Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Arkadaşlar İnsanmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 16 Ekim 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
bunların hepsini oturtcan teker teker sandalyelere
sağdan başlıcan saymaya
BİR! -Şırraak-
İKİ! -Baaam-
ÜÇ! -Güüümm-
DÖRT! -Daaaan-
öyle bişi yaparsan kafalarındakilerden kesin bişi eline girer :P[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Mesaj tarihi:
kulağında cocacola kutusu olan arkadaş bence para alior =p iğrenç hepsi ya miğdem kalktı[signature][hline]Lonely, 15 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
ya milletin çükünün çetenesinimi tutucan?
sanane?
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 16 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
onlar gerizekalı tipler. O kişiler ilk başlarda insanlar tarafından dikkat çekilmediklerini hissedince bu yöntemi deniyorlar. Zannediyorlar ki insanlar tarafında üst düzeyde görünüyor. Hayır biz bunlara gerizekalı diyoruz.

kesinlikle katılıyorum. sosyal yaşamda kendilerine yer bulamayıp evde depresyona giren sonra da intihar mı yoksa piercing mi ikileminde kalan bunalım gençlik.. diyesim geliyo ama orda hakkatan yaşını başını almış adamlar da var..garip tabii[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting
Mesaj tarihi:
said:
armra, 16 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
onlar özgür insanlar senin benim gibi baskıya boyun eğmiş avutulmuş tipler değiller.

hayvanlar da özgür[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
iiirenç yaa... midem bulandı walla...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
hepsi gerizekalı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
baskıyla boyun eğdirilmiş biri olmazsam öyle bişeyler mi yapıcam? yani baskıyla boyun eğdirildim diye mi normal(!)im??
yapmayın lütfen
çok saçma[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Mesaj tarihi:
Zaten bi yerden sonra kulaklarinin memeleri o kadar inceliyor ve sarkiyormus ki kesiyorlarmis alttan.

Ya bi insan neden yapar ki bunlari kendine? Piercing ve dögme uygun yapilirsa gayet estetik seyler de, bu ne abi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
öeh bi gidin ya.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki

senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
  • Yeni Oluştur...