smaug62 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bu dark realm staff1 kadar sorumsuz bir staff yok böyle bir server da olmaz olsun olay1 anlatay1m; Brit'de owner1n kuzeni oldugunu söyleyen biri (edit) gidiyor herkezi öldürüyor sonra couns char1mla giriyorum oyuna jaile at1yorum ve bana diyorki sen kimsin de beni jaile falan at1osun (bir yandan agiza al1nmayacak kufurler ediyor) ve owner arkadas1n1n char1yla oyuna giriyor.. Ne yapiyor tahmin edin serverdan banl1yor ve diger gm vs vs arkadaslar bunu izliyor ama t1k yok neden cunku sorumsuzlar ve korkuyorlar ilk basta bu server adam edilirse iyi bir oyuncu kitlesine sahip olur dusuncesindeydim ama cok cok yan1lm1s1m.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: smaug62, 28 July 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Bu dark realm staff1 kadar sorumsuz bir staff yok böyle bir server da olmaz olsun olay1 anlatay1m; Brit'de owner1n kuzeni oldugunu söyleyen biri (edit) gidiyor herkezi öldürüyor sonra couns char1mla giriyorum oyuna jaile at1yorum ve bana diyorki sen kimsin de beni jaile falan at1osun (bir yandan agiza al1nmayacak kufurler ediyor) ve owner arkadas1n1n char1yla oyuna giriyor.. Ne yapiyor tahmin edin serverdan banl1yor ve diger gm vs vs arkadaslar bunu izliyor ama t1k yok neden cunku sorumsuzlar ve korkuyorlar ilk basta bu server adam edilirse iyi bir oyuncu kitlesine sahip olur dusuncesindeydim ama cok cok yan1lm1s1m.. Dostum bak bence hiç bi server ı adını vererek kötüleme sadece olanları anlatabilirdin ama bölede bişi olduysa yorumsuz diyorum benim bildiğim bi owner ın birine acc şifresi vermesi yasak olm alı tabi o server kurallarına bağlı[hline]kEnZaP ThE BeSt HaCkEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ulen görende türkiye de yer yapmış süper bir shard hakkında konuşuyonuz sanacak.. dark realm ya uhaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Reiko, 28 July 2003 19:51 tarihinde demiş ki: ulen görende türkiye de yer yapmış süper bir shard hakkında konuşuyonuz sanacak.. dark realm ya uhaeae Hehehe :) olsun her server anasının karnından yer yaparrak doğmuyooo yavaşşşşş yavaşşşş[hline]kEnZaP ThE BeSt HaCkEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ole bir server mi var ki? :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 daha okullar açıktı ilk dönem falandı nebula'nın IRC kanalında birisi bağırmıştı dark realm diye bir server açıldı loginserver=62.65 hebe höbö yazdılar bi giriyim dedim. takıldım güzeldi de. sonra kapandı yine açılmış geçenlerde işte uğraşıyolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bırakın yaa yaptılklarını oynamazsınız öyle serverda olay biter yormayın kedinizi bırakın[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tek kelimeyleeeeeeee looooooool dark realm sux öyle bir server olrmu lam newbie serveri töbe ya adında hayır yok tunca nıye böyle simler koyuorsun server dark realm gara diyarlar :-) ee hakkımızda sırada ne var?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 serverimiza gelene gidene reskill atiyoruz cok ciddiyim yani shididen soliyim ole gelin =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 =) gelmeyin valla rezk1ll çeker1m yanl1zzzzzzzzzzzzzzz *!groghrogh* watz up ufaklık :-) nerelerdesin be özlettin kendini gel söyle serverine gör biizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hey gidi gunler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar