestlerde![signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Canıma tak etti ve direk priest açtım onu kasıyorum.. Ne priestler gördüm mecburuz diye bize ne işler yaptıran :( Ne priestler gördüm kendine heal atmaktan aciz oda var tabi :) Bi keresinde ben (shaman) ve bir pri arkadaş felwooda quest ypaıyoruz elemanı ben heal ediyordum sinir hastası olmuştum :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 işte bir duyarlı vatandaşı daha priest camiasına kattık bu mübarek ayda!euheuhe :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar