Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayanların karizmasını dağıtan şeyler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burnunu karıştırması:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
agzını yawşatarak konusması.
- ya gecen tunalı da yuruyoruzzzz ztamamm mııı içerden şu mehmet mi ne var ya çıktı ve özge die baardııı inanabilio musunnnnn yaa rezill oldumm tüm tunalı ya
ıykkkkkk.... irenç[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bi kadının maço erkek taklidi veya çocuk taklidi yaparak nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde tiz sesler çıkartarak konuşmaları onları benim gözümde sıfırlar..

ayrıca herkesin görebileceği bir yerde makyaj yapanlarınıda gözümde bitmiş sayarım..

[Bu mesaj m-joy tarafından 16 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
düz ayakkabıyla basınca olmuyor mu ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
said:
Adiemus, 15 Ekim 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
Genelde konuştukları zaman hoş olmuyor.

senin için çok üzüldüm..Belki şuanda değil ama , bir gün mutlaka bir kadına aşık olacaksın. Sonra kadını tavlamak için diller dökeceksin , kadın susacak . Beki o kadın ya da ondan sonra başka bir kadına aşık olacaksın. Ne zaman bir kadın sana aynı tepkiyi verecek ,senden hoşlanacak , işte o zaman senin için karizmayı dağıtmış olacak?Çünkü kadın konuşmaya başlayacak..Yazık yazık.acıdım sana ..ne diyeyim , dilerim aşık olmazsın.. :)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 15 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
dünyanın en güzel bağyanı olmadığını öğrenmesi.

ahah işte bu[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
topici okudum karsı cinsten sogudum ama harbi dogru ölüm alayına alala[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 16 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
said:
Adiemus, 15 Ekim 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
Genelde konuştukları zaman hoş olmuyor.

senin için çok üzüldüm..Belki şuanda değil ama , bir gün mutlaka bir kadına aşık olacaksın. Sonra kadını tavlamak için diller dökeceksin , kadın susacak . Beki o kadın ya da ondan sonra başka bir kadına aşık olacaksın. Ne zaman bir kadın sana aynı tepkiyi verecek ,senden hoşlanacak , işte o zaman senin için karizmayı dağıtmış olacak?Çünkü kadın konuşmaya başlayacak..Yazık yazık.acıdım sana ..ne diyeyim , dilerim aşık olmazsın.. :)

Evet bu da bir örneği sanırım :)
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 16 Ekim 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
bilimum muhsun kırmızıgül nihat dogan ibraham tatlıses resul balay vb kılibinde oynayan kızların karizması çiziktir siz siz olun oynamayan
onlar kendi çevrelerinde karizmanın ilahı oluyolar aslında :)
yaa ben mahsun kırmızıgülle ... şşş evet ihihi
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
bunlar erkeklerin de karizmasını dağıtır ki? nedir yani şimdi ben otobüse binerken düşsem rezil olmayacak mıyım? Y kromozomum mu kurtaracak beni?

super ya ehuehuehue :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
bunlar kendi karizmalarını dağıtırken başkalarının kileride dağıtırlar merak etmeyin arkadaşlar bizde onlarla birlikte gidiyoruz :D önek :
arkadaşlarla konserden geliyoduk kızlar war gurupta bi tanesinin topuklu ayakkabıları yüzünden ayakları berbat hale geldi ee çıkardı ayakkabılarını sonrada etrafa bakınıp

warmı benimle ayakkabılarını değiştirecek cent...bey :D
o anda bende dahil herkez

benimkiiiiiiii :D
  • Yeni Oluştur...