vsbox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ünlü warlock drakedog'un professionslarını bilen varsa bilgilendirsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 professionlarini napicaksin ki ?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 talent demek istemis tabii ki.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla bi tek engineering'in elle tutulur artısı var pvp'de ama efsane demiş arkadaş bende merak ettim doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Drakedog eskiden 5/5 imp shadowbolt,ruin giden destruction bir lock idi. Simdi imp shadowbolt kullanmiyor bildigim kadariyla.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vsbox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 talent değil; professions'larını soruyorum. pvp'de etki payı var mı diye merak ediyorum. engineeringin katkı sağladığını duymuştum ama drakedog bile uğraşmamışsa pek de gerek yok demek ki dicem. alchemy'nin bile pvp'ye katkısı olduğunu söyleyen var. drakedog'un professions'larını bilen varsa bilgilendirsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 alchemynin pvp'ye katkısı en ucuk potionlaır bile rahat bulabilirp bol bol kullanabilmen ucuza getirdiğin güzel bi olay tabı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kim bu drakedog? İlah yapmışlar adamı. =)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 koreli undead warlock[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vardır her classta öyle tanınan tipler. En çok mageler arasında otherguy var :) birde Dragonmaw'da oynayan bir tip vardı adını unuttum :P hemen hemen bütün mageler tanır bunları. Birde otherguy askere gitmiş diyorlar doğru mu yaw:)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Creed ve Dehdar var Shamanlarda :) Creed'i sadece videoda gördüm ama Dehdar gerçekten süper PvP'de; 1kere kestim kendisini haa :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Drakedog dediğin eleman, World of Roguecraft Epsiode 2'de başroldeki Kishkumen'nin her şekilde yendiği herif değil mi ya ? efsane olduğunu bilmiyordum doğrusu. alchemy'nin pvpdeki (solo yada mass pvp) önemini oldukça fazla. bayrağı kapmış giderken içilen bir major healing potion yada yerine göre bir swiftness potion oyunun gidişatını değiştirir. ayrıca ilerki seviyelerde içilen uzun süreli elixir of giant strength, arcane intellect potion, elixir of agility (buydu sanırım ismi) seni aynı leveldaki akranlarından 1 adım öteye taşıyor. ayrıca genelde alchemistler tarafından direkt kullanılmak yerine enchanter ve benzeri profession sahibi oyunculara sattığı oil of immolotion, frost oil, shadow oil, arcane elixir gibi iksirlerle en az bir shaman'nınki kadar enchante sahip oluyorsun. gibi gibi gidiyor işte. alchemy'nin faydaları bitmez.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 O illustrasyon şeklinde yapılmış , aynı itemlarla falan, oynayan drakedog değil ordaki[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hehe drake 2 tane özürlü olmayan rogue alıyor abi ne diyorsunuz siz :) + engineer pvp de ki faydası alchemy den fazladır sanırım bırak sen flag taşımayı filan sonuçta 5 kişi zergledimi zaten ne alchemy kurtarıyor ne eng =) D.Not:Eng alchemy kadar para kazandırmaz tabiki [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 20 Ekim 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Drakedog'un gunleri pvp trinket geldikten sonra bitti. Otherguy ise Improved Scorch nerflenince birakti oyunu.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: dream_endless, 20 Ekim 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Drakedog'un gunleri pvp trinket geldikten sonra bitti. Otherguy ise Improved Scorch nerflenince birakti oyunu. o zaman drakedog4 ü izlemeni tavsiye ederim :D.zaten son videosu imis oyunu birakti.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 20 Ekim 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: [b]xrex, 20 Ekim 2005 02:23 tarihinde demiş ki: o zaman drakedog4 ü izlemeni tavsiye ederim :D.zaten son videosu imis oyunu birakti. izledim. level 53 adam kesmeyi de drakedog'a yakistiramadim.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Drakedog koreli falan değil.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... [Bu mesaj ismayilucanpehli tarafından 20 Ekim 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ismayilucanpehli tarafından 20 Ekim 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Drakedog suxxorz Evil ftw (2 shadowbolt = warrior dead) SM/Ruin, Shadow dmg gear.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evil şu Shadowbolt ile 5001 dmg critleyen değil mi?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: dream_endless, 20 Ekim 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Drakedog'un gunleri pvp trinket geldikten sonra bitti. Otherguy ise Improved Scorch nerflenince birakti oyunu. hangi pvp trinketı seduce dan çıkarıo ? otherguy buildinda scorch olmadı hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar