Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Size hiç oldumu bilmiyorum ama 1 saattir "Ne yapsam acaba?" diye ekrana boş boş bakıyorum ..[signature][hline]Kill me again or take me as i am ..
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana da oluyor... öyle bekliyorum ekranabakarak.. foruma cevap atılmasını bekliyorum.ne yapsam diyorum..adam gibi gezecek bi site bulsak diyorum.. falan flan falan[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
agrian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben kafadan internet sitesi isimleri atıyorum bakalım varmı bööle bişi diyerekten...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aynen banada oluyor. hatta mal mal mouse ile bişileri açıp kapıyorum bilinçsizce bazen. abi o durumlarda gidip ders çalışmak lazım :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana da oluyo. paticikte bütün sayfaları arıyorum ben de[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mouse u masaüstünde çekip çekip bırakmak çok güzel bişi. Böle kare kare yapıosun[signature][hline]o_O | Spoon
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 mesela suan ben öle bos bos bakıyorum[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aynen ben de şu an bunu yapıyorum zaten zaman zaman herkes yapmıştır bunu yapıyordur da şu an :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Önümde sadece paticik, msn ve şahan'ın downloadları var. bu 3 ünde başka bişey yapmıyorum şu an.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben az önce bakıyodum sevdiğim kızı düşünerek :) çok canım sıkkın çok içimde iğrenç ülser olacak derecede kötü stres hissi var bugün buluşuyoruzda :)[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biz böyle durumlarda metboyla karşılıklı sarılıp mırıldanıyoruz =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Silmarwen, 16 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Size hiç oldumu bilmiyorum ama 1 saattir "Ne yapsam acaba?" diye ekrana boş boş bakıyorum .. CS OYNA GEL SERWR VEREM ADAM LAZIM ZATEN :D
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zaman zaman[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çıkın dolaşın beaa[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aha ei aklıma geldi ben cıkıp dolasıyım biraz harbiden yav paintte oyalanmaktan eidir doalsmak[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nfs u oyna[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tabiki starcraft[signature][hline]Follow the Darkness...
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benim gibi day of defeat source oyna rahatla...[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende müzik dınlıorum ve ekranıma bakıyorum :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Banada oluyo bazen sora paticiğe giriyorum.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 uzun zamandır öylecene bakıyorum monitöre..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Gryphon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana aynı olaylar uo da oluyo boş boş gezınıyom brıt sokaklarında lunada felan :( ..[signature][hline]Nephtia Uo Shard Lady Nancy Marquanty Unique Guildmistress
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bişeyler yapmam lazım ama hala ekrana boş boş bakıyorum. bağımlılık gibi /:
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dus al/[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hehe nası bir tesaduftur bilinmez denk geldi lol, napsam naspam diye 1 saat düşünüp patiye topic acmaya karar verdim, 20dk da ne acsam diye düşündüm ve, sonuc :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Öne çıkan mesajlar