Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transporter 2

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Valla 1.(transporter) 'si biraz daha amatörce ve düşük bütçeli film olsada; 2.'sinin fragmanından ne kadar sağlam olduğu anlaşılıyor..

www.fragman.tv'de fragmanini koymuşlar.. bir izleyin derim. Aksiyon filmlerini ve arabaları sevenler bu filmi kaçırmaz herhalde.Bu arada filmin çekimi bitmiş ama vizyona girmemiş. Yakında girecekmiş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 06 Temmuz 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lam ben onu "The Fly"la karıştırdım yavs[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş hitman'e benziyo gerçektende kendisi kötü adamlara illegal kargo hizmeti veriyor. bir paket taşıma işinde ise paketin içinde bir hatun buluyo falan fisman ole bi filimdi hoşuma gitmişti benim . bi kötü tarafı düşük bütceye çok fazla action sıkıştırılması. tencere muhabbetide ayrı bişey :)[signature][hline]

[Bu mesaj Ragnar tarafından 08 Temmuz 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben izledim...
Amerika'da olmanin az sayidaki faydalarindan biri..
ilk filmdeki coolluk gitmis, karizma yapacagim diye adami utanmasalar Mars'a yollayacaklar arabayla...
Inanilmaz abarti olmus stuntlar, olmamaliydi, ilk filmin tadida olsa cok daha eglenceli olurdu seyri.
ve ilk filmdeki asyali ablamiz yok artik:([signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

walla agabeyimiz(adını bilmiom ama snatch'deki Turk) 1. filmde beyazperdede avrupalı jackie chan unvanını almaya aday bir oyunculuk gostermisti(cogu sahnede dubloru yoktu ayrıca herf hakaten cevik ve guclu bi tip:)

2.filmin fragmanını simdi izlicem ama 1.film baya eglenceliydi,cok az yerde bayıyodu...
insallah bu da oyledir[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2.sini izlemiş bulunuyorum çok sağlam olmuş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

walla 2.sini izledim simdi dvdiden,walla 5-10-100 farketmez hersey uzerinden 0 yane...

1dekinin verdigi bir tat vardı...
bunda artık kolpanın dozunu kacırmıslar bazı yerlerde:)

sakın sinemasına gidip paranızı sokaga atmayın derim.ben dvdyi kiralamak icin verdigim paraya acıdım o derece:)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...