MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Valla 1.(transporter) 'si biraz daha amatörce ve düşük bütçeli film olsada; 2.'sinin fragmanından ne kadar sağlam olduğu anlaşılıyor.. www.fragman.tv'de fragmanini koymuşlar.. bir izleyin derim. Aksiyon filmlerini ve arabaları sevenler bu filmi kaçırmaz herhalde.Bu arada filmin çekimi bitmiş ama vizyona girmemiş. Yakında girecekmiş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 06 Temmuz 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 izleyelim bakalım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lam ben onu "The Fly"la karıştırdım yavs[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bu tencereyle füze sektirilen film değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sanirsam o Hitman e benzeyen herif oynuyo iste[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 daha geniş bilgi verseniz?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaş hitman'e benziyo gerçektende kendisi kötü adamlara illegal kargo hizmeti veriyor. bir paket taşıma işinde ise paketin içinde bir hatun buluyo falan fisman ole bi filimdi hoşuma gitmişti benim . bi kötü tarafı düşük bütceye çok fazla action sıkıştırılması. tencere muhabbetide ayrı bişey :)[signature][hline] [Bu mesaj Ragnar tarafından 08 Temmuz 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Ra_d, 06 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: ya bu tencereyle füze sektirilen film değilmi? o ne yaa!? :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1. film çok güzeldi umarım 2.de öyledir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 izleyen var mı bunu? benim download bitti izlerim bi ara. beğenilmiş film genel olarak[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 luc besson mu cekmisti bu transporter guzeldide taxi 3 deki olayı yaparsa hic almıyım acıkcası taxi 1 in arap hatun versiyonu ( bir işte bizim arabayı kullananlar degismisti ) idi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben izledim... Amerika'da olmanin az sayidaki faydalarindan biri.. ilk filmdeki coolluk gitmis, karizma yapacagim diye adami utanmasalar Mars'a yollayacaklar arabayla... Inanilmaz abarti olmus stuntlar, olmamaliydi, ilk filmin tadida olsa cok daha eglenceli olurdu seyri. ve ilk filmdeki asyali ablamiz yok artik:([signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çok abartılı sahneler var bence ama filmi güzel yapan da bu o vinçle arabanın altında bomba alma sahnesi eeheh ama 1 daha güzeldi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1. filmi yıllar sonra izlesemde hastası olmuştum mükemmel bi filmdi 2. yi çekemiyorum ya dc++ da bulamadım daha[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 walla agabeyimiz(adını bilmiom ama snatch'deki Turk) 1. filmde beyazperdede avrupalı jackie chan unvanını almaya aday bir oyunculuk gostermisti(cogu sahnede dubloru yoktu ayrıca herf hakaten cevik ve guclu bi tip:) 2.filmin fragmanını simdi izlicem ama 1.film baya eglenceliydi,cok az yerde bayıyodu... insallah bu da oyledir[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1. si konu bakımından yetersizdi ancak action sahnelerle iyi kapatmışlardı. Aslında tipik bi hollywood filmiydi bakalım, 2. si çok daha güzel olur umarım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1. si beni çok gaza getirmişti. Beğenmiştim gerçekten. 2. sinde de action sahnelerine özen göstermişler, matrixvari dövüş sahneleri mevcut.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 2.sini izlemiş bulunuyorum çok sağlam olmuş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gelsin ve görelim...1. filmde kızı sandalyeye bağlayıp ardından yolun ortasına koymasına kopmuştum ben[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla 2.sini izledim simdi dvdiden,walla 5-10-100 farketmez hersey uzerinden 0 yane... 1dekinin verdigi bir tat vardı... bunda artık kolpanın dozunu kacırmıslar bazı yerlerde:) sakın sinemasına gidip paranızı sokaga atmayın derim.ben dvdyi kiralamak icin verdigim paraya acıdım o derece:)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1. filmde BMW güzeldi bakalım 2. filme araba ne marka olcak. tabi konu da önemli![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hani bu filmin sağlam altyazısı da olsa süfer olacak yaws.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya filmi kiraladim, fransizca düblaj çikti izleyemedim valla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Buyrun arkadaşlar torrenti ve senkronlanmış türkçe altyazısı dosyanın içindedir. The.Transporter.2.TC.XviD-STiNKER http://rapidshare.de/files/5640113/Transporter_2__2005__-_DVDRip.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu adamın 2000 yapımı snatch adlı bir flimde izlemiştim. türk isimli bir karekteri oynuyordu.. flimi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.harika bir flimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar