Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transporter 2

MeSh

Öne çıkan mesajlar

İlk filmi izledim ancak 2. izleyişimde dayanamadım kapattım konu yok bişey yok saçma yani.Japon kızada ayriyetten uyuz oldum.Birde kızı(pakedi :p) teslim ettiği eleman havuzda kızın saçını çekiştiriyor onu anlayamadım eheha[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

@kingpin
para işte ilginç fantazilere dürtüyor insanı :P[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2. film inanılmaz saçma.

Konu kafadan yok zaten.
Cüneyt arkın filmleri bile daha mantıklı.Fizik kurallarına bile aykırı gelinmiş.

İzlenicekse aksiyon için izlenir efektler ve dövüş sahneleri güzel onun dışında birşey yok.

Adamın arabanın altına bomba yerleştiriyorlar adam rampadan atlıyor arabayla ters dönüyor vincin kancasıyla arabanın altındaki bombayı temizliyor.

Concorde uçak kaç bin m yükseklikten denize dalış yapıyor.İçeriye sular doluyor adam kaçıyor.

Cidden inanılmaz saçma.

1. sini izlemeyen varsa onu izlesin 2. yi izlemeyin boşuna[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...