Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows dusundugu seyi yapamadi

Alis

Öne çıkan mesajlar

Windowsda biliorsunuzdur sahtecilige karsi internet sitesinde bir guvenlik sistemi yapmisti.Iste os'niz gercek mi deil mi diye.

Ama ne yazik ki her hayal oldugu gibi bu islemleri'de Hintli bir arkadasimiz tarafindan suya dusuruldu windows is hijacked .

Windows wga' koruma sistemi kirilmis bulunmaktadir. Bunun nasil yapildigini anlatior ama anlatmayacam ki millet yapmasin.

korsan windowslrın birşey indirmesine izin vermeyecek.

Ama olayın üstünden 1 gün geçti ve beklenen oldu. Koruma kırıldı. Korumayı kıran hintli *Sansürlendi* Rafael Rivera.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 18 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
Windowsda biliorsunuzdur sahtecilige karsi internet sitesinde bir guvenlik sistemi yapmisti.Iste os'niz gercek mi deil mi diye.

Ama ne yazik ki her hayal oldugu gibi bu islemleri'de Hintli bir arkadasimiz tarafindan suya dusuruldu windows is hijacked .

Windows wga' koruma sistemi kirilmis bulunmaktadir. Bunun nasil yapildigini anlatior ama anlatmayacam ki millet yapmasin.

korsan windowslrın birşey indirmesine izin vermeyecek.

Ama olayın üstünden 1 gün geçti ve beklenen oldu. Koruma kırıldı. Korumayı kıran hintli *Sansürlendi* Rafael Rivera.

Bi dakka bi dakka bu kelime bana hiçte yabancı gelmedi yoksa sen o forumdaki Alis'misin.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

imkansız yoktur.. (bu nası sözdür ya, kendiyle çelişiyo..) herneyse
bazen 1 gün bazen 1 ay bazen 1 yıl sürer bu tür şeyler. ama kurtuluşu yok sanırım. şimdiye kadar binbir türlü güvenlik geliştirildi fakat kırılamayanı sanırım yoktur. şuan kırılmamış olanda elbet kısa zaman içinde kırılacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Throndor, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur..

vay be , uzun süredir duyduğum en gerçek tespit. aslında haklısın hepimiz ufak hesapların peşindeyken adam alacağını alıyor zaten. ben windowsu kırsam nolur kırmasam nolur.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Throndor, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur..

euahuahuah :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...