Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakaryaspor Geliyor..

Frasier

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene hepimizin bildiği gibi bazı şikeler yüzünden Sakaryaspor 2. lige düşmüştü. Şuanda 2. lig ile ilgilenen varmı aranızda bilmiyorum ama.. Sakaryaspor bomba gibi gelecek inşallah eski yerine. Sizler Sakaryaspor hakkında neler düşünüyorsunuz geçen seneki performansı yada Sakaryasporun taraftarları hakkında. Herkes düşündüğünü esirgemeden yazarsa sevinirim.

Saygılarımla..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada bu sene çok iddialı zaten. 2.lig gerçekten çok karışık suanda. Liderlik her an yada her hafta değişebilir gibi bir durumda ilerliyorç. Bursada 2 haftatan beri berabere kaldı. Buda bizim işimize yaradı. Aramızda şuanda 3 puan fark var.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah allah nasip ederse o günlerde olur. Ama bu sene çok iddialı gibi takımımız. Performansıda güzel 3. sıradayızda ama yeri geliyor öyle berbat oynuyorlarki deliresi geliyor adamın. Tabi bunada katlanıyoruz. :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
her maç günü tatangaların evimin önünden geçerken yaptıkları gürültü aldıkları sonuçların kötü gitmesi nedeni ile geçen sene epey azalmıştı
ama 2. ligden 1. lige çıkarken hele gümbür gümbür geçiyorlardı çark caddesinden :)

şuan ki durumları nasıl bilmiyorum ama pek tutunabileceklerini zannetmiyorum ben[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa bu sene gumbur gumbur geri gelecek 1. Lige...
Ohh be koskoca Bursa sehrinin bir takiminin bile olmadigi bir futbol ligi vardi[signature][hline]Bal adam...

Baskette de galiba bu sene TBL de bir Bursa tkaimi yok...
Uzuluyorum

[Bu mesaj Dorsia tarafından 18 Ekim 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bir zamanlar dişli takım olan Kocaelispor küme düşecek gibi bir hal almış ilerliyor. Bizim ezeli rakibimiz ve en büyük derbimiz olan Sakaryaspor Kocaelispor. Bu yüzden Kocaelinin bu durumuna üzülüyorum açıkçası. Allah yardımcıları olsun.

Biz yolumuza devam ediyoruz. Bakalım sonumuz ne olacak.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi evet bu sene de yine cok cekişmeli maçlar oynamak isterdik sizle ama durumumuz malum. deprem oldu körfez battı. insallah kümede kalırız da ya off.. sinirlerim bozuluyo valla en son süperlig macına gittiğimde maç başlamadan staddan atılmıştım. gs macıydı. gs 2-0 kazanıp şamp. olmuştu.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 18 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
şike mi. düşünce hemen şike oldu dimi
forza körfez

Tatangalar böyle işte ya =)
Hep çamur atsınlar :P

körfezimiz dağıldı ya.Arkadaşın babası Asbaşkan o anlatıyor klupte kuruş para yokmuş
Futbolcu lisans paralarını bile son anda vermişler adamlar gidip yakında ki firmadan 10000 ytl borç alıp vermişler.
Çok kötü durumda körfez.
B kategorisi yolu gözüküyor hafiften.
Rıza yı alsalar süper olur aslında.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa zaten 2 haftadan beri berabere kalıyor. Bizde şans eseri bu hafta kötü oynamamıza rağmen 3 puanı almayı başardık. Bakalım önümüzdek haftalarda ne gibi gelişmeler olacak.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...