dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Esas sorun din değilde markanın ne olduğunun kavranamamasıdır. Keza marka münafık olmaz veya belirtildiği gibi sevap işlemez... Marka sadece bir ticari oluşumun vurguladığı kimliktir. Ve bu marka Coca Cola ise hedefleri bellidir, ayrıca şunu belirtmekte fayda var Coca Cola -ne yazık ki- bir Türk markası değildir. Ve ayrıca -ki bu konuda önem arzediyor- markalar ve ürün reklamlarını hazırlayan reklam ajansları her ne kadar koordineli çalışsalar bile bir bütün değillerdir. Aynı kurum/kuruluş olarak algılanmaları hata olacaktır. Bilakis yapılan ramazan ve coca cola reklamları hem bir alt kimlik belirtmekte hem de -tabiri caizse- başarılı bir PR hamlesi içermektedir. Bu gibi reklamlar her ülkede gerekli tarihlerde, durumlarda uygun şekillerde yapılır.. Her marka yapar bunu sadece Cola ya özgü bir durum değil yani. Basit bir olay yani, gerisi sadece yanlış anlama galiba..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 18 Ekim 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Romario, 18 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: SeaGle, 18 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki: HArd metalciyim (16 yaşında olmamam rağmen)bilen bilir Cradle of Filth dinlerim ama istismarı sevmem ahahahah tabi malmsteen de zaten solistti(ne alaka ? ) cradle of filth dinlemekle hard metalci(o nedemek ya) olunuosa ohoo biz aştık dünya starı olduk o zaman ne kadar boş laf ettiğini ve nasıl kendi elinle kendini ele verdiğini gör ve uyan çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?[signature][hline]by_SeaGle
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çok güzel bir mesaj.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: forgiver, 18 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: riglous, 18 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 18 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ülker in hangi reklamı olaya dini açıdan yaklaştı? 2. si ülker ramazanları reklam vermiyor dikkat ederseniz. coca cola daha müslüman kalıyor walla. oyle reklam mi yapmasi gerekiyo? oyle oldugunu bilmeyen mi var? ee nesi garip bir tek ülker mi müslüman ? hayır cola turca :D:D:D:D[signature][hline]by_SeaGle
Romario Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: Romario, 18 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: SeaGle, 18 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki: HArd metalciyim (16 yaşında olmamam rağmen)bilen bilir Cradle of Filth dinlerim ama istismarı sevmem ahahahah tabi malmsteen de zaten solistti(ne alaka ? ) cradle of filth dinlemekle hard metalci(o nedemek ya) olunuosa ohoo biz aştık dünya starı olduk o zaman ne kadar boş laf ettiğini ve nasıl kendi elinle kendini ele verdiğini gör ve uyan çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? sen bi ahrd metali açıklada sora gel konuş istiosan yazabilirim kimleri dinlediğimi ? metali anlatma bana cradle of filth death metalci tiplerin teki bende duysam ebnde kaçarım o kadar .bok gibi cover yapıolar osursam daaa iyi cover olur.ya git kimleri muhattap alıyorum ya . sen git lgs ye fln hazırlansana...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bişey diycem niye hakaret etme gereği duyuyosun hem ben lgs ye geçen sene girdim lise 1 im çömezim ama gurur duyarım güzel güzel anlata bilirsin hard bu best bu diye niye hakaret çok mu kolay?Birbirimize hakaret etçeksek ben çok güsel ederim ama tutarım da kendimi oki?[signature][hline]by_SeaGle
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 11 ay iciyorum ramazan ayi boyunca icmiyorum , sizin gibi dusunce yapisina sahip insanlarada kicimla guluyorum.[signature][hline]
sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 obaaa yeni imza arıyodum vallaa ben de, saolasın..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Zegna, 19 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: 11 ay iciyorum ramazan ayi boyunca icmiyorum , sizin gibi dusunce yapisina sahip insanlarada kicimla guluyorum. bize?[signature][hline]by_SeaGle
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Niyetliyim abi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: sir, 19 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: obaaa yeni imza arıyodum vallaa ben de, saolasın.. dalga geçme plz[signature][hline]by_SeaGle
