Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Geçen sene hepimizin bildiği gibi bazı şikeler yüzünden Sakaryaspor 2. lige düşmüştü. Şuanda 2. lig ile ilgilenen varmı aranızda bilmiyorum ama.. Sakaryaspor bomba gibi gelecek inşallah eski yerine. Sizler Sakaryaspor hakkında neler düşünüyorsunuz geçen seneki performansı yada Sakaryasporun taraftarları hakkında. Herkes düşündüğünü esirgemeden yazarsa sevinirim. Saygılarımla..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben bu sene bursa cok iddalı die biliyorum ama sakrya'nın gecen sene düştüğüne üzülmüştüm walla[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bursada bu sene çok iddialı zaten. 2.lig gerçekten çok karışık suanda. Liderlik her an yada her hafta değişebilir gibi bir durumda ilerliyorç. Bursada 2 haftatan beri berabere kaldı. Buda bizim işimize yaradı. Aramızda şuanda 3 puan fark var.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sakarya geçen sene 2. yarıdaki çıkışıyla büyük sempatimi kazanmıştı. oyuncuları da kalas değil gayet teknikti. Sahi M'Bayo nerde?![signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kim lider?[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 jazzyjam M'Bayo hala bizde oynuyor. Rush Şuanda lig tablosunda 1. Bursaspor. Biz ise üçüncüyüz şaunda. Ama dediğim gibi çok karıştı tablo. Heran herşey değişebilir.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyiymiş ya.. çıkar inş. süper lige[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İnşallah allah nasip ederse o günlerde olur. Ama bu sene çok iddialı gibi takımımız. Performansıda güzel 3. sıradayızda ama yeri geliyor öyle berbat oynuyorlarki deliresi geliyor adamın. Tabi bunada katlanıyoruz. :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Karşıyaka kaçıncı bilen var mı ? :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sakaryanın taraftar grubunun adı Tatangalar mıydı?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 her maç günü tatangaların evimin önünden geçerken yaptıkları gürültü aldıkları sonuçların kötü gitmesi nedeni ile geçen sene epey azalmıştı ama 2. ligden 1. lige çıkarken hele gümbür gümbür geçiyorlardı çark caddesinden :) şuan ki durumları nasıl bilmiyorum ama pek tutunabileceklerini zannetmiyorum ben[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bursa bu sene gumbur gumbur geri gelecek 1. Lige... Ohh be koskoca Bursa sehrinin bir takiminin bile olmadigi bir futbol ligi vardi[signature][hline]Bal adam... Baskette de galiba bu sene TBL de bir Bursa tkaimi yok... Uzuluyorum [Bu mesaj Dorsia tarafından 18 Ekim 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şu ana kadar 2. ligde yukardaki takımlar hep 1. ligde görmek istediğim tkaımlar bursa antalya sakarya altay bu 4 ünden 3 ü çıksın işte güzel olur[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 alakasız olucak ama bu altay bizi şampiyon olduumuz sene 1-0 yenmiş ve küme düşmüştü galiba :D yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar kusuruma bakmasın ,altay çıksın isterim lige renk katacakları kesin...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şike mi. düşünce hemen şike oldu dimi forza körfez[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 18 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ama bir zamanlar dişli takım olan Kocaelispor küme düşecek gibi bir hal almış ilerliyor. Bizim ezeli rakibimiz ve en büyük derbimiz olan Sakaryaspor Kocaelispor. Bu yüzden Kocaelinin bu durumuna üzülüyorum açıkçası. Allah yardımcıları olsun. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bakalım sonumuz ne olacak.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 vallahi evet bu sene de yine cok cekişmeli maçlar oynamak isterdik sizle ama durumumuz malum. deprem oldu körfez battı. insallah kümede kalırız da ya off.. sinirlerim bozuluyo valla en son süperlig macına gittiğimde maç başlamadan staddan atılmıştım. gs macıydı. gs 2-0 kazanıp şamp. olmuştu.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: toggie, 18 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: şike mi. düşünce hemen şike oldu dimi forza körfez Tatangalar böyle işte ya =) Hep çamur atsınlar :P körfezimiz dağıldı ya.Arkadaşın babası Asbaşkan o anlatıyor klupte kuruş para yokmuş Futbolcu lisans paralarını bile son anda vermişler adamlar gidip yakında ki firmadan 10000 ytl borç alıp vermişler. Çok kötü durumda körfez. B kategorisi yolu gözüküyor hafiften. Rıza yı alsalar süper olur aslında.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sakarya - Bursa cikar gibi geliyor ama 2. lig cok zorlu bir maraton haline geldi her takımın birbirine 3 asaga 5 yukari gucu yetiyor her deplasman zorlu oldu Bursa Usak deplasmanından zor zar 1 puan cikardi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bursa zaten 2 haftadan beri berabere kalıyor. Bizde şans eseri bu hafta kötü oynamamıza rağmen 3 puanı almayı başardık. Bakalım önümüzdek haftalarda ne gibi gelişmeler olacak.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sakaryayi bende cok severim.sanirim bunun nedenide iyi futbolcularin cogunun o klup den cikmis olmasi.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar