Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 swg'yi herkez sabırsızlıkla bekliyor bende dahil.Oyun rol yapma üzerine kurulu olacak ama dikkatimi çeken bir nokta var ortak lisan olarak ne kullancaz yada görevliler bir jedi seçerken ingilizce konuşanlardan mı seçecek (adam ingilizce bilmiyorsa günahı ne?) saçmada olsa merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 daha önce bu konu hakkında konuşulduysa özr. :D görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ingilizce bilmiyorsa o kisi, iletisim kuramiyacaktir, sanmamki turk bir admin gelsin sana butun maceranda yol gostersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 o zaman wookie ler naapıcak ? :) ehehe[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 SWG de dil orenme die bi olay yok muydu benmi yanlıs hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben ilgilenirken protocol droidleri vardı onlar sayesinde başka ırklarla konuşabiliyordun yoksa anlayamıyordun dil öğrenme var mı hatırlamıyorum.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 simdi irklar arasinda dil farkliligi var, amerikada oyniyacaklar icin basic dil ingilizce, protocol droidlerle veya dil bilme skili ile (artik skill arttimi her dilimi biliyosun yoksa dilleri ayri ayrimi ogrneiyosun bilmiyiyorum ama dilleri ogrendikce onlarida ingilizce goruyosun) ayrica bazi oyunlarda almanyaya satilan versiyonlarda butun diyaloglar almanca (mesela almanca c&c:generalsda glanin mission briefinglerinden cin tankina basinca cikardigi sese kadar almanca) o yuzden almanya serverlarinda basic dil almanca olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar