lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 piercing ve dövmeye karşı değilim(karşı olsam yaptırmazdım) ama bu kadar abartı,farklı olma çabasından başka bişey değil... ne hayatını yaşayabilirsin düzgünce nede bişey! heran biyerinin bi yere takılıp yırtılma tehlikesi var çok çok iğrenç! bunun da zevki rengi yok artık bence[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: armra, 16 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: onlar özgür insanlar senin benim gibi baskıya boyun eğmiş avutulmuş tipler değiller. Özgürlük? Bunlar sence kendilerini serbest sandıklarından mı böyle yaptıklarını sanıyorsun? Onlar dikkat çekmek için bunları yapıyor ve olduda. Evet bir nevi dikkat çekti ama kişiler biraz farklı düşünüyor. Özgürlüğü kullanmak herşeyiy serbest, tamam olabilir onlar bu yolu tercih etti ama salaklıklarından bu yolu tercih ettiler. Bana dünyaları verselerde o tiplere girmem.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tamam anladık bendede dövme var kolumda ama amcam şeyine bile yaptırmış.Bide leoparlı don giymiş. öldüm ya.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biz de gireriz demedik ztn sadece içinden geldiği gibi takılmış onlar..[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hissettiklerimi sözcüklerle açıklayamıyorum onlar için. Minik bir smiley ile ;[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ha kendi fikrimi söliyim ; iğrenç ler[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü
elm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Lunapark olayı güzelmiş =) ama hepsi iğrenç.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 korkuorm valla[signature][hline]ben tikky değılaam
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben geldim deli bu millt ya bunu yapmam hayatta[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bööööö igrenc[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ÖL...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Zopik, 16 Ekim 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Midem bulandı. [signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben dedim bunlar şopar diye inanmadınız[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yazık isleri gucleri olmayan insanlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eziyet çekmekten mi hoşlanıyorlar? kendini öne çıkarma/kanıtlama şekli heralde. güzelliği yok bence. dövmelerden sıkılınca, 70lik dede olunca ne yapacaklar? hoş, böyle tipler yaşamıyor o kadar. eceliyle pek ölmüyorlar.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende hiç sevmedim (lunapark hariç).. ama süper olmuş bence takdir edilesiler var.. ve söylediklerinizden anladım ki daha almamız gereken çok yol varmış.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: MartinLGore, 16 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bende hiç sevmedim (lunapark hariç).. ama süper olmuş bence takdir edilesiler var.. ve söylediklerinizden anladım ki daha almamız gereken çok yol varmış. Nesini anlıcan ya mazoşist bunlar[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bende yaptırsammı yaa:P Baksanıza adamlar ünlü oldular paticiğe bile çıkmışlar:P Ama hilkat garibesi olarak çıkmak ta kötü bişiy tabi... Vazcaydım ben yaptırmıycam... Müsadenizle ben kusmaya gidiyorum...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 @joe:Evet.. Ama yine de yaptığı şeyi çok kaliteli yapmış insanlar var. Ayrıca düşünceye saygı çerçevesinde hareket etmeli derim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ekim 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 @Martin bunların kalitesizi var mı ? kalitesiz oldumu zaten giderler gümbürtüye[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Alien gibiler.. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 omg ?? abaroww[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1-2-3-4 çok kötüydü yaaaaaaaaaa özellikle 3 abi insanın sırtı kopar lan sırtı kopmak ne deme kbilmiorum allaaaaaaaaaaah kapıorum explorerı..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Gryphon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 içim kalktı böühhü[signature][hline]Nephtia Uo Shard Lady Nancy Marquanty Unique Guildmistress
Öne çıkan mesajlar