Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da oluyor... öyle bekliyorum ekranabakarak.. foruma cevap atılmasını bekliyorum.ne yapsam diyorum..adam gibi gezecek bi site bulsak diyorum.. falan flan falan[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
ben kafadan internet sitesi isimleri atıyorum bakalım varmı bööle bişi diyerekten...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
aynen banada oluyor. hatta mal mal mouse ile bişileri açıp kapıyorum bilinçsizce bazen. abi o durumlarda gidip ders çalışmak lazım :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
bana da oluyo. paticikte bütün sayfaları arıyorum ben de[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
aynen ben de şu an bunu yapıyorum zaten zaman zaman herkes yapmıştır bunu yapıyordur da şu an :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
ben az önce bakıyodum sevdiğim kızı düşünerek :) çok canım sıkkın çok içimde iğrenç ülser olacak derecede kötü stres hissi var bugün buluşuyoruzda :)[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush
Member of Nifilum guild
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Mesaj tarihi:
said:
Silmarwen, 16 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Size hiç oldumu bilmiyorum ama 1 saattir "Ne yapsam acaba?" diye ekrana boş boş bakıyorum ..

CS OYNA GEL SERWR VEREM ADAM LAZIM ZATEN :D
Mesaj tarihi:
zaman zaman[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
aha ei aklıma geldi ben cıkıp dolasıyım biraz harbiden yav paintte oyalanmaktan eidir doalsmak[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Mesaj tarihi:
benim gibi day of defeat source oyna rahatla...[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush
Member of Nifilum guild
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Mesaj tarihi:
bana aynı olaylar uo da oluyo boş boş gezınıyom brıt sokaklarında lunada felan :( ..[signature][hline]Nephtia Uo Shard
Lady Nancy Marquanty
Unique Guildmistress
Mesaj tarihi:
hehe nası bir tesaduftur bilinmez denk geldi lol, napsam naspam diye 1 saat düşünüp patiye topic acmaya karar verdim, 20dk da ne acsam diye düşündüm ve,
sonuc :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
  • Yeni Oluştur...