Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Alexandre Dumas'nın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan The Count Of Monte Cristo'da işlemediği suçlar yüzünden hapsedilen Kont Edmond Dantes'in başından geçenler öyküleniyor. Günün birinde intikam alacağına dair yemin eden Kont, kaçmayı başarır. Birçok kez sinemaya uyarlanan öyküde Tony Curtis, kötü kalpli Mondego rolünde özellikle dikkat çekiyor. Kadrosunun güçlü isimlerden oluştuğu film, tarihi maceralardan hoşlananların kaçırmayacakları bir yapım. 27 Temmuz Pazar 22:00 30 Temmuz Çarşamba 00:00 cnbc-e [Bu mesaj Magic tarafından 27 July 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 süfersin bende kimse bu eseri beğenmezmi diye merak ederdim ya :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ben de beğeniyorum kii...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Tek kelimeyle mükemmel bir yapıt[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 cok güzel bi film, izlemediyseniz kesin izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 eskisi de güzel yenisi de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bu hangisi oluyor ? yenisi mi, eskisi mi? ben sanırım yenisini izlemiştim sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 eskisi şu an sonlara yaklaştı :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 harbi iyi filmdir...gece izliyim diye uyumamıştım geç saatlere kadar.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Harika harika harika..[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yenisi çok iyi ya dün gece istanbula geliyodum o yüzden seyredemedim tekrarını seyredim bare[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 şimdi izledim tekrarını .. güzel filmmiş bu yeni versionuna da fizban, dralnu ve arcane le beraber gitmiştik o daha bi güzeldi ama tabi bu oriinali olduğu için önem taşıyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 evet. Güzel bir filmmiş gerçekten. ama kılıcı berbat kullanıyor. bide aksanlara hasta oldum.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 "İntikam soğuk yenen bir yemek gibidir"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Neden bilmiyorum ama bu filmi her seyredişimde UO oynamak isterim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 monte cristoyu okumuştum ufakken fakat içinde ali paşa diye bir Türk paşası falan hatırlamıyorum neyse daha güzel olmuş ali paşa yapılan yamuğun intikamını alıp gözüme girdi bu dantes :) edmondı oynıyan adam acayip karizmaydı kara takımıda çekmiş dl deki kara cüppeliler görse kıskanır adama acayip yakışmış kendine yamuk yapanlerın biletini kesti aslanım benim :) severim keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 One... Two... Three... Four... Tam quote'luk bi laf vardı dün izlerken farkına vardım ama unuttum şimdi =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Başından itibaren hiç seyredemedim hehehe. Güzel filmdir ikinci kez izledim.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 30 July 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: TheSilver, 30 July 2003 14:58 tarihinde demiş ki: edmondı oynıyan adam acayip karizmaydı kara takımıda çekmiş severim keratayı. edmond eğer monte kontuysa dünkü versionda richard chamberlain oynuyodu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar