Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapitalizm için iftar vakti!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler dikkatinizi çekti mi bilmem geçen gün Penguen de okudum başlık aynen topiçin başlığı gibiydi

"Yılın 11 ayı 'içelim yavşaklaşalım' 'Müzik nereye cümlemiz oraya' 'Rock'n B.k' gibi reklamalar yapan markalar (bilirsiniz)neden ramazan gelince

pideli iftarlı reklamlara soyunur?"

NEDEN?
Mesaj tarihi:
tüm sene her boku yiyip ramazanda ahlaklı bireyler olarak karşımıza çıkan kişilerle aynı nedendendir muhtemelen.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
bütün yıl bi kere hayırlı bişi anlatmayanlar ramazanda yanında cola olan herkesin ii birer insan olduğunu anlatıyo bende kola yoksa ben canavar mıyım?[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
ne yani müzik hayırsız bir şey mi? insanları sanatla buluşturmak hayırlı bi iş yapmış olmak olmuyo mu?[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 17 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
ne yani müzik hayırsız bir şey mi? insanları sanatla buluşturmak hayırlı bi iş yapmış olmak olmuyo mu?

müziğe laf etmiyoruz niye yılın 11 ayıda ramazan gibi iyilik dolu şeyler göstermiyo

sonra o roock'n coce midir nedir onda olan olayları biliyomusun?

tuvaletler esrar eroin yuvası[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
Ramazanda içki içmiyorum gibi birşey
insanın kendisini kandırması, allah yolunda ilerlediliğini sanması fln yani.[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
muzigin veya rock n cokeun zararını goremedim, hani duzenleyen firma gelin sapitin demiyor sonucta sapitan sapitiyor, adam gibi muzigini dinleyen eglenen egleniyor dimi?,ayrıca adam malini satmak zorunda, gundemde ne varsa kullanmak ve o modaya uymak zorunda dolayısıyla, cadılar bayramımız olsaydı belki ona uygun bişler yaparlardı, olay dini olması değil, genelde olmasi
diye düşünüyorum ben.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 17 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
Ramazanda içki içmiyorum gibi birşey
insanın kendisini kandırması, allah yolunda ilerlediliğini sanması fln yani.

bencede ben boş buluyorum o 11 ay sarhoş gez 1 ay "içmem abi" tavrı takın bence o daha günah[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
said:
dory, 17 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
muzigin veya rock n cokeun zararını goremedim, hani duzenleyen firma gelin sapitin demiyor sonucta sapitan sapitiyor, adam gibi muzigini dinleyen eglenen egleniyor dimi?,ayrıca adam malini satmak zorunda, gundemde ne varsa kullanmak ve o modaya uymak zorunda dolayısıyla, cadılar bayramımız olsaydı belki ona uygun bişler yaparlardı, olay dini olması değil, genelde olmasi
diye düşünüyorum ben.

bence öyle bişi deil ya bunlar istismar etme olayları bence(BENCE) sonra neden o firmanın reklamcılarından 1 allahın kulu çıkıpta abi duygusal ve iyilik üstüne bişiler yapalım demiyo

bu arada sapıtan sapıtır ama isteyen bodyguard tutup çok güsel engeller di mi?[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
tuvaletler esrar eroin yuvası
hani bunun olduğuna hiç inanmasam da, 3-5 zibidinin yediği halt yüzünden coca cola mı suçlu olacak?
geçende üniverste tuvaletinde esrar içenlerin haberi vardı, o zaman üniversiteler hayırsız bi iş mi yapıyor?[signature][hline]Try Reality!
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 17 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
said:
hani bunun olduğuna hiç inanmasam da, 3-5 zibidinin yediği halt yüzünden coca cola mı suçlu olacak?
geçende üniverste tuvaletinde esrar içenlerin haberi vardı, o zaman üniversiteler hayırsız bi iş mi yapıyor?

ya neden kimse anlamak istemiyo yada benmi anlatamıyorum abi adam resmen vakite göre iş yapıyo ayıp be o reklamları izleyenleri bi düşünün ben o rock'n coce yi izlerken tülerim ürperiyo ama ramazandakinde ağlayasım geliyo sen hangisini koyarsın

BU ARADA BİZİ BELKİ ETKİLEMEZ AMA 50 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARI DÜŞÜNÜN(DAHA DUYGUSALLAR)[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
sonuç itibariyle 11 ay programında mini etekli kızlar oynatıp ramazan gelince onları türbana sokan tv cilier kg[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
said:
fede, 17 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
sonuç itibariyle 11 ay programında mini etekli kızlar oynatıp ramazan gelince onları türbana sokan tv cilier kg
bi sen anladın tebrikler valla

:tebrikz:[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
yazmıcaktım ben buna bişey baktım konu aşırı sapmış dedim yazayım bari.
ya mini eteğe devam et ya da hiç yapma onu dimi. gerizekalılar çocuk kandırıyolar sanki, " aa bak biz terbiyeliyiz ramazana saygımız var" demeye getiriyolar. kendilerine saygıları yok şerefsizlerin[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
ya neden kimse anlamak istemiyo yada benmi anlatamıyorum abi adam resmen vakite göre iş yapıyo ayıp be o reklamları izleyenleri bi düşünün ben o rock'n coce yi izlerken tülerim ürperiyo ama ramazandakinde ağlayasım geliyo sen hangisini koyarsın

BU ARADA BİZİ BELKİ ETKİLEMEZ AMA 50 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARI DÜŞÜNÜN(DAHA DUYGUSALLAR)
anlamak istemiyorum değil, tutarlı bir cümle kurmanı bekliyorum. rock n coke u izlerken niye tüylerin ürperiyo ben konsere gitmedim ama telezyondan izlerken bile eğlendim.
sanat ne zaman tüyler ürperten bişi oldu ki?
rokınkok la ramazan niye uyuşmasın ki?[signature][hline]Try Reality!
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
Rahan, 17 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
said:
geçende üniverste tuvaletinde esrar içenlerin haberi vardı, o zaman üniversiteler hayırsız bi iş mi yapıyor?

BU ARADA BİZİ BELKİ ETKİLEMEZ AMA 50 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARI DÜŞÜNÜN(DAHA DUYGUSALLAR)

iyide tabiki zamana göre iş yapıcak. bu senin dediğin bi firmanın yaz ayında kaban satmaya çalışması gibi bişey.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
öncelikle gavurun dediği gibi 'get a life' because ehem pardon çünküüü eğer hayatınızı tv reklamları şekillendiriyorsa işiniz zor demektir. Hemen Egos hayat şekillendirici alın. Hayatınız şekilli kalsın. Artık aloe veralısı da var!

'get a life' kısmısını geçtikten sonra, reklamların ne olduğunu anlamanız için sizi kısa bir programa alıyoruz. Dert etmeyin, beyin loblarınız patlatmayacağız, hafifçe kaşındırıcaz sadece: reklam kısaca ürünü tanıtma ve satma amaçlı sanattır.

Kısa dersimizi aldınız bakıyorum. Harika bravo sana aferin. Şimdi de seni arşive yollayalım. Gazete arşivine, misal son 10 senenin "oruç tutmadığı için dayak yedi" haberlerini oku. Veya ben sana hap yapıp yutturayım. Aç ağzını, haaah, aferin.. Yut yut yut.. Su ile yut olm.. Heh.. oldu..

Şimdi elde ettiğimiz sonuçların şunlar olması lazım; Türkiye oruç konusunda hassas bir ülke, hatta ve hatta bazı kentlerde, üniversitelerde oruç tutmadığı için dövülen insanların olduğu bir ülke. Ayrıca (müslüman sermaye dahil olmak üzre) reklam şirketlerin satış yapmasını, tanınmasını hayatta kalmasın sağlayan bir "araç". Dolayısı ile reklam hayati bir önem taşıyor. Yapılması lazım, gerekli.. Reklam döneme göre renk değiştirir, duruma uyar. Misal pepsi blue reklamları Tsunami olduğu dönemde yayımlanıcaktı ancak reklamın tepki çekebileceğinden ve daha önemlisi hoş olmayacağından korkulduğu için rafa kaldırıldı. Çok daha sonra yayımlandı. Reklam duruma, gündeme uydu yani...

Ha bir de olaylarla alakası olmayan bir damara da vurulmuş; Rock n Coke. 'Oralarda uyşturucu var hebele hebele..' Bunları kaale almadan Rock n Coke vb organizasyonlarına değinelim. Bu ve benzeri organizasyonları düzenleyenlerden, ülkeye getirenlerden, ayarlayanlardan, aracılardan ve hatta Rodielerinden Allah razı olsundur,bereketlerini eksik etmesindir, nice organizasyonlara imza atmaları en büyük temennimizdir.*[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Ekim 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...