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 mcfly kardeşim sen misin bu zegna?lan dimi sen olman lazım off nası unuttum ya :D[signature][hline]by_SeaGle
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Rahan, 17 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: ne yani müzik hayırsız bir şey mi? insanları sanatla buluşturmak hayırlı bi iş yapmış olmak olmuyo mu? olay müzik değil orda.. içki vs vs vs ;)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Romario Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Zegna, 19 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: 11 ay iciyorum ramazan ayi boyunca icmiyorum , sizin gibi dusunce yapisina sahip insanlarada kicimla guluyorum. +1 ayrıca hard metalciyim (!) Seagle senle dalga geçmemdeki neden bilip bilmeden konuşman heralde annen sana dedi"gitme yavrum oralara oralar esrar eroin yuvası" geldin bize söylüyosun metal dinliyorum diyosun ve cradle of filth dinlemeyenleri metalci diil diye nitelendiriyorsun ki ben sevmem death metali tarzım diil neyim yani ben ? trash,power,heavy,black dinleyen bi tipmi ? cradle dinliyen metalci olduda bizmi olmadık yani ? yien duysam cradle yine kaçarım odadan .lütfen biraz yorum yapdan önce düşün ok ? tek isteğim bu yada pm den fln sor böle olurmu böle osla olurmu die çünkü yazdıkların çok saçma.[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Romario, 19 Ekim 2005 20:08 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 19 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: 11 ay iciyorum ramazan ayi boyunca icmiyorum , sizin gibi dusunce yapisina sahip insanlarada kicimla guluyorum. +1 ayrıca hard metalciyim (!) Seagle senle dalga geçmemdeki neden bilip bilmeden konuşman heralde annen sana dedi"gitme yavrum oralara oralar esrar eroin yuvası" geldin bize söylüyosun metal dinliyorum diyosun ve cradle of filth dinlemeyenleri metalci diil diye nitelendiriyorsun ki ben sevmem death metali tarzım diil neyim yani ben ? trash,power,heavy,black dinleyen bi tipmi ? cradle dinliyen metalci olduda bizmi olmadık yani ? yien duysam cradle yine kaçarım odadan .lütfen biraz yorum yapdan önce düşün ok ? tek isteğim bu yada pm den fln sor böle olurmu böle osla olurmu die çünkü yazdıkların çok saçma. ben metalci deil diye bişi sölemedim bak istersen bu arada biliyorum kötü bişi sölemek istemedin ama anne olayını karıştırma dalga geçme plz oki? aramızda konuşuyoz sen yada ben görüş bildiriyom ama anne nerden çıktı?[signature][hline]by_SeaGle
Romario Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bak annenle fln alakası yok olayın benim dediğim ben bu vaazları en son 10 yaşımdayken annemden internet cafeler hakkında dinliyordum"yavrum oraya gitme oralar esrar eroin yuvasıdır" diodu bende dedimki heralde annesi buna gazı verdi "oğlum rock n coke iğrenç orda tuvaletler esrar eroin yuvası onlar böcüü bööö" fln sende geldin burda colaya laf ediosun.bende bilirdim burda kapitalizme laf etmeyi ama kolayı zevkle içerken böyle bi yorumda bulunmak sadece iki yüzlülüktür.he emtalci meselesine gelince ifadelerin aynen şu"bazı metalciyim die geçinen tipler cradle in hedehödö klibi çıkınca odayı terk ediyorlar" nolmuş yani ? bende terk ediyorum odayı hard metalci kardeşim.bu benim metal sevmememden diil death metal sevmememden kaynaklanıo olmasın sakın ? aslında özenti die nitelendirdiğin tiplerin ta kendisi sen olmayasın sakın ? bence biraz tutarlı konuş benim bişiyler anlatmama gerek yoktu aslında ama sen hala aynı tarzda konuşmaya devam edince bişeyler yazma ihtiyacı hissettim.Sırf kız ortamı için metalci olma ! biraz dinlediğin müzikle bütünleş.bi grup adı öğrenmişsin yazıosun oraya buraya metalciyim diosun bikaçtane daha dinlediğin grup yazda bizde görelim ne kadar metalcisin.[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 rock'n coce ye para verseler de gitmem zaten de beni üzen annne olayı oldu ama anlaştık sonunda tmm sorun diil[signature][hline]by_SeaGle
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ve de özenti lafını hiç sevmeme kullanma lütfen özenti olsam "metalciyim ben siz sallaksınız bilmezsiniz hedehödö" derdim dedim mi :yapma: ÖZENTİ DEİLİM[signature][hline]by_SeaGle
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ve de kız ortamı için asla kendimi bozmama şu ana kadar 1 evet evet 1 kızla çıktım ve tanıdığım kızların hepsi metalden nefret eder[signature][hline]by_SeaGle
Öne çıkan mesajlar