d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bana göre koltuk altlarındaki kıllar biraz uzun olup terlediklerindeki görüntü tamamen berbat.[signature][hline]:utaniem:
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mahalle karıları gibi cakkıdı cakkıdı sakız ciğnemeleri uyuz olurum[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
agrian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 burnunu karıştırması:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 agzını yawşatarak konusması. - ya gecen tunalı da yuruyoruzzzz ztamamm mııı içerden şu mehmet mi ne var ya çıktı ve özge die baardııı inanabilio musunnnnn yaa rezill oldumm tüm tunalı ya ıykkkkkk.... irenç[signature][hline]
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bi kadının maço erkek taklidi veya çocuk taklidi yaparak nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde tiz sesler çıkartarak konuşmaları onları benim gözümde sıfırlar.. ayrıca herkesin görebileceği bir yerde makyaj yapanlarınıda gözümde bitmiş sayarım.. [Bu mesaj m-joy tarafından 16 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 düz ayakkabıyla basınca olmuyor mu ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 topuklu ayakkabıyı giyip koşmaya calısması esas :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
beybin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Adiemus, 15 Ekim 2005 05:43 tarihinde demiş ki: Genelde konuştukları zaman hoş olmuyor. senin için çok üzüldüm..Belki şuanda değil ama , bir gün mutlaka bir kadına aşık olacaksın. Sonra kadını tavlamak için diller dökeceksin , kadın susacak . Beki o kadın ya da ondan sonra başka bir kadına aşık olacaksın. Ne zaman bir kadın sana aynı tepkiyi verecek ,senden hoşlanacak , işte o zaman senin için karizmayı dağıtmış olacak?Çünkü kadın konuşmaya başlayacak..Yazık yazık.acıdım sana ..ne diyeyim , dilerim aşık olmazsın.. :)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
PZero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bilimum muhsun kırmızıgül nihat dogan ibraham tatlıses resul balay vb kılibinde oynayan kızların karizması çiziktir siz siz olun oynamayan[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: forgiver, 15 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki: dünyanın en güzel bağyanı olmadığını öğrenmesi. ahah işte bu[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 topici okudum karsı cinsten sogudum ama harbi dogru ölüm alayına alala[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: beybin, 16 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 15 Ekim 2005 05:43 tarihinde demiş ki: Genelde konuştukları zaman hoş olmuyor. senin için çok üzüldüm..Belki şuanda değil ama , bir gün mutlaka bir kadına aşık olacaksın. Sonra kadını tavlamak için diller dökeceksin , kadın susacak . Beki o kadın ya da ondan sonra başka bir kadına aşık olacaksın. Ne zaman bir kadın sana aynı tepkiyi verecek ,senden hoşlanacak , işte o zaman senin için karizmayı dağıtmış olacak?Çünkü kadın konuşmaya başlayacak..Yazık yazık.acıdım sana ..ne diyeyim , dilerim aşık olmazsın.. :) Evet bu da bir örneği sanırım :)
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 garbıç değil burası suzidil[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
riglous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ilk defa forgiver'a katiliyorum, karizmasini dagitan guzel olmadigini ogrendigi andir.[signature][hline]Tulahr
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 suzidil ilk attığın mesajın bu konu ile alakası olmadığı için burası garbıç değil dedim. hala uzatarak ne elde etmeye çalışıyorsunki?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: thug_life, 16 Ekim 2005 00:24 tarihinde demiş ki: bilimum muhsun kırmızıgül nihat dogan ibraham tatlıses resul balay vb kılibinde oynayan kızların karizması çiziktir siz siz olun oynamayan onlar kendi çevrelerinde karizmanın ilahı oluyolar aslında :) yaa ben mahsun kırmızıgülle ... şşş evet ihihi
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ortak olarak kadınlar ıcın utanc verıcı oolupta erkekler ıcın olmayan pek fazla bısı yok[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Mantar, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: bunlar erkeklerin de karizmasını dağıtır ki? nedir yani şimdi ben otobüse binerken düşsem rezil olmayacak mıyım? Y kromozomum mu kurtaracak beni? super ya ehuehuehue :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 birbirini ardına iğrenç espriler yapmak[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bunlar kendi karizmalarını dağıtırken başkalarının kileride dağıtırlar merak etmeyin arkadaşlar bizde onlarla birlikte gidiyoruz :D önek : arkadaşlarla konserden geliyoduk kızlar war gurupta bi tanesinin topuklu ayakkabıları yüzünden ayakları berbat hale geldi ee çıkardı ayakkabılarını sonrada etrafa bakınıp warmı benimle ayakkabılarını değiştirecek cent...bey :D o anda bende dahil herkez benimkiiiiiiii :D
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ter kokmalari. bir kadin asla ama asla ter kokmamali. iggk
Öne çıkan mesajlar