Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen okuyunuz!!

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

değerli pati dostları!!!tuvalete gitmeden,geceleri uyumadan wow oynadığımız su günlerde oyundaki bir eksikliği gözler önüne sermek istiyorum.oyunda inanılmaz derecede priest we mage yokluğu bulunmakta.özellikle healer olan priestlerde.ben şahsen priest olarak kapışılıyorum arkadaşlar.oyuna yeni başlayacak olan weya yeni char açıcak olan arkadaşlar lütfen birkez daha düşünsün.wallahi ac kalmazsınız! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
priest_mert, 18 Ekim 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
bn sahsen ne zaman bir parti yapsam warlock almadım.çünkü çok fazla alternetifi war.

Molten Core'da lava annihilator ile Lava core sizinle dövüşürken warlock'un alternatifi varmıymış, anlarsın..!

Burada classlar hakkında şu daha fazla veya bu daha az damage veriyor diye tartışma çıkarmak niyetinde değilim ama bir warlock en az mage kadar dd'dir ve her partide aktif rol alabilir...

Bir sınıfın, diğer sınıflara oranla az seçiliyor olması, o sınıfın alternatifinin çok olduğuna işaret değildir... Warlock, özellikle ilk leveller itibariyle biraz sabır gerektiren bir sınıftır, çünkü kırılgan bir yapıya sahiptir... Ama özellikle lvl40'tan, hele lvl50 den sonra gelen yıkıcı büyüler sayesinde (örn. soulfire) 2k critleri bol bol gören, raidlerde en çok aranılan sınıflardan biri olma özelliği gösterir...
Sosyal ağlarda paylaş

End game instance raidlerine, istedigi an grup bulabilecek tek karakter warlocktur bence, ki bence degil öyle yani.

Grup bulma sansina gelince, mage neredeyse rogue a esdeger bicimde sanssiz bu konuda cünkü cok mage var genelde tüm sunucularda.

Benim oynadigim sunucuda Warrior > Priest seklinde durum ama.

Ayrica basligi acan arkadas, bu durumlar sunucudan sunucuya degisir.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

rogue disinda her karakterin kapisildigi bi gercek. tabii ki priest olmak bi ayricalik gibi gozukse de sonucta damage dealer olmayan bi parti de dusunulemez. ayrica warlock'larin guclerine kimse laf edemez, tabi dusuk seviyede pek farketmiyosunuz ama yuksek seviyede anlasiliyo.

level ortalamasi yukseldikce mage arayisi da artacak emin olun. en fazla mage, lock, warr ve druid araniyo genelde. (herkes durumun farkinda oldugundan alt olarak priest aciyo, bi sure sonra herkes 2. altini lvl60 yaptiginda, ortada priest sorunu kalmiyo.)[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

warlock ların gücününe bi laf ettim yok zaten.bütün charlar gerek rogue,gerek mage iyi kullanıldıgı zaman cok degerli elemanlardır.sadece warlockların cok fazla olmadıını(cogu serverda böle) ve eksikliğiğnin hissedilmediğini sölemeye calısıyorum.ayrıca bu baslık priest char kasmayı tesvik etmek amacıyla acılmıstır!!cünkü gercekten cok büyük bi bosluk war priestlerde![signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

Canıma tak etti ve direk priest açtım onu kasıyorum..
Ne priestler gördüm mecburuz diye bize ne işler yaptıran :(
Ne priestler gördüm kendine heal atmaktan aciz oda var tabi :)
Bi keresinde ben (shaman) ve bir pri arkadaş felwooda quest ypaıyoruz elemanı ben heal ediyordum sinir hastası olmuştum :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...