DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 selam.. bilgisayarı açık bırakıp başından kalktığım zaman.. belli bi süre sonra log off oluyor.. ve internet kesiliyor haliyle.. bütün downloadlarım duruo.. ekranı açtıgımda şifre sorma ekranı fln girio.. ctrl+alt+del yapınca da normalde direk task manager çıkması gerekirken "lock computer, log off, shut down, task manager" gibi secekleri olan bi ekran belirio.. bunu nerden kaldırabilirim ya.. dün zone alarmın yeni versiyonunu ve msn 7.5 u yükledikten sonra böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 güç yönetimine bir göz at o logoff olayı için ama orda log off tarzı birşey yoktu hatırladığım kadarıyla. garip geldi bana. diğerini ise denetim masasındaki kullanıcı bölümünden değiştirebilirsin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 screen saver ayarlarının yapıldıgı yerde.. power a girince ordaki stand by ların hepsi never.. birtek turn of monitor 20 dakka sora o da başka bişi zaten user accounts ta ise bunla alakalı bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayır hıcbırı degıl microsoft .net framework yapıo bunu onu yukledıysen kaldır sorun duzelır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu framework msn de el yazısı için gereken şey deilmiydi.. war yüklenmiş bu bilgisayara kaldırıyorum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yoo bende framework yok el yazısı yazabiliom başka bişi heralde[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 framework u cancanlı guı lı programalr kullanır genelde en populerı sanırım runuo fılan bazı anakartların overclok guı lerıde .net framework ıstıyor veya cesıtlı edıtorler fılan da ıstıyor o elyazısıyla alakası olmaması lazım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 .net framework, .net sistemi kullanılarak yazılmış yazılımları çalıştırabilmenizi sağlar. log off olayı içinde DonCorleone'un dediği şeyi yapcan[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar