Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün ve ilerde düzenlenecek avlar hakkında..


codmaster

Öne çıkan mesajlar

Uzun incelemelerden sonra ava çıkılacak en iyi gezegenin Lok olduğuna karar verdik.Lok gezegenindeki yaratıklar çok zorlu ancak 10+ gruplar için çok iyi bir xp kaynağı,hem de büyük grupla avlanmak çok eğlenceli oluyor.Lok un bir avantajı da hem Tatooine hem de Naboo'dan oraya direk olarak shuttle 1700 krediye var.Bu yüzden saat 0:00 dan sonra her gece av olabilir eğer yeterince kişi olursak(7-10 arası standart).Bu avlara katılmak isteyenler bizlere /tell ile ulaşabilir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Contact: [email protected]
Web: www.darklegion.gen.tr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 kisi yetmiyor 2 gun once biz 30 kisi kadar gittik arna ben ve biri sadece olaydan cikabildik.tamam xp cok iyi ama hakkaten kasinti bi gezegen. bide o kadar ugrastim bi turlu balik tutamadim orada, surekli yemi yiyip kacti balıiklar. uyuz oldum. tekrardan gelebilirim ama skilleri yetersiz olanlari goturmemenizi tavsiye ederim . o hayvanlar onlari cubuk kraker gibi yer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 kişi bile yetiyor Lok'ta güzel bir av için.
Lok'ta asıl gereken olay yaratıkları sizden uzak tutacak tank petler.Eğer gerçekten güçlü 3-4 petiniz varsa grubunuzda çok iyi av yapabiliyorsunuz.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz dün 10 kişi 1.5 saat boyunca hiç ölmeden dolaştık(yanımızda herhangi bir pet yoktu).Mad bizi iyileştirdi saolsun elinden geldiğince :).Bir de ben Squad Leader'im yani bazı şeylere bonus veriyorum savaşırken,o yüzden sıkıntınız olmasın.
(grup aşmış kişilerden de oluşmuyordu)
[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Contact: [email protected]
Web: www.darklegion.gen.tr

[Bu mesaj codmaster tarafından 30 July 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...