kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İlk filmi izledim ancak 2. izleyişimde dayanamadım kapattım konu yok bişey yok saçma yani.Japon kızada ayriyetten uyuz oldum.Birde kızı(pakedi :p) teslim ettiği eleman havuzda kızın saçını çekiştiriyor onu anlayamadım eheha[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @kingpin para işte ilginç fantazilere dürtüyor insanı :P[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2. film inanılmaz saçma. Konu kafadan yok zaten. Cüneyt arkın filmleri bile daha mantıklı.Fizik kurallarına bile aykırı gelinmiş. İzlenicekse aksiyon için izlenir efektler ve dövüş sahneleri güzel onun dışında birşey yok. Adamın arabanın altına bomba yerleştiriyorlar adam rampadan atlıyor arabayla ters dönüyor vincin kancasıyla arabanın altındaki bombayı temizliyor. Concorde uçak kaç bin m yükseklikten denize dalış yapıyor.İçeriye sular doluyor adam kaçıyor. Cidden inanılmaz saçma. 1. sini izlemeyen varsa onu izlesin 2. yi izlemeyin boşuna[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 asiri ucuk olmus o kadarki filmden soguyorsunuz ama genede fena deil izlenebilir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 transporter 1 çok sağlam film. Abartı üzerine kurulu karizma adam[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ilk filmdeki japon hatun efsaneydi ya. 2. film cok ucuk demişsiniz izlemiyim bari dicektim ama o japon için izlerim beah (=[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1. filmden daha sıkı$ bisi sakin gitmeyin yani , gidersenizde kufur edersiniz zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O kas yığını alman herifi sevmiyorum ya...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 filme gitmemiş olanlara benden bir öneri ama abicim uzak durun ya.ne biçim bi filmdir bu ya cüneyt arkın çekşe daha güzel olurdu.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar