Alis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Windowsda biliorsunuzdur sahtecilige karsi internet sitesinde bir guvenlik sistemi yapmisti.Iste os'niz gercek mi deil mi diye. Ama ne yazik ki her hayal oldugu gibi bu islemleri'de Hintli bir arkadasimiz tarafindan suya dusuruldu windows is hijacked . Windows wga' koruma sistemi kirilmis bulunmaktadir. Bunun nasil yapildigini anlatior ama anlatmayacam ki millet yapmasin. korsan windowslrın birşey indirmesine izin vermeyecek. Ama olayın üstünden 1 gün geçti ve beklenen oldu. Koruma kırıldı. Korumayı kıran hintli *Sansürlendi* Rafael Rivera.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 mümkün değil öyle bişey yapamazlar ya. hepsini kırıyolar eninde sonunda.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ne mumkun deil kirilmasi mumkun deil mi dion :)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hayır güvenlik sağlamak, sahteciliği önlemek mümkün değil.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kirilmaması mümkün değil diyo[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yani şimdi microsoftla bu hintli paso kırmaca mı kapışıyolar[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Alis, 18 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Windowsda biliorsunuzdur sahtecilige karsi internet sitesinde bir guvenlik sistemi yapmisti.Iste os'niz gercek mi deil mi diye. Ama ne yazik ki her hayal oldugu gibi bu islemleri'de Hintli bir arkadasimiz tarafindan suya dusuruldu windows is hijacked . Windows wga' koruma sistemi kirilmis bulunmaktadir. Bunun nasil yapildigini anlatior ama anlatmayacam ki millet yapmasin. korsan windowslrın birşey indirmesine izin vermeyecek. Ama olayın üstünden 1 gün geçti ve beklenen oldu. Koruma kırıldı. Korumayı kıran hintli *Sansürlendi* Rafael Rivera. Bi dakka bi dakka bu kelime bana hiçte yabancı gelmedi yoksa sen o forumdaki Alis'misin.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aslinda bende kirdim da adamin anlatigi yontemiyle kirdim ama baskasina anlatmayacam :) cok kotu olur sonra onune gelen yapar.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu arada isteyene verem o dll dosyasını yüklesin istediğini indirsin.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yanlış hatırlıyor olabilirim ama onun haberi 2-3 ay önce Levelda çıkmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu arada windows düşünebilen bir yapı değil zaten. Microsoft olacaktı orası :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güvenlik programını insan yaptigi sürece onu kıracak programıda insanlar yapicaktır...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 http://www.extended64.com/blogs/rafael/archive/2005/07/27/1026.aspx[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 This blog must restart your computer before continuing to load. Please quit all open applications and click the OK button to restart. wtF?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yani ne gibi yararları var bunun şimdi?[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 imkansız yoktur.. (bu nası sözdür ya, kendiyle çelişiyo..) herneyse bazen 1 gün bazen 1 ay bazen 1 yıl sürer bu tür şeyler. ama kurtuluşu yok sanırım. şimdiye kadar binbir türlü güvenlik geliştirildi fakat kırılamayanı sanırım yoktur. şuan kırılmamış olanda elbet kısa zaman içinde kırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Throndor, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur.. vay be , uzun süredir duyduğum en gerçek tespit. aslında haklısın hepimiz ufak hesapların peşindeyken adam alacağını alıyor zaten. ben windowsu kırsam nolur kırmasam nolur.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Throndor, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur.. euahuahuah :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Throndor, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bill'i en zengin adam yaptı.. gerisini yapsa nooluuur yapmasa nooluurr.. hintli arkadaş da sabah güvenliği aşıp akşam menemen takılıyodur.. bakis acin cok hosuma gitti:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya bu güvenlik bilgisayarlar sayesinde oluşturuluyorsa yine bilgisayarlar sayesinde kırılacaktır yani dimi =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar