ffxtidus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet sevgili paticik okurlarımız ve yazarlarımız sizin içinizden bazıları kız arkadaşıma ps2 oynatamıyorum? diyenler var ama inanın ben bu alıştırmayı denedim ilk önce inanmamıştım.sonra denedim farkına vardım çook kolay ama dikkat şart. İlk ön ce evinizde ps2 olması şart.kız arkadaşınızı oynadığınız odaya götürün baş başa kalmak'ta şart EVET... 1-GÜN:geldiniz ps2 yi açtınız.Ondansonra bir oyun koyuyorsunuz.Ama öyle spor mupor heycan korku macera oyunları degil.Şimdilik ona oynatmayacaksınız.Bu 1. günlük. oyun olarak; eyetoy sing star Gibi kameralı microfonlu aletli oyunlar koyun diğer türler değil. Evet ona nasıl şarkı sölenir nasıl hareket yapıl gösterin ps2'yi tanısın.Sonra bunu yaptığınızda kız şaşıracak ama fazla ileri gitmeyin oynamak istiyorsa ''daha gösterceklerim var.''deyin ps2'yi zannediyorduki garip grafiği düşük 1970 lerdenkalma oyun der. ama tanıtacaksınz grafiği okadar güzel diyecekkiiii. 2-GÜN:Gamepad dualshock evet evet titreşimli kumanda onun eline verin ve oyun olarak hani çocuk oyunları olur ya pacman world1-2 crash monkey ball engüzel oyun monkey ball.titreşim olunca korkacak kumandayı bırakacak ama zamanla alışır.Fakat titreşime alışması 3,5 saat alır. 3-GÜN:dvd evet yanlış duymadınız dvd evinizde 4+1 veya 5+1 olması gerk olur olmaz.izlesin kanallarda izleyeceğine ilk olarak burada izlesin.NOT:kendi sevdiği romantik komedi gibi film seyretsin. 4-GÜN:Bırakın kendissi oynasın.İstediği beğendi oyunu koyun oynasın ona destek verin ''başardın hadiii'' diye moral verin oyun esnasında güldürün espiri yapınnnn. 5-GÜN:Evet geldik son bölüme.Bırakalım kendisi oynasın yada sizle birlikte 2 kişilik oyun oynamaya başlayı he dövüş dead or alive:volley ball gibi oyunlar oynatın Bukadar size iyi şans derim mesajınızada cevap vermekten çekinmem.hepiniz K.İ.B.ın :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yapıcak daha iyi şeyler bulunabilir sanki. ne ps2'si yau, NE PS2'Sİ!?11birbir!!1!1yüzonbirbinyüzonbir[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 birde ps1 yazsak harbi[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vallah bnm erkek arkım olsa gel ps oynayalım dese oynardım =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: vallah bnm erkek arkım olsa gel ps oynayalım dese oynardım =) yokmu ztn?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ayyyyy sole hayalimde canlandiriyorumda baska ne isteyim bee =) kiz arkadasimla oturmus beraber saatlerce ps2 oynuyoruz eyleniyoruz falan guzel begendim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla ben erkek arkadaşımla ps2de futbol maçı bile yaptım,bu genlerden gelen bşiy olsa gerek :P[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: vallah bnm erkek arkım olsa gel ps oynayalım dese oynardım =) yanındaki kalp dikkatini cekmemiş ablamın[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: sir, 14 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: yapıcak daha iyi şeyler bulunabilir sanki. hele de başbaşa kalınca :lol:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim bi kız arkım vardı , iyi pes4 oynardı. İnter'i alırdı arada elime verirdi , benden önce öğrenmiş hatun. Tekmeyi bastığı gün en çok pes4 eşim gittiği için üzülmüştüm...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: MeLoDu, 14 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: walla ben erkek arkadaşımla ps2de futbol maçı bile yaptım,bu genlerden gelen bşiy olsa gerek :P genler devreye girerse dedigin yanlı$ oluyor biraz.hatta bu cogu feministler bu gen olayından oturu co$up;"erkeklerden bizden meydana gelmı$tır, her erkekte bir kadın geni vardır ama her kadında bır erkek geni yoktur "gıbısınden $eyler sölemı$tır.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 14 Ekim 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hayran kaldım bakış açına.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Pyro, 14 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: MeLoDu, 14 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: walla ben erkek arkadaşımla ps2de futbol maçı bile yaptım,bu genlerden gelen bşiy olsa gerek :P genler devreye girerse dedigin yanlı$ oluyor biraz.hatta bu cogu feministler bu gen olayından oturu co$up;"erkeklerden bizden meydana gelmı$tır, her erkekte bir kadın geni vardır ama her kadında bır erkek geni yoktur "gıbısınden $eyler sölemı$tır. höö???[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya yeniyim pek bişey bilmiyorum ama bu zeynepp le zynp aynı kişi mi değil mi?? konuyu böldüğüm için özürdilerim[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tek farkeden ben değilmişim..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: MeLoDu, 14 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 14 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: MeLoDu, 14 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: walla ben erkek arkadaşımla ps2de futbol maçı bile yaptım,bu genlerden gelen bşiy olsa gerek :P genler devreye girerse dedigin yanlı$ oluyor biraz.hatta bu cogu feministler bu gen olayından oturu co$up;"erkeklerden bizden meydana gelmı$tır, her erkekte bir kadın geni vardır ama her kadında bır erkek geni yoktur "gıbısınden $eyler sölemı$tır. höö??? arkadaş sanırım kromozomlardan bahsetmiş. bildiğiniz üzere kadınlarda iki tane X kromozomu (XX), erkeklerde ise 1 X 1 Y kromozomu (XY) bulunur. Bazıları ise bu Y kromozomunun X in farklılaşlmasıyla ortaya çıktığını iddia eder. Bu iddiaya göre erkekler kadınlardan gelmektedir. (eğer yanılmıyorsam böyle bir şeydi.)[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cilginlar gibi pes4 oynadigim bir kiz arkadasim var. Sevgilim degil zaten pes4 oynayan ve zaman zaman beni yenen bir kiz arkadas istemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 melodu cok kral gran turisma oynar hatta alır mını copperını benı de gecer hatta ve hatta gecmıslıgı de vardır =)[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney [Bu mesaj MoMo tarafından 18 Ekim 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: MoMo, 18 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: melodu cok kral gran turisma oynar hatta alır mını copperını benı de gecer hatta ve hatta gecmıslıgı de vardır =) geçerim tabi hiç affetmem wallaa...[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: lilynessy, 14 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: ya yeniyim pek bişey bilmiyorum ama bu zeynepp le zynp aynı kişi mi değil mi?? konuyu böldüğüm için özürdilerim , tebrikler doğru tahminn ama nedeni varr biri bnm şifreyi ele geçirdii için zynp ile giremiodum paticie dorusu yasaklnmştı girmem bnde yeni kullanıcı ismi aldım şifreyi ancak daa 2 hafta önce geri aldım ikisyledde giriorum işte =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hmm ben zynp başkasıyla çıkıyor diye biliyordum da oyüzden merak ettim... nese saol açıklama için[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ne var ps2 oynamakta. hatta gelin bi gün winning turnuvası düzenliyelim. kızlı erkekli.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben varım:) kızlar yener![signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: gellidus, 15 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Cilginlar gibi pes4 oynadigim bir kiz arkadasim var. Sevgilim degil zaten pes4 oynayan ve zaman zaman beni yenen bir kiz arkadas istemem :D Abicim en çok istemen gereken şeyi istemiyorsun..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benle sc oynayabilecek hatun buliyim..öliyim daha iyi..:) kore de var gerçi ama....neyse konuyu fazla dagitmiyim...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